+1 oy
147 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (153 puan) tarafından

Kızlar kaynanam çocuklarıma çok düşkün tabiki mutlu olurum sevsin ama çocuğumun hayatında başrol olmaya çalıştığını hissediyorum. En çok onları sevsinler istiyorlar ileride çocuğumun hayatına etki ederler diye korkuyorum dedesi bile hani halası diye seviyor beni hep arka plana atarlar çocuğum benden soğur mu istedikleri olur mu korkuyorum birde çok şer biri zaten bunun bu şerliği çocuğuma zarar verir bununla nasıl baş ediyorsunuz

5 Cevaplar

+1 oy
(22,975 puan) tarafından

Benim kayinvalidem oğlum için bebekken saçı yağlı halasına çekmiş demişti ben de benimde saçlarım çok çabuk yağlanıyor ama o kesin halasına çekmiş deyip gülmüştüm …lohusalık psikolojisi ile..hani kız olsa anlarım halaya çekti demeksni neyse  hiç öyle düşünme sen annesisin kimse senin önüne geçemez  benim oğlum aşırı babacı bak beni babam doğurdu diyebilecek kadar hem de ama bir şey olduğunda gelip benim koynuma girer anne sen beni doğdun mu der iyi ki annemsin der yani öyle kolay değil o işler bir düşün bakalım senin için annen ile halan bir mı 

(153 puan) tarafından

Asla değil ama benimkiler şeytan gibi öyle bir yanaşıyor ki çocuğa oğlum bana çok düşkün bundan bile rahatsız öyle sinirimi bozuyor ki 

-Reklam-
0 oy
(2,133 puan) tarafından

Benim kaynanam da sevgisini (şüpheli) hiç göstermez. En basiti, çocuğun bezini değişmez, karnını doyurmaz, kucağına alıp sevmez ..

(153 puan) tarafından

Benimkide yapmıyor doğumuna bile gelmedi çocuk büyüdü kıymete bindi keşke hiç olmasa. Yardımı yok zararı çok

0 oy
(445 puan) tarafından

Aynısı bendede var +1 de görümce ekliyorum ve +1 kayınbabama oraya gittiğimizde sürekli bu çocuk halasında duruyor halasını özlemiş halasına düşkün halası saçını kestir halası dısarı çıkar gezdir halası kulağını deldir felan diyor sürekli karşı koymama ramen hayla aynılar eşimde susuyor

(153 puan) tarafından

Bendede var işte onlar kayınbabam benim kardeşimin kucağında çocuğu görse hani halası gelsin der pis kıskanç ne yapacağız bunlarla

(445 puan) tarafından

Allah'a havale ettim canım görümcemde evlenecek bakalım onun gittiği yer nasıl olacak

(153 puan) tarafından

Benimki evlenmek istemiyor başıma kalacak galiba sözde istemiyor ama onuda isteyen yok çok kavgacı biri şirretin teki

0 oy
(732 puan) tarafından

Büyüdükçe iyiyi kötüyü anlarlar hoşlarına gidecek huyları olursa severler sen de hoş davranırsan başkaları ne yaparsa yapsın seni severler

(153 puan) tarafından

Benimkiler manüpüle yeteneği müthiş çocukları etkilerler ben biliyorum şeytanlar 

0 oy
(2,971 puan) tarafından

Sanirim kıskançlık.her annede oluyor büyüyünce zaten anneye bağlanıyor diyorlar valla bende bilemedim

(153 puan) tarafından

Kıskançlık mı asıl onlar benim çocuğumu benden kıskanıyor benden değil herkesten hatta bizden biri kucağına alsa koşarak gelirler artık biz bakalım bu büyüdü diyorlar tek başıma bakarken yanımda kimse yoktu 

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 121 göst.
0 oy
3 cevap 116 göst.
22 Haziran 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Mrvgul (4,513 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 152 göst.
+1 oy
1 cevap 77 göst.

Kategoriler

1,466,890 soru

24,036,728 cevap

328,959 kullanıcı

...