+2 oy
603 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (328 puan) tarafından

Kızlar biz yaklaşık bir senedir tvyi kaldırdık. Bir buçuk yaşında ve 4 yaşında oğullarım var. Küçük oğlumun çok dikkatini çekiyordu diye kaldırdık hedefimiz iki yaşına gelene kadardı. Alışmıştım aslında ama şu an evde çocuklar ve ben yanliziz bir süredir ben evde sıkıntıdan patliyorim sürekli çocukları eğlendirecek birşeyler arıyorum. Eşim üç ay daha dayan en azından diyor ama annem kaynanam felan da sacmaladigimizi düşünüyorlar öyle hayat mı geçer diyorlar. Yanlız olmadığımı bileyim bari. Siz TV kullanıyor musunuz? Sizce tvyi kurup günde belli saatlerde mi açmalıyım eşime dedim az açarız diye ama ben de o da büyük oğluma guvenemiyoruz bir kere alıştı mı durmadan TV isticek. Dayanmalı mıyım sizce?

22 Cevaplar

0 oy
(799 puan) tarafından

Ekran süresi koyarsiniz tv tamamen kaldırmak sacmalik bence coxugu mahrum birakiyorsunuz sonra baskasinun evinde gorecek heveslenecek .

-Reklam-
0 oy
(32,832 puan) tarafından

Bizim evde de yok bende oğlum için gönderdim TV yi normalde hiç açmıyorduk ama ister diye gönderdik illaki açılmasını ister çünkü çocuk böyle çok daha iyi oldu en azından kafamız rahat şuanda 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 395 göst.
24 Ekim 2025 Ev & Yaşam kategorisinde 3cocukannesi_123 (3,176 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 309 göst.
9 Eylül 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Demet bulut (192 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 206 göst.
8 Ağustos 2025 Ev & Yaşam kategorisinde &Alya& (535 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 214 göst.

Kategoriler

1,486,561 soru

24,302,721 cevap

344,148 kullanıcı