+1 oy
441 göst.
Diğer kategorisinde (304 puan) tarafından

İyi geceler kızlar kaynanam 2 ay önce kalp ameliyatı oldu Antalya'da Mersin'de yaşıyoruz doktoru orada ailesi de orada ve orada ameliyat oldu 2 haftadır Mersin'e yani evine geldi bana yemek yapınca bir tabak bize yolla dedi dişleri kaplama olduğu için onları da çıkarmışlar 3*4 tane dişi var bende yiyebileceği yemekler yağına tuzuna dikkat ederek yapıyorum yağsız tuzsuz yedikleri için kendileri çok cimri olduğu için tek çeşit yemek yapmamı söylüyorlar bende onlara uyuyorum geçen gün pilav yaptım yiyemiyorum pilav diyor ama kızı geldi tantuni yapmış yemişler pilavı yiyemeyen kadın tantuni yiyor neyse bugün halamlar yemeğe davet etti yemeğe gideceğim halde öğlen de bulgur pilavı yaptım tencereyle verdim yersiniz diye kaynanam Kayınbabam küçük bir görümcem var 10 yaşında neyse eşime demiş ben yiyemiyorum bulgur pilavı ama dün kavurma yaptım cuma günü yine kavurma yapmıştım diğer günler ayran çorbası yaptım zerdeçallı mercimek çorbası yaptım bir Çarşamba günü pilav yaptım bide bugün bulgur pilavı yaptım bugün bulgur pilavı yiyemiyorum diyen kadın kendine makarna yapmış ya ben anlamıyorum gerçekten üzerine yoğurt koysa yer içimden artık birşey gelmiyor üstüne onlar bana hiç bir zaman yardımcı olmadılar kendilerinde ki gelinler hep akraba ben yabancıyim diye hep beni dışladilar oğlum hastaydı hep tek başımaydim bir destek görmedim yine ben Allah rızası için elimden geleni yapıyorum hiç bir şekilde memnun olmuyorlar ne yapayım Lütfen ama lütfen yardımcı olun 2 çocuğum var biri 1 buçuk yaş öbürü 3 buçuk üstelik bende implant yaptırıyorum benim diş etlerim de yaralı arka taraf sağ ve sol alt üst 13 dişim çekildi 8 tane implant yerleştirildi ama ben pilav bulgur yiyebiliyorum benimde oralarda diş yok ne yapayım nasıl bir yol izlemem gerekiyor biraz uzun oldu hakkınızı helal edin lütfen 

13 Cevaplar

+2 oy
(215 puan) tarafından

Yapma kendisi yapsın hiçte kafana takma sen kendin yapıp yiyorsun bana gerek yok de kaynanana 

(304 puan) tarafından

İçim böyle dolu dolu gerçekten hak etmiyorlar yapıyorum memnun edemiyorum 

-Reklam-
+1 oy
tarafından

Kuru kuru pilav mı olur Allah aşkına dalga gecer gıbı kusura bakma ama lıncleyen lınclesın burda sen haksızsın tavuk göğsü haşlayıp uzerıne koyabilirdin yanında domates salatası yada patlıcan tursusu yapıp gönderbılırdın onlar cımrı dıye onlara uydum dıuon yapma Allah askına afrdersn kpegın onune koyar gıbı bir tencere bulgur pilav 

(304 puan) tarafından

Ama kendisi diyor ben yanında birşey götürünce niye getirdin diyip azarlıyor ben ne yapayım ki 

tarafından

Herseye bır bahane bacım sen yap azarlarsa hiç yapmazsın olur biter 

(304 puan) tarafından

Bahane değil benim 2 çocuğum var ikisine sadece bulgur mu yediriyorum sizce ? Onlara bulgurun yanında başka birşeyler de yapıyorum ayran alıyorum içecek olarak ne bahanesi olabilir ki ?

tarafından

Tmm bacı tmm hadi ellerine sağlık 

0 oy
(4,360 puan) tarafından

Benim elimden gelen bu memnun değilseniz bir daha getirmem de. Yapma sen de kıymet bilmeyenle ne diye ugrasican. 

(304 puan) tarafından

Bu sefer gidip dedikodu yaparlar bakmıyor diye kendi kızı da Mersin'de oturuyor çok uzak değil yakın çocuğu da yok geldi 2,3 gün kaldı arkasına bakmadan kaçtı gitti ben bunlarla yapamiyorum diye 

(4,360 puan) tarafından

Aman yaparlarsa yapsınlar. O bu dedikodu yapacak diye mi yaşıyoruz biz . Ne halleri varsa görsünler. 

0 oy
(2,523 puan) tarafından

Madem kendisi yapabiliyor hali var niye sen yapıyorsun ki yapma hayra da gecmiyormuş zaten söyle eşine benim yaptığımı beğenmiyor kendi yapıyor madem yapabiliyor ben artık yapmayacağım yemek de. 

(304 puan) tarafından

Gelsin konuşacağım yaptığım yemeği de geri getirsin çocuklarıma yarın yanında sulu yemek yapar yediririm bende onu anlamıyorum madem yapabiliyor neden bana bunu yapıyorlar tek başıma zaten iki çocukla uğraşıyorum ne istiyorlar benden

0 oy
tarafından

Canım bir kere demiş yiyemiyorum pilavı diye belki sevmiyorlar bende pilav bulgur tek yemem. Bulgur pilav yapma canım başka birsey yap istersen onun yerine 

(304 puan) tarafından

Tamam ama üzerine yoğurt katıp yiyebilir bence

tarafından

Ya öylede sevmiyor demekki pilav tarzı yemekleri. Yemek istemiyordur

(799 puan) tarafından

Valla Berivan kaynana tarafından bakan tek kişisin . Bende hasta oldum sağolsun kaynanam yaptı yaptı getirdi ama yok yiyemiyorum. Tatsız tuzsuz geliyor, çorba yapmış patatesleri soğanları bütün bütün duruyor tuz yok kalkıp süsleyecek durumda değilim . Pilav yapmış içinde herşey var sebze olarak karmakarışık. Börek yapmış taş gibi . Şikayet etmiyorum sağolsun düşünüyor ama elinden bişey yenmiyor kadının da suçu yok ama bende beğenmezlik etmiyorum. Belki buda öyle bişeydir. 

(304 puan) tarafından

Benim yemeklerimi kaynanam ve Kayınbabam hariç herkes beğeniyor kuzenime gidince bana yaptırıyorlar el lezzetin çok iyi diye onun dışında dediğiniz gibi begenmezse bile burun kırın etmesin Allah razı olsun desin elden ayaktan düşmemiş ki yatalak olsaydı anlardım bazı şeyleri ama değil dili maşallah herkesin arkasından sallıyor bedduası dilinden düşmüyor bir insanın dili hala iyi laf yapıyorsa bence o insan iyidir öyle hasta felan değil kaynanam yemek yapmasını asla sevmiyor yani ben ne diyeyim ki ne yapayım 

tarafından

Kaynana tarafından değil de orta yolunu söyledim ilk pilav yaptığında demiş zaten yiyemiyorum diye ısrarla pilav neden yapılsın yemiyomus onun yerine başka şeyler yapilabilir

0 oy
(4,923 puan) tarafından

Yanlış anlama ama makarna yumuşak olur kayar gider bulgur pilavı gibi değilki

Benim rahmetli babannemde de diş yoktu yiyeemezdi pilav boşluklara giriyor acıyor derdi ama makarnayı çok severdi 

Tantunide yumuşak olur oda yenilir. Kendi yapma kuvveti varsa zaten kendi yapsında 

Senden istemişse 1 2 yap istediklerini sonra bırakırsın 

0 oy
(499 puan) tarafından

İmplantlarını nerde kaça yaptırdın 😁

(304 puan) tarafından

Mersin'de mi yaşıyorsunuz ona göre yeri söyleyeyim implantlarimi 8 tane implant 12 porselen kaplama 6 tane zirkonyum kaplama 165 bine yaptırıyorum şuan 

(499 puan) tarafından

İzmir'de oturuyorum sağolun yinede 

0 oy
(16 puan) tarafından

16 yıl bitti ve ben yeni anladimki.asla yaranamazsiniz

(304 puan) tarafından

Kızları bir bardak su veriyor yüzleri gülüyor Allah razı olsun diyorlar ama gelinlerin hiç birşeyin beğenmiyor 

0 oy
(2,233 puan) tarafından

Yapacağın tek şey onlara yemek yapmamak ve arana mesafe koymak.

0 oy
(4,167 puan) tarafından

Canım yapma, yiyemiyormuşsun benim yemekleri de, yapma. 

0 oy
(20,634 puan) tarafından

Sırf geline eziyet olsun diye yerinde olsam yapmam konuşan da konuşsun sanki yapıyorsun konuşmuyor mu yine konuşur 

0 oy
(11,518 puan) tarafından

En iyisi artık yapmamak anne yapiyorumda zaten yemiyorsunuz demek 

0 oy
(1,464 puan) tarafından

Benim babaannem de kalp ameliyatı oldu 1 ay içinde toparlandı 

(304 puan) tarafından

Valla bu 2 ay oldu ama bilmiyorum zaten kaynanam normalde çok nazlı başı ağrısın başımda hastalık var diyor öyle hastalık hastası yani asla iyiyim demez ne zaman sorsan hastayım diyor şükretmiyor ona her daim diyorum şükret sen yaşına göre iyisin şekerin yok birşeyin yok kalp ritim bozukluğu vardı onun için ameliyat oldu her zaman hastayım diyor 5 yıldır tanıyorum kendisini yemin ederim bir gün ağzından iyiyim kelimesini duymadım ama düğünlerde hoplaya zıplaya oynuyor 

(1,464 puan) tarafından

Sen yine sana düşeni yap ister beğensin ister begenmesin yap gönder yemiyorsa keyfi bilir baktın yemiyor dersin annecim sende toparladin sanırım artık yemiyorsan ziyan olmasın yapmayayım artık istediğin yemek varsa söyle yaparım 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 149 göst.
0 oy
8 cevap 249 göst.
30 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 145 göst.
0 oy
3 cevap 126 göst.
11 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Anneyim anne (467 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,111 soru

24,094,187 cevap

331,964 kullanıcı

...