0 oy
143 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (114 puan) tarafından

Ben eskiden beri illaki  bı arkadasim olcak sürekli konuscam beni ariyacak ben onu ariyacam gibi her gün ne yaptığımızdan  haberim olcak işte ben neden böylemi hep biriyleriyle komusmak işteyim oluyor  bahsettiğim yani kız arkadaş 

5 Cevaplar

+1 oy
(26,023 puan) tarafından

Kimin ihtiyaci yokki öyle arkadaşa 

-Reklam-
0 oy
(142 puan) tarafından

Ay benimde yok öyle çok isterdim ya olmasını 

0 oy
(4,834 puan) tarafından

Ayy yanlis anlama da ben boyle olsam daralirim annemle o kadar herseyi paylasmak konusmak istemem ki arkadasla konusayim surekli herseyi konusmak ayyy hic bana gore degil ben bi sure mesajlassam daraliyorum bi durum varsa konusulur kapatilir nasilsin iyi misin sunu yapalim bunu yapalim soyle bi derdim var vs vs tamam daha nolcak bi kere surekli konusunca bi ara gelince konusacak bisey kalmiyo 

0 oy
(23,296 puan) tarafından

Bence hiç gerek yok ben ablamla öyleyim günlük ne yedin ne içtin kim geldi gitti muhabbetini bile yaparız ama dışardan birileri ile sürekli öyle bir muhabbet istemem her gün arama sorumluluğu bana fazla gelir yalnızlık seviyorum ben 

0 oy
(4,187 puan) tarafından

Ben böyle değilim. Her şeyimi bilinmesini istemem . Yediğimi ictigimi aldığımı verdiğimi. Başkasının da bilmek istemem . Ben anneme ablama bile anlatmıyorum onların da bana anlatmasını istemiyorum. Sınır aşımı bence bu.

(114 puan) tarafından

Bende sizin tam tersiyim hemen bağlanıyorum samimi oluyorm arıyorum soruyorum onlarda başka samimi gelirler sonra takmiyorlar

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 124 göst.
29 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Djdjdhshsu (96 puan) tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 116 göst.
0 oy
9 cevap 506 göst.
0 oy
2 cevap 181 göst.
17 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Mavisu34 (54 puan) tarafından soruldu

Kategoriler