Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız
Bana yardımcı olursanız çok sevinirim sinirden patlıyorum artık
Benim oğlum dil eğitimine ve grup dersleri alıyor rahabilitasyon merkezinde
Normalde o kadar güzel gidiyor du ki öğretmeni var oğlumun biricik aşkı okula gideceğimiz gün öpmeye bile izin vermiyor feza öpecekmis rahabilitasyon merkezinden eve gelirken gelmemek için kendini parçalıyordu o kadar çok seviyor du
Geçen ay yeni bir öğretmen başladı ve grup derslerine bunanla 1.2 kere girdi ağlama krizine girdi çocuğum ve ben bir kere merdivenlerden çekerek çıkardığını gördüm direk müdüre hanımla görüştüm bu kişiyi istemiyorum diye ama Arife gününden 1 gün önce mecbur ona vermek zorunda kaldı neyse dedik sorun çıkartan veli olmayim dedim belki yanlış yapıyordum ama oğlum beni çok zorlayınca veya gece uyumamak için çok direnirse uyu okula gidicez diyordum ve inanın uyuyordu bayramın 1 ci günü çantasını yıkadım balkona astım kurusun okula gidicez dedim no no. Dedi gitmek istemiyorum dedi Allah Allah dedim 2 ci gün inanın ne olduğunu hatırlamıyorum okula gidicez oğlum dedim nono dedi yüzüne tokat attı tam öğrenmen diyemiyor ağzında birşeyler geveledi yine tokat işareti yaptı bende öğretmenmi vurdu dedim evet dedi kafa salladı beyza mi dedim no no dedi diğer bayanı tarif etti nasıl tarif etti şapka terzinda baş örtüsü takıyor şapkasını göstererek anlattı
Dün kız kardeşim çaktırmadan toprak beraber senin okula gidelim mi dedi gitti odasından şapkasını aldı geldi yine onu tarif ederek tokat işareti yaptı
ŞUDA VAR ÇOCUKLAR Mİ YAPTI DİYE SORUYORUZ NO NO DİYOR
İyice kafama takıldı toprak ilk bana bu şekilde tepki verdiğinde müdüre hanımı aradım durumu izah ettim bida ona vermeyiz dedi ama ben bu şekilde kapanmasını istemiyorum kesinlikle sınıflar da kamera yokmuş
BEN NELER YAPABİLİRİM DERSE ÇAĞIRDILARİ GÜN BEBEKSİZ GİDİCEM VE BEN BUNU BAYANIN YANINA BIRAKMAK İSTEMİYORUM Bİ KAC KİŞİYLE GÖRÜŞTÜM ÇOCUK GİTMEYİ SEVİYOR NİYE YALAN KONUŞSUN DİYOR Kİ BENİM OĞLUM BİRŞEYİ KİRSA DOKSE BİLE BEN YAPTIM DİYEN BİRİ ÖRNEK VEREYİM BUGÜN PARK BEŞİĞİN KENARINI YİRTTİ GELDİ BENİ ÇAĞIRDI YIRTILDI DEDİ KİM YAPTI OĞLUM DEDİM BEN BEN DEDİ TAMAM OĞLUM DİKERİZ DEDİM SARILDIK AŞK YAŞADIK YANİ ŞİMDİYE KADAR YAPTIĞI ŞEYİ BEN YAPMADIM DEMEDİ
GERÇEKTEN DÜŞÜNCELERİNİZİ İSTİYORUM VE ORAYA GİTTİĞİM DE SİNİRLERİME HAKİM OLAMAMAKTAN ÇOK KORKUYORUM Kİ ONU O BİNAYA İBRETE ALEM OLSUN DİYE ASARIM BEN EVLATLARIM İÇİN CANIMDAN VAZ GEÇTİM AY O KADAR SİNİRLİYİM Kİ ANLATAMAM