0 oy
165 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (356 puan) tarafından

Kızlar eşime karşı acayip soğudum ne yapmalıyım 

Dün bana sadece bir cümle soylledi seninde bu huyunu hiç sevmiyorum dedi eskisi gibi bagirmadim kavga etmedim hicbirsey demedim içim birden buz oldu.

Yılların birikimi çıktı aslında çok dedim bak böyle yapma senden bir sogursam dönüşü olmaz diye ama hep oldu çok kavgalar ettim evet ben kendi kendime ettim o cevap vermez hicbirsey olmamış gibi davranırdı hep.kinusakim bak çözelim ben böyle hissetmek istemiyorum dedikce sonra konuşuruz sonra konusurz o sonralar hiç gelmedi .her seferinde benim birikip patlamalarmla son buldu .şimdi diyorum ki konuşsian ne konusmasam ne  benim hakkimsa böyle düşünen biriyle benim ne işim var.ve çok acı çekiyordum sevdiğim insanın bana böyle davranmasından amaa sonra dua ettim içimden aevginsini al Allah'ım galiba aldı robot gibiyim 

3 Cevaplar

0 oy
(1,811 puan) tarafından

O robot bi zaman sonra duvara dönüşecek yapma kendine düzeltmeye çalıştıkça göze batıyor çünkü 

-Reklam-
0 oy
(1,650 puan) tarafından

Mutluysan gerisini bosvrr cnm.hak etmiyolar

0 oy
(4,876 puan) tarafından

:( çift terapisi diyecem de o eşle zor o zaman. Ben de doğumdan sonra çok soğudum eşimden kaç kez dedim terapiye gidelim yok bizim aramızda terapilik bişey yok, bebek var sonra gideriz vs vs geçiştirdi durdu gitmedik. Bu erkekler kendileri gecistirince üstünü örtünce veya kadını susturunca hersey halloluyo saniyo ama öyle değil. Gerçekten bir kez soğuyan bı daha zor isiniyo. Ben çok zor ısındım eğer aynı duygularla devam etseydim yurutemezdim belki de. Keşke öyle dua etmeseydin ama severken kirilmak da zor. Duygusal olarak çok karışık konular bunlar. Allah yuvana huzur ferahlık sevgi muhabbet versin canım ne diyeyim

(356 puan) tarafından

Biz gittik terapiye devamını getiremedik 2 çocuk ustuste 3.5 yıldır emziriyorum bsdeninden kndimden yıldım aramızda cinsel ilişkide klmadi ama her zamnki gibi çiçeğini alır romantik sözlerini söyler ama bana islemiyo benim düğünüm oadi babası hicaymis nikahla gecistirdik 1 yıl kavgasını yptim oh dedim hamileyim artık geçmişi unutup yeni güzel bir şeye odaklanalim istedim yine ypti yapacagini kızıma annesinin adını koydu iki isim ama bn istemiyorum hayattada en nefret ettiğim şey ablaları bna annemw hakaret etti  şimdi kızıma annelerinin ismiyle sesleniyo kabullenemiyirum bunu benim başıma eşim açtı 3 yıldır kvga ediyoruz hele bu byrmlar inatla diuolr onları görünce migdem bulaniyo mevzular çok derin ama eşim romntik vs bı insan da artık bna islemiyo

(4,876 puan) tarafından

Benimki de babaannemin adıydı annem de hiç istememiş farklı  bı isim soylerdi. Sonunda mahkemede değiştirdim. Su aileden isim koyma olayını hiç anlamıyorum zaten. Bosan demek de çok kolay ama öyle olmuyo maalesef. 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 275 göst.
0 oy
9 cevap 625 göst.
+1 oy
4 cevap 84 göst.
2 gün önce Diğer kategorisinde ecmelllverammmm (164 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 95 göst.

Kategoriler

1,470,347 soru