0 oy
110 göst.
Diğer kategorisinde (3 puan) tarafından

Kızlar merhaba. Ben geçen hafta Salı günü çatlatma iğnesi yaptım bu saatlerde. Bugün sabah çok şiddetli karın ağrısı kasık ağrısı gaz sancısı gibi ağrılarım var sırtımı doğrultuamıyorum. Normal mi bunlar daha önce böyle bir şey yaşayan var mı yaşadıysa sonucu ne oldu çok merak ediyorum

3 Cevaplar

0 oy
(561 puan) tarafından

Gayet normal bu belirtiler.  Kendini sıcak tut üşütme.  Bebek tutmuştur bence onun ağrıları da olabilir iğnenin etkileri de . Ağır kaldırma yat dinlen bol bol 

(3 puan) tarafından

Ayy inşallah canım ❤️ sen kullandın mı çatlatma iğnesini 

-Reklam-
0 oy
(15 puan) tarafından

Evet bendede olmuştu yumurta çatlamaya yakın yada bebek tutunursa oluyor genelde bende geçen hafta gittim 2 kese gördüler haftaya kalp atışlarını duymaya gidecem umarım duyarım 🥰

(3 puan) tarafından

Yaa inşallah canım 🤍 ama çatlama olmuşssa çoktan olmuştur diye düşünüyorum geçen Salı günü 21mm yumurtam olmuştu o günü iğne oldum . Senin süreç nasıldı acaba 1 hafta sonra mı şeninde ağrıların oldu canım

(15 puan) tarafından

Evet benimde iğneden 1 hafta sonra başladı adetimin üzerinden 8 gün geçince kan testiyle öğrendim

0 oy
(5,507 puan) tarafından

Benim hiç o kadar şiddetli ağrı olmadi canım 

Bence seninki normal değil 

Bi görün doktora derim

(3 puan) tarafından

Randevuyu iki hafta sonrasına bulabildim. Olduğum yerde özel doktor ve hastane yok. En yakın zamanda gideceğim inşallah 🙏 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 862 göst.
0 oy
3 cevap 615 göst.
0 oy
3 cevap 309 göst.

Kategoriler

1,473,971 soru

24,132,316 cevap

334,104 kullanıcı

...