Kızlar reglime 5 gün var oldum. 3 gün önce korunmasız ilişki oldu hamile kalma şansı ne kadardir
ikinci cocuktan soylim yuzden yuz😂 bir ay icinde tek iliski adete 10 gun vardi . hasirt the blackboard oldum cocuk 3 yasi bitirdi 4 den gun alio
Yaaa :((( düşünüyorum aslında ama diş tedavisi yapıyorum şuan ondan sonra düşünüyorduk daha hayirlisi
Korunmasız içine boşalma ile mi oldu
Evet öyle oldu
geri cekilmeyle yanlislikla iceri kacarak oldu
Anlamadım ilişkiden bir kaç gün sonra regl olduysam hamile değilsindir ama daha adete varsa kalma ihtimalin var
İlişki olduğunda 8 gün vardı bugün adet oldum 5 gün var
Reglden 1 hafta öncesi hamilelik ihtimalinin en düşük olduğu zamandır
3 gün önce oldu adetime 5 gün var daha bugün regli oldum
Olabilir neden olmasın uygulamalar da sonuçta düşük hamilelik riski diyor yani az da olsa ihtimal dahilinde. Hele de istemiyorsan kesin olur :) ben aylardır takip ediyorum olmuyor
Bende suanlik istemiyorum diş tedavisi yapıyorum diye olursada hayırlısi olsun Allah seninde gönlüne göre versin :)
Adet kanamasıysa gebe değilsindir. 3 gun içinde zaten döllenme daha tamamlanmamış oluyor. Kanama doğal olarak yerleşme kanaması değil.
Olursada hayırlısı olsun daha
yumurtlama gününü takip edip geçirmediysen her korunmasız ilişkide gebelik riski vardır. ertesi gün hapı alsaydın keşke.
takvim yöntemi koruma oranı olmayan eski bir yöntem
Ya istiyorum ama şuan diş tedavisi yapıyorum oyuzden tedavi bittikten sonra düşünüyorum hayırlısı daha bakalım. Takip ediyorum takvimi yumurtlama günü geçmişti
Korunmasız ilişkilerde kalma riski her daim vardır
Nasip varsa olur daha yapacak birşey yok
Olursa kaçınca olacak :)
2 :)) oyuzden cok takilmiyorum
Adet olmuşsun zaten hamile kalsaydın adet olmazdın boşuna telaşe etme olmuş bitmiş şu an istemiyorsan bebek birdaha dikkat et bence
İstiyoruz ama şuan değil diş tedavisi yapıyorum ondan sonra düşünüyoruz daha olursada sağlık olsun ne yapalım
1,475,231 soru
24,151,216 cevap
334,916 kullanıcı