0 oy
91 göst.
Diğer kategorisinde (609 puan) tarafından

Kızlar ilk doğumumda dikişlerim çok dikilmişti tutmadı bir daha dikildi yine tutmadı ama dikişler ortadan açılmıştı kapanmasını bekledik bir şekilde kapandı gitti fakat ikinci doğumda da dikişlerim açıldı ama bu sefer affedersiniz üst kısımdan 2 dikiş açıldı haliyle genişlik var şu an rahatsız oluyorum ve öyle iyileşti gitti açık şekilde şu an ve şimdi yine hamileyim acaba doğumda o  iki dikişlik yer dikildiğinde kaynar mı yine yoksa tutmaz mı başıma bela oldu resmen

3 Cevaplar

0 oy
(16,673 puan) tarafından

Dikişlerine bakim yaparsan sorun olmaz. Doktora söylersin krem yazar. Kuru tutarsın. Oturup kalkarken daha fazla dikkat edersin. 

(609 puan) tarafından

İşte zaten açılan dikişlerime bakım yapamadım ondan açıldılar hep :(

(16,673 puan) tarafından

Canim açik yara sonuçta bakım yapmazsan dikişler şişer ve patlar. Doktor antibiyotikli krem veriyor onu kullanırsan çabuk toparlanırsın. Ben 2 kere normal doğum yaptım. İkisinde de dikişlerim vardı. Sorun yaşamadim hiç. 

(609 puan) tarafından

Hiçbir krem vermediler ki bana devlet hastaneleri çok sorumsuz ya 

(16,673 puan) tarafından

Silverdin kullanabilirsin. Bana ilk doğumda onu yazmıştı. Reçetesizde alabilirsin yada sağlık ocağından yazdır. 

-Reklam-
0 oy
(3,381 puan) tarafından

Dikişlere bakım yapılmadığında açılıyor maalesef birde dikkatli hareket etmek lazım oturup kalkarken  orayı kuru tutmak lazım doktor merhem yazıyor onları düzenli kullanman lazım cnm 

(609 puan) tarafından

Hiç merhem falan yazmadılar ki bana 

0 oy
(619 puan) tarafından

Doğum öncesi doktor ile konuş rica et o iki dikişlik yeri de yaparlar onlar için bir dakikalık bir şey ama batikon al doğum sonrası lavabo da temizleme suyuna da ekle öyle vajinanın yıka gün içinde iki kere batikon dök yardim edecek kimse yoksa, uzan sırt üstü batikon bildiğin su gibi üstten damlat dikişlere gider akıp , hava alsın diye ara da açık bırak ince örtü ört, kuru olsun nemli kalmasın bir şey olmaz çünkü bakım yapamadım yazmışsın sen kendini düşünücen kimse düşünemez sen çekiyorsun bunu

(609 puan) tarafından

Evet gerçekten ben çekiyorum 

(619 puan) tarafından

O yüzden sen kendi doktorun olacaksın sen dikkat edeceksin canım aksi halde beş yıl bile geçse yine mecburen gidip diktirmek gerekir başka çözümü yok

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 149 göst.
0 oy
14 cevap 487 göst.
25 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ♥️Berat Seha'm♥️ (6,776 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 178 göst.
13 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mehtapp (6 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 209 göst.

Kategoriler

1,459,530 soru

23,934,575 cevap

324,260 kullanıcı

...