+1 oy
250 göst.
Özel Günler & Hijyen kategorisinde (643 puan) tarafından

Kızlar reglime 5 gün var oldum. 3 gün önce korunmasız ilişki oldu hamile kalma şansı ne kadardir

8 Cevaplar

+1 oy
(9,080 puan) tarafından

ikinci cocuktan soylim yuzden yuz😂 bir ay icinde tek iliski adete 10 gun vardi . hasirt the blackboard oldum cocuk 3 yasi bitirdi 4 den gun alio

(643 puan) tarafından
+1

Yaaa :((( düşünüyorum aslında ama diş tedavisi yapıyorum şuan ondan sonra düşünüyorduk daha hayirlisi

(226 puan) tarafından
+1

Korunmasız içine boşalma ile mi oldu 

(643 puan) tarafından
+1

Evet öyle oldu

(9,080 puan) tarafından
+1

geri cekilmeyle yanlislikla iceri kacarak oldu

-Reklam-
+1 oy
(1,485 puan) tarafından

Anlamadım ilişkiden bir kaç gün sonra regl olduysam hamile değilsindir ama daha adete varsa kalma ihtimalin var 

(643 puan) tarafından
+1

İlişki olduğunda 8 gün vardı bugün adet oldum 5 gün var

+1 oy
(99 puan) tarafından

Reglden 1 hafta öncesi hamilelik ihtimalinin en düşük olduğu zamandır 

(643 puan) tarafından

3 gün önce oldu adetime 5 gün var daha bugün regli oldum 

0 oy
(24,202 puan) tarafından

Olabilir neden olmasın uygulamalar da sonuçta düşük hamilelik riski diyor yani az da olsa ihtimal dahilinde. Hele de istemiyorsan kesin olur :) ben aylardır takip ediyorum olmuyor 

(643 puan) tarafından

Bende suanlik istemiyorum diş tedavisi yapıyorum diye olursada hayırlısi olsun Allah seninde gönlüne göre versin :) 

0 oy
(2,005 puan) tarafından

Adet kanamasıysa gebe değilsindir. 3 gun içinde zaten döllenme daha tamamlanmamış oluyor. Kanama doğal olarak yerleşme kanaması değil.

(643 puan) tarafından

Olursada hayırlısı olsun daha 

0 oy
(5,457 puan) tarafından

yumurtlama gününü takip edip geçirmediysen her korunmasız ilişkide gebelik riski vardır. ertesi gün hapı alsaydın keşke.

takvim yöntemi koruma oranı olmayan eski bir yöntem 

(643 puan) tarafından

Ya istiyorum ama şuan diş tedavisi yapıyorum oyuzden tedavi bittikten sonra düşünüyorum hayırlısı daha bakalım. Takip ediyorum takvimi yumurtlama günü geçmişti 

0 oy
(3,471 puan) tarafından

Korunmasız ilişkilerde kalma riski her daim vardır 

(643 puan) tarafından

Nasip varsa olur daha yapacak birşey yok 

(3,471 puan) tarafından

Olursa kaçınca olacak :)

(643 puan) tarafından

2 :)) oyuzden cok takilmiyorum 

0 oy
(6,850 puan) tarafından

Adet olmuşsun zaten hamile kalsaydın adet olmazdın boşuna telaşe etme olmuş bitmiş şu an istemiyorsan bebek birdaha dikkat et bence 

(643 puan) tarafından

İstiyoruz ama şuan değil diş tedavisi yapıyorum ondan sonra düşünüyoruz daha olursada sağlık olsun ne yapalım 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 127 göst.
+1 oy
10 cevap 424 göst.
0 oy
2 cevap 101 göst.

Kategoriler

1,475,231 soru

24,151,216 cevap

334,916 kullanıcı

...