+3 oy
916 göst.
Diğer kategorisinde (235 puan) tarafından

image

Yandaki su lanet direğe çarptım sizce masrafo çok mu eşim beni oldurecek :( 

18 Cevaplar

0 oy
(4,334 puan) tarafından

bunun için eşinden korkma yani lütfen yapmayın kendinize bunu. 

500-1000 civarı tutar yerine göre. 

(2,829 puan) tarafından

Kırılmış pek doğrulmaz dedi kuzum ama bı baktirsin dedi 5 lira kesin üstünü bilmiyorum dedi ama tamirciye de bagliymis tampon fiyatlari 3-3.5 civarı işçilik ne kadar alır bilmiyorum dedi

(235 puan) tarafından

Yapışması zor yani değil mi 

(8,221 puan) tarafından

Bizimde ordan ayrıldı eşim kendisi yapıştırıcı alıp yapıştırdı canım çok kuvvetli bir yapistiriciymis

(3,065 puan) tarafından

Kulaklardan kopmuş benim araciminda tamponu oyle düşmüştü biri verdi geri geri çıkarken kaynak attirmustik göçük delirmiş bilmem amaduzelsede boyatmak lazım orasini  

(3,065 puan) tarafından

Kulaklardan kopmuş benim araciminda tamponu oyle düşmüştü biri vurdu geri geri çıkarken kaynak attirmustik göçük delirmiş bilmem amaduzelsede boyatmak lazım orasini  

-Reklam-
0 oy
(1,657 puan) tarafından

Geçmiş olsun canım senin can sagligin önlemi olan mal yerine gelir sakada ver Allah korumuş 

0 oy
(6,964 puan) tarafından

Benim eşim aynası kırıldı 5 bine  yapti ön kaput gitmiş cnm ona göre hesapla

(235 puan) tarafından

Ayyy allahım :( 

(1,870 puan) tarafından

Kaputta birşey yok Tampon göçmüş sadece

(11,903 puan) tarafından

Kaputla tamponu karıştırmayalım :)

(1,870 puan) tarafından

Kaput dedin mi sıkıntı. Arabadan 30k değer düşer net :D Tampon zarar etmez. Hangimiz sürtmedik çılgınlar gibi :D 

(11,903 puan) tarafından

Ay son sözune kahkaha attım 😂😂 aynen kaput sıkıntı :D bende arka tamponu çalılara takmıştım acemiyken ama eşim yerine oturttu 😂

0 oy
(859 puan) tarafından

Ön kaput içine çökmüş cnm vakumla cceker duzeltirler şu çizilme izlerinede cilsyla faln gider birşey tutmaz korkma. Olur ufak defek böyle Allah başka kaza göstermesin 

0 oy
(11,903 puan) tarafından

Eşin bunun için seni öldürecekse hiç yaşamasın daha iyi. 3 5 bin arası gider diye tahmin ediyorum

0 oy
(705 puan) tarafından

Panik yok panik yok geçmiş olsun 

Bişey olmaz göçük düzeltmesi ile yaparlar en az 20 bin gitti ama

(235 puan) tarafından

Allahım ciddi misin 

(705 puan) tarafından

Bizim araba dokudan zarar gördü içine çöktü 3.5 tane vakumla çekmeye işçilikle beraber 25 bin demişler esime şok olduk dolu bide 

(705 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun canım biz yaptirmadik öylece biniyoruz çünkü kazalı diye arabanın fiyatı düşüyor yoksa

Ama bu mecburi yapılacak 

O ayrı ama tabi 

Bu arada bizim araba sıfır di ne zorluklarla almıştık rabbim deldi koydu canın sağolsun 

(8,221 puan) tarafından

25 bin ne ya yok artık parça değişimi yapılmayacak ki 

(705 puan) tarafından

Kafadan atmıyorum ki canım 

(8,221 puan) tarafından

Sana demiyorum canım ustaya şok oldum 

0 oy
(1,870 puan) tarafından

Boyasız göçük düzeltme yaparlar. 2500-5000 arası tutar yerine göre. Eşine de Allah hidayet versin. Allaha şükür sana birşey olmasın diyeceğine. 

0 oy
(1,249 puan) tarafından

Canım üzülme gelen mala gelsin...parça değişimi olmaz göçük var onu da vakum ile düzeltirler çok birşey çık az inşallah...eşin niye kizacakmis o kullanırken de olabilrdi...kaza bu sonuçta bile isteye yaptığın birşey degil

(235 puan) tarafından

Öyle ama ben stres yapıyorum 

0 oy
(5,229 puan) tarafından

Eşime bi gosteriyim bakalım kuzu 

0 oy
(793 puan) tarafından

Arabanın modeli ne? 

0 oy
(5,229 puan) tarafından

500 1000 lira arası yaparlar diyor canım eşim 

(235 puan) tarafından

Ay vallaha Okadar olsa iyi ben daha fazla diyorum da :( korktum ya stres vurdu beni gerçekten 

(5,229 puan) tarafından

Tırnağı kirilmistir diyor 

0 oy
(3,819 puan) tarafından

Eşin niye seni öldürsün kız korkma Allah büyük kazadan korusun bunun masrafı demir ise biraz çok tutar Max 2000-4000 TL civarı, çünkü bende bir ara kaza yaptım Allah razı olsun eşimden sakin karşıladı ama toplam masraf 5000 TL tuttu sanırım ve geçmiş olsun kardeşim 

(235 puan) tarafından
+1

Teşekkür ederim çok sağolun 

0 oy
(1,229 puan) tarafından

3 5 arası gider kesinlikle eşime gösterdım oda anlıyor biraz 

0 oy
tarafından

Bizimde oldu 20 bin dedi adam

0 oy
(3,338 puan) tarafından

2500 5000 tutar tahminim 

0 oy
(1,280 puan) tarafından

Şu kaza için seni öldürecekse ben öyle adamın arabasını asla almam 

0 oy
(3,065 puan) tarafından

Tampon gitmis orjinali 30 50 bin tutar kasko varsa bedava 😊 geçmiş olsun bayagi acemiymissin onada vurulmaz be kuzu

0 oy
(117 puan) tarafından

image

bizim arabaya Park halinde çarpıldı bu şekilde Bi hasar tamponun komple değişmesi ve oranın çekilip boyanmasiyla hepsi 12.500 tuttu konum ankara 
(235 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun inşallah bizim Okadar tutmaz ya 

(117 puan) tarafından

Bencede tutmaz tutar vererek onu demek istedim bizde boya ve komple tampon değişimi olduğu halde o tuttu 2 bin tutar taş çatlasa 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 100 göst.
4 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Yalandunya (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 599 göst.
2 Şubat 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Merveruzgar (1,030 puan) tarafından soruldu
0 oy
47 cevap 948 göst.
11 Mart 2022 Diğer kategorisinde Fatma3400 (107 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 510 göst.
5 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Pamuk şekeri (1,540 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,637 soru

24,061,500 cevap

330,162 kullanıcı

...