+1 oy
231 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (14 puan) tarafından

Merhaba , son adet tarihime göre 8+5günlüğüm.bugün gittiğimde ulturasonda 5 hafta 6 günlük bebek göründü . 5 haftalıkken hafif açık kırmızı akıntım oldu öyle gittim ,6 gün sonra kalbi durmuş ola bilirmi? Ama öyle diyilse 3 hafta geride gelirse yarın ulturasona giricem yeniden kalp atışı olmaya bilir haftası küçük diye , hematoma 9 mm var başlamalımıyım ilaçlara ya durdurmalımıyım bilmiyorum arada kaldım lütfen yazarmısınız böyle bişey oldumu sizde? Beklemelimiyim düşük olmazsa kalp atışı ola bilirmi 1,2 haftaya ? Ama ilaç kullanımlnı devam etmelimiyim bilmiyorum kalbi durmuşsa ilaç boşuna atmış olmayayım ((( kafam çok karışık 

12 Cevaplar

+1 oy
(5,590 puan) tarafından

Adet ile uyumlu degilse ya sagliksiz gebelik ya da gec dollenmedir. Doktor ilac verdiyse tabi ki kullanin. Bir sonraki kontrolde belli olur. Gec dollenmeyse kalp atisi duyulabilir. Suan kanamaniz yoksa strese girmeyin. Kalbinizi ferah tutun.

(14 puan) tarafından

Cevap verdiginiz için çok tesekkür ederim.çok az az kahve rengi kanama oluyor ara ara ,yarın doktora gidicem inşallah iyi olur ama kalp atışı olmazsa daha yeni gelişmeye başlamış ola bilirmi bilmiyorum beklemelimiyim 1 haftada kurtaj için, çok tedirginim (

(5,590 puan) tarafından

Genelde 7 haftada duyuluyo. Sizin belki kendi uyumlu haftasinda duyulur o yuzden kucuk beklenebilir doktorunuza danisarakta. Tedirgin olmayin.

-Reklam-
+1 oy
(1,320 puan) tarafından

Nolur nolmaz bekle 1 hafta canım benim kalpi durdu dedi ikinci hamilelikte kürtaj oldum :((

(14 puan) tarafından
+1

Çok tesekkür ederim cevap verdiginiz için , kürtajdanda korktugum için sanirim bekleyecegim kendiliginden düsük olur diye:((

(1,320 puan) tarafından

Benim ilk yeniydi Kan kendi söküldü bilmem ne zaman sonra 2 kinci kalbini duydum derin bazı nedenden derin ama hap yani tabi nasip bayıltılarak kürtaj oldum rica ederim bu arada :((

+1 oy
(2,455 puan) tarafından

Eğer daha önce attığını duyduysanız sonra kalbi atmıyorsa kürtaj olmak lazım başka yolu yok ben ilk gebelikte kalp atışı duydum ozaman 8 haftalıktı 1.5-2 hafta sonra kalbi durdu 10 haftalık olması gerekırken 6.5 hafta ile uyumlu idi malesef kalbi durmuştu kürtaj oldum

(14 puan) tarafından

Aynı benimki gibi haftası geri çıkmış:( 2 hafta düzelir belki diyor insan ama 3 hafta  geri kaldıysa artık umut kalmıyor...tesekkür ederim cevap verdiginiz için 

(2,455 puan) tarafından
+1

Rica ederim ne demek

+1 oy
(1,336 puan) tarafından

Geç döllenme olabilir bunu ancak hastaneye gidince öğrenirsin ara ara kahberengi leke geliyorsa aslında hemen gitsen iyi olurdu iyi bişry değil ama eğer kalbi durmuşsa zaten kürtaj yaparlar ama yinede ilacın varsa iç ne zararı olabilir ki

(14 puan) tarafından

Çok tesekkür ederim cevap verdiginiz için az az var bugün gidicem inşallah iyi olur 

+1 oy
(2,784 puan) tarafından

Bunların hepsini iyi bir kadın doğum doktoruna sormalısın canım 

+1 oy
(858 puan) tarafından

Geç dollenmede olabilir canm benim gebeliklerim adetimden iki üç hafta geriden gelir hep yumurtlamam. Geç olduğu için ama son haftalarda haftasıni yakalıyor 

(14 puan) tarafından

Çok tesekkür ederim cevap verdiginiz için ,inşallah öyledir canım bugün gidicem duyarım inşallah yada beklerim 1 hafta duymazsam yine

(14 puan) tarafından

image

bendede 3 hafta geride ama sağlıklı ola bilir mi sizce küçük beyaz şey bebekmi yenimi oluşuyor 
+1 oy
(419 puan) tarafından

Canım günaydın 

Allahtan umut kesilmez 

Dua edelim 

0 oy
(4,384 puan) tarafından

Ilk haftalarda geriden gelmesi normal degil ki hadi olsa bile 8 haftalik bebekte kalp atisi illaki olur ama sen ilaclarini ic kanaman devam etmiyosa yasiyo olabilir Allah buyuktur 

(14 puan) tarafından

Çok tesekkür ederim inşallah yaşıyordur bugün gidicem belki duyarım 

(4,384 puan) tarafından

Gittin mi canim 

0 oy
(1,348 puan) tarafından

Doktoruna güveniyorsan ilacına devam et haftası küçük ,oğlum da 6+5 de kalp atışı duyddum

Şimdi ki hamileliğimde 7+6 da duydum .bekle yani iki haftaya inşallah duyarsın ama keseyi görmeye gittiğinizde doktorunuz kese içerisinde yolk kesesi yani bebegim beslenecegi kese oluşmuş dedimi gerçi her doktor söylemez bunu benim tüp bebek olduğu için söylüyorlar ikisindede söylediler .

Ama egerki yok doktor a guvenemedim diyorsan başka hastaneye başka doktora raddevu al git .

Benim arkadasimda hamileliğin ilk başlarında daha kalp atışı yokken kanamasi oldu gittik öğün kese ve kalp atışı duyuldu 7 haftalikti .progestan verdi doktor kullandı kızı şuan 5 yaşında 

(14 puan) tarafından

Çok tesekkür ederim cevap verdiginiz için bugün gidicem duyarım inşallah duymazsam beklerim 1 hafta inşallah iyi olur

(1,348 puan) tarafından
+1

Allah in izniyle inşaallah duyarsın

(14 puan) tarafından

image

çok tesekkür ederim canım, sizce bu küçük nokta kesede bebek ola bilirmi? Yeni oluşmus ola bilirmi
(1,348 puan) tarafından

Tabiki olabilir doktor ne söyledi 

(14 puan) tarafından

Az önce geldim 2 ci ultrasonda kalp atışı yok 6+2de kalmış kendiliğinden düşmek üzere:(((

0 oy
(1,634 puan) tarafından

Daha önce kalp atışını duydun mu eğer duyduysan kalbi durmuş ama duymadiysan 1 hafta daha bekleyebilirsin benim de 2 hamileliğim de kalbi durmuştu 6 haftalıkken kalp atışını duyduk 12 haftalıkken kontrole gittim bebek 7 haftalıkken kalbi durmuş gelişmemiş kürtaj oldum bu arada kürtaj korkulacak birşey değil anestezi veriyorlar sen uyuyorsun uyanınca da ağrın olmasın diye iğne yapıyorlar 

(14 puan) tarafından

Çok tesekkür ederim cevap verdiginiz için ,bugün gidicem hiç duymadım inşallah duyarım duymasam 1 hafta beklerim Allah yardımcımlz olsun inşallah 

(1,634 puan) tarafından
+1

Amin insaAllah duyarsınız 

(14 puan) tarafından

image

sizce küçük beyaz nokta bebek olabilirmi
0 oy
(2,603 puan) tarafından

Aynisi başıma geldi kurtaj oldum 

0 oy
(16,811 puan) tarafından

Pko veya herhangi bir kistin varsa yumurtlama öteki regl gününe yakın oluyor ben 21 Aralık son regl tarihi ama 22 haftalık hamileyim o tarihe göre 25 haftalık olmam lazım ama pko var yumurtlama gunlerim geç 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 143 göst.
16 Ekim 2024 Diğer kategorisinde fatos18 (2,052 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 217 göst.
17 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Yenianne_tugce (1,756 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 187 göst.
26 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,463,073 soru

23,980,880 cevap

326,505 kullanıcı

...