+3 oy
592 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6,653 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız 

Bana yardımcı olursanız çok sevinirim sinirden patlıyorum  artık 

Benim oğlum dil eğitimine ve grup dersleri alıyor rahabilitasyon merkezinde 

Normalde o kadar güzel gidiyor du ki öğretmeni var oğlumun biricik aşkı okula gideceğimiz gün öpmeye bile izin vermiyor feza öpecekmis  rahabilitasyon merkezinden eve gelirken gelmemek için kendini parçalıyordu o kadar çok seviyor du 

Geçen ay yeni bir öğretmen başladı ve grup derslerine bunanla 1.2 kere girdi ağlama krizine girdi çocuğum ve ben bir kere merdivenlerden çekerek çıkardığını gördüm direk müdüre hanımla görüştüm bu kişiyi istemiyorum diye ama Arife gününden 1 gün önce mecbur ona vermek zorunda kaldı neyse dedik sorun çıkartan veli olmayim dedim belki yanlış yapıyordum ama oğlum beni çok zorlayınca veya gece uyumamak için çok direnirse uyu okula gidicez diyordum ve inanın uyuyordu bayramın 1 ci günü çantasını yıkadım balkona astım kurusun okula gidicez dedim no no. Dedi gitmek istemiyorum dedi Allah Allah dedim 2 ci gün inanın ne olduğunu hatırlamıyorum okula gidicez oğlum dedim nono dedi yüzüne tokat attı tam öğrenmen diyemiyor ağzında birşeyler geveledi yine tokat işareti yaptı bende öğretmenmi vurdu dedim evet dedi kafa salladı beyza mi dedim no no dedi diğer bayanı tarif etti nasıl tarif etti şapka terzinda baş örtüsü takıyor şapkasını göstererek anlattı 

Dün kız kardeşim çaktırmadan toprak beraber senin okula gidelim mi dedi gitti odasından şapkasını aldı geldi yine onu tarif ederek tokat işareti yaptı 

ŞUDA VAR ÇOCUKLAR Mİ YAPTI DİYE SORUYORUZ NO NO DİYOR 

İyice kafama takıldı toprak ilk bana bu şekilde tepki verdiğinde müdüre hanımı aradım durumu izah ettim bida ona vermeyiz dedi ama ben bu şekilde kapanmasını istemiyorum kesinlikle sınıflar da kamera yokmuş 

BEN NELER YAPABİLİRİM DERSE ÇAĞIRDILARİ GÜN BEBEKSİZ GİDİCEM VE BEN BUNU BAYANIN YANINA BIRAKMAK İSTEMİYORUM Bİ KAC KİŞİYLE GÖRÜŞTÜM ÇOCUK GİTMEYİ SEVİYOR NİYE YALAN KONUŞSUN DİYOR Kİ BENİM OĞLUM BİRŞEYİ KİRSA DOKSE BİLE BEN YAPTIM DİYEN BİRİ ÖRNEK VEREYİM BUGÜN PARK BEŞİĞİN KENARINI YİRTTİ GELDİ BENİ ÇAĞIRDI YIRTILDI DEDİ KİM YAPTI OĞLUM DEDİM BEN BEN DEDİ TAMAM OĞLUM DİKERİZ DEDİM SARILDIK AŞK YAŞADIK YANİ ŞİMDİYE KADAR YAPTIĞI ŞEYİ BEN YAPMADIM DEMEDİ 

GERÇEKTEN DÜŞÜNCELERİNİZİ İSTİYORUM VE ORAYA GİTTİĞİM DE SİNİRLERİME HAKİM OLAMAMAKTAN ÇOK KORKUYORUM Kİ ONU O BİNAYA İBRETE ALEM OLSUN DİYE ASARIM BEN EVLATLARIM İÇİN CANIMDAN VAZ GEÇTİM AY O KADAR SİNİRLİYİM Kİ ANLATAMAM 

19 Cevaplar

+1 oy
(4,677 puan) tarafından

Busra inan suan bende kendimi zor tutuyorum keske suan o kadini rlime verseler sen annesidin cocugunun huyubilirsin vurdu diyosa dogrudur diyosun o zaman vurmustur pislik ama elle tutulur bi kanit yok malesef hic bisey yapamazsin benim cocugum yalan soyle ez desende hic bi ise yaramaz bi anca ben anlarim benimki de oyle daha konusamiyodu komsunun kizi elinde uzun coplu lolipoplqr varya onlardan vardi iceri giriverdi aaa havuz diye o gunden sonra havuz patladi aradan bileme kac ay gecti cocuk konusmayi ogrendi unutmamis havuzu deniz kesti dedi dusunuyorum o gune denk gelmesi cocugun bunu unutmamasi ve benim oglum da yalan soylemez ama kanitlayamazsin bacim idareye duyurdugun iyi olmus diger ogretmeni de sevmis olmasi el kol bagliyo yoksa al cocugunu baska okula gonder derdim ama bi daha sevecek mi acaba ogretmeni sen sakin kal ki cocuga bilenmesinler ama tepkini koy tamam cocuktur hadi diyelim uydurmus olsun ama bu is bi ciddiye binerse en ufak bi kanita rastlarsam bu kadar sakin kalmam olacaklardan da ben sorumlu degilim ben cocuguma bakmaya kiyamiyorum kimse fiske vuramaz de derim 

(6,653 puan) tarafından
+1

Teşekkür ederim 

-Reklam-
+1 oy
(1,532 puan) tarafından

İnsan evladının yalan söyleyip söylemediğini gözünden anlar kaldiki korkuyla buyumemeyen çocuk durduk yere yalanda soylemez eğer tokat isareti yapıyorsa evde onu videoya al bence müdüre öyle git yoksa okul diyim orda tekrar korkabilir tabikide herşeyi evlatlarımız için yapiyoruz sessiz kalma.

(6,653 puan) tarafından
+1

Asla kalmam canım ben babama bile oğluma küfürlü konuştu diye 2 yıl suratina bakmadım 

Video işini yarın yapıcam mantıklı 

(1,532 puan) tarafından
+1

Okulda korkar en azından müdüre direk gosterirsin yazık ya biz kiyamiyoruz bibton laf yedim burda kim için evladım için valla parmaklarını kopartilirim neyse inş bidaha yasanmaz

+1 oy
tarafından

Devlet mi özel mi orası canım cimere heryere bildir keşke kamera olsaydı. Sevmiyolarsa çocuklara bile şiddet uygulayabilicek kadar sinirlerine hakim olamıyorsa yapmayacak bu mesleği ne demek vurmak ya. Ben şiddet yanlısı değilim ama eşim de bende asla sakın kalamayız bu konuda o okulu onların başına yıkarım kızım kırmızı çizgim

(6,653 puan) tarafından
+1

Özel rahabilitasyon merkezi cnm 

tarafından
+1

Şikayet Et canım kesinlikle nereye olursa olsun yanlarına kalmasın 

+1 oy
(3,911 puan) tarafından

o kurumun müdürü ile görüş, seni ciddiye almadıklarını hissettiğin an bakanlığa şikayette bulunacağını da ekle.

çok haklısın ama sakin kalman lazım öncelikle. 

(6,653 puan) tarafından
+1

İnşallah kalmayı başarırım 

+1 oy
(11,852 puan) tarafından

Kesinlikle peşini bırakma gerekirse çocuğunun çantasına bi ses dinleme cihazı bişeyler yerleştir elinde kanıtın olsun. Tabi çocuk tekrar gitmek isterse

(6,653 puan) tarafından
+1

Teşekkür ederim canım mantıklı 

+1 oy
(16,942 puan) tarafından

Bu çocuk o tokadı yemese sana bunu anlatmaya çalışmaz. Oh ne ala çocuk kendini net ifade edemiyor diye rahat rahat şiddet uyguluyorlar. Seni gaza getirmek falan istemem ama kesinlikle çocuğunun hakkını savunmalisin. Yok öyle başka sınıfa verelim konu kapansın demek. Yasal yollardan hakkını savun. 

(6,653 puan) tarafından
+1

Kesinlikle kapatilamaz cnm 

+1 oy
(22,570 puan) tarafından

Kanıtlayamazsin kamera kaydı varsa ama öğretmenle gidip konusabilirsin. Oğlum böyle böyle diyor diye. Bak bakalım tepkisine. Ama yalanlayacagı muhakkak 

(6,653 puan) tarafından

Surat ifadesi belli eder

(22,570 puan) tarafından

Bence de 

0 oy
(2,912 puan) tarafından

Canım benim kızım daha dil konuşma alıyor Senin tek şanssızlığın kamera olmaması Bizim kurumda her sınıfta kamera var Öğretmenler an izleniyor Ben de kurum seçerken bu önceliğim olmuştu Şu an tek gönderiyorum kızımı mesela küçük bebeğim olduğundan dolayı kafam rahat ama direkt öğretmenine gidip sorabilirsin böyle bir durum yaşandı mı diye

(6,653 puan) tarafından

Kamera olsa da tek yollayamazdim sanırım benimde küçük bebeğim var ben onuda alıp gidiyorum 

0 oy
(1,713 puan) tarafından

Çocuk vurdu diyorsa vurmuştur okulu seven bir çocuk birden soğuması da tuhaf her zaman bu düşüncemi söylerim herkes yapabileceği mesleği seçmeli tahammülün yoksa çocuk sevgin yoksa ne işin var bu meslekte ayrıca bırak çocuğa tokat atmayı artık çocuğa dokunmak bile yasak peşini bırakma git şikayet et kamera kaydı olsa evet daha iyi olur ama her okulda kamera kaydı olmuyor 

(6,653 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım 

0 oy
(16 puan) tarafından

Çocuğunuza inanın ve o kuruma gidip o kadınla konsuun o kurumuda bırakın sizin konuyu anlatijca ona vermeyiz diye geçirebilecek bir konu değil bu 

(6,653 puan) tarafından

Kurumu değişemem öğretmenini çok seviyor benim oğlum yaşadığı bir tranva sonucu bu şekilde oldu ve Türkçeyi bırakıp sadece İngilizce ye yöneldi şuan onu öğretmeninden ayırmam demek tekrar bir tranva oluşması demek ki hiç beklemediğimiz Kadar güzel ilerledik 

(6,653 puan) tarafından

Geçiştirmeyi kabul etmem kesinlikle 

0 oy
(1,563 puan) tarafından

Git o okula ve onu yırt resmen benim çocuğumu dövecek insan anasının karnından daha doğmadı. Kayinbabam kulağını çekmişti rezil ettim onu kıyameti kopardım. O gün bugündür cesaret edemez

(6,653 puan) tarafından

Öyle cnm benim babam küfürlü konuştu diye 2 yıl suratina bakmadım ki elin sürtüğü el kaldıracak 

(1,563 puan) tarafından

Valla çocuklarım için ben de susmam asla. Öğretmenin tokat atmaya ne haddine. Git  konuş ama ciddiyetini koru. Bilsin neler yapabileceğini 

0 oy
(22,907 puan) tarafından

Bence çocuk yalan söylemiyor büşra bbayada teyyit ettirmişsin eğer böyle bi durum varsa delil bulup bi şekilde polise gidip şikayetçi ol direk hapis cezası var bunun 

(6,653 puan) tarafından

Arkasında durucam cnm boş geçmeyecek 

(22,907 puan) tarafından

Benim koca oğlana bağırmış bi orsp veli okulu başına yıktım dövdüm karıyı poliste beni haklı buldu 

0 oy
(3,400 puan) tarafından

Ne demek sınıflarda kamera yok mutlaka olması lazım içincisi her anne çocuğunu tanır yalan mı doğrumu konuştuğunu anlar gözünden ben olsam asla peşini bırakmazdım kimse benim çocuğuma bırak vurmayı bağırmaya bile müsade etmem herkes haddini bilecek 

0 oy
(1,662 puan) tarafından

Nasıl kamera yokmuş hayret . Cimere yaz milli eğitime başvur her yere valla benim burada sinirlerim hopladı ne demek Tokat ya müsait yerine sokarım o eli 

0 oy
(3,665 puan) tarafından

Aleyküm selam rahmetullahi ve berakatuhu ablam okurken sinirden ellerim titredi küçücük çocuğa yapılan şiddete karşıyım 😡 bunu yapan merhametsizler sanki orada anasının babasının hayrına çalışıyor, parasını alarak yapıyor o görevi   hakları yok ki çocuğumuza el kaldırsınlar, bence ne gidip o o okula kamera taktırilmali ama o şüphelenen öğretmenin haberi olmadan o zaman gerçekler gün yüzüne çıkacak 

0 oy
(7,631 puan) tarafından

Tam konuşamasa bile gayet net ifade etmiş kendini. Şuan bunu okurken beynim zonkladı. Peşini bırakma 

0 oy
(670 puan) tarafından

Atacak birine benziyor mu konsumalari ç nasıl ben bir ogretmeni hoşlanmıyorum ve onunla derse girmiyor 

En en önemlisi ne demek sınıflarda kamera yok dahası var .sana ne çalıştıklarına dair resim video atmıyor larmi  ne oldu çocuk yanında mutlu mu mutsuz mu  bakışları nasıl 

(670 puan) tarafından

Mesela ben dersten çıkınca ya ima gelince öğretmenine kek vermek istermisin diye soruyorum eğer götürürse seviyor goturmesse sevmiyor isteyerek gidiyor yada arkasına bakarsa giderken o öğretmeni eliyorum bide benim hislerim güçlüdür eğer huzursuz hissedersem.o öğretmenden vermem isterse uzman olsun ne olursa olsun 

(6,653 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım 

0 oy
tarafından

Seni gazlamak gibi olmasın ama parçalarım o kadını 

(6,653 puan) tarafından

Gezlanacak bir durum yok cnm o binaya asarım onu

0 oy
tarafından

Selamün aleyküm bacım 

Benim cocugumda özel eğitimli 

Hem epilepsi

Hem otizm 

Konusma terapisti alıyor 

Rehabilitasyona gidiyor

Ana okuluna gidiyor

5 yaşında 

Kamera olmaması tuhaf

Bizim okulda ve rehabilitasyon da var

Bu işin peşini bırakma 

Bak benim çocuğumda konuşamıyor 

Ama ben onun beden dilini anlıyorum 

Ve hareketleri tepkileri ile anlıyorum ve anlatıyor.

Cocuk haklı 

Yalan söylemez 

En masum onlar.

(6,653 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 306 göst.
4 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (6,685 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 89 göst.
19 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Npp (363 puan) tarafından soruldu