bunun için eşinden korkma yani lütfen yapmayın kendinize bunu.
500-1000 civarı tutar yerine göre.
Kırılmış pek doğrulmaz dedi kuzum ama bı baktirsin dedi 5 lira kesin üstünü bilmiyorum dedi ama tamirciye de bagliymis tampon fiyatlari 3-3.5 civarı işçilik ne kadar alır bilmiyorum dedi
Yapışması zor yani değil mi
Bizimde ordan ayrıldı eşim kendisi yapıştırıcı alıp yapıştırdı canım çok kuvvetli bir yapistiriciymis
Kulaklardan kopmuş benim araciminda tamponu oyle düşmüştü biri verdi geri geri çıkarken kaynak attirmustik göçük delirmiş bilmem amaduzelsede boyatmak lazım orasini
Kulaklardan kopmuş benim araciminda tamponu oyle düşmüştü biri vurdu geri geri çıkarken kaynak attirmustik göçük delirmiş bilmem amaduzelsede boyatmak lazım orasini
Geçmiş olsun canım senin can sagligin önlemi olan mal yerine gelir sakada ver Allah korumuş
Benim eşim aynası kırıldı 5 bine yapti ön kaput gitmiş cnm ona göre hesapla
Ayyy allahım :(
Kaputta birşey yok Tampon göçmüş sadece
Kaputla tamponu karıştırmayalım :)
Kaput dedin mi sıkıntı. Arabadan 30k değer düşer net :D Tampon zarar etmez. Hangimiz sürtmedik çılgınlar gibi :D
Ay son sözune kahkaha attım 😂😂 aynen kaput sıkıntı :D bende arka tamponu çalılara takmıştım acemiyken ama eşim yerine oturttu 😂
Ön kaput içine çökmüş cnm vakumla cceker duzeltirler şu çizilme izlerinede cilsyla faln gider birşey tutmaz korkma. Olur ufak defek böyle Allah başka kaza göstermesin
Eşin bunun için seni öldürecekse hiç yaşamasın daha iyi. 3 5 bin arası gider diye tahmin ediyorum
Panik yok panik yok geçmiş olsun
Bişey olmaz göçük düzeltmesi ile yaparlar en az 20 bin gitti ama
Allahım ciddi misin
Bizim araba dokudan zarar gördü içine çöktü 3.5 tane vakumla çekmeye işçilikle beraber 25 bin demişler esime şok olduk dolu bide
Çok geçmiş olsun canım biz yaptirmadik öylece biniyoruz çünkü kazalı diye arabanın fiyatı düşüyor yoksa
Ama bu mecburi yapılacak
O ayrı ama tabi
Bu arada bizim araba sıfır di ne zorluklarla almıştık rabbim deldi koydu canın sağolsun
25 bin ne ya yok artık parça değişimi yapılmayacak ki
Kafadan atmıyorum ki canım
Sana demiyorum canım ustaya şok oldum
Boyasız göçük düzeltme yaparlar. 2500-5000 arası tutar yerine göre. Eşine de Allah hidayet versin. Allaha şükür sana birşey olmasın diyeceğine.
Canım üzülme gelen mala gelsin...parça değişimi olmaz göçük var onu da vakum ile düzeltirler çok birşey çık az inşallah...eşin niye kizacakmis o kullanırken de olabilrdi...kaza bu sonuçta bile isteye yaptığın birşey degil
Öyle ama ben stres yapıyorum
Eşime bi gosteriyim bakalım kuzu
Arabanın modeli ne?
500 1000 lira arası yaparlar diyor canım eşim
Ay vallaha Okadar olsa iyi ben daha fazla diyorum da :( korktum ya stres vurdu beni gerçekten
Tırnağı kirilmistir diyor
Eşin niye seni öldürsün kız korkma Allah büyük kazadan korusun bunun masrafı demir ise biraz çok tutar Max 2000-4000 TL civarı, çünkü bende bir ara kaza yaptım Allah razı olsun eşimden sakin karşıladı ama toplam masraf 5000 TL tuttu sanırım ve geçmiş olsun kardeşim
Teşekkür ederim çok sağolun
3 5 arası gider kesinlikle eşime gösterdım oda anlıyor biraz
Bizimde oldu 20 bin dedi adam
2500 5000 tutar tahminim
Şu kaza için seni öldürecekse ben öyle adamın arabasını asla almam
Tampon gitmis orjinali 30 50 bin tutar kasko varsa bedava 😊 geçmiş olsun bayagi acemiymissin onada vurulmaz be kuzu
Çok geçmiş olsun inşallah bizim Okadar tutmaz ya
Bencede tutmaz tutar vererek onu demek istedim bizde boya ve komple tampon değişimi olduğu halde o tuttu 2 bin tutar taş çatlasa
1,468,602 soru
24,060,988 cevap
330,146 kullanıcı