Kızlar ahlâk düzelten güzellestiren dua varmıdır vardır illaki neler okumalıyım hangi esmaları hangi dualar ahlâk güzellestirir ben kendim için okumak istiyorum ahlakım hiç güzel değil hiç ama nolur bana bildiğiniz duaları söyleyin kendime oluyayım
Mesela sıkıntıya giriyorum eşime hayatı zindan ediyorum sebepsiz yere kavga çıkarıyorum benden boşan diye adamı zorluyorum sürekli kıskançlık hasetlik fesatlık çirkin kelimeler le adamı kendimden uzaklastrmaya çalışıyorum sokakta yolda arabada bağırıp çığlık atıyorum kendimi arabadan atmaya çalışıyorum Allah rızası için linçlemeden bana dua edin hemde söyleyin kendime okuyup üfleyyim hiç yapıcı bie kadın olamyorum hep yıkıcı sözler le kendimi çirkinlestiryorum ve kendimi düzeltemiyorum şeytan hep vesvese verio duruyor bana beynimde kurgu yapıp duruyorum iste kocam seni beğenmiyor bak seni çirkin buluyor ailesi seni istemiyor kimse seni sevmiyor herkez sana katlanıyor vs tarzında kimse sana değer vermiyor bu düşünceler beni kemirip duruyor kardeslerim ben ne yapabilirim bu durum karşısında vesvese bana çok şey yaptryor intihar et sen değersizsin zarar ver kendine eve eşine saçlarımı falan kesmeye kalkıyorum esim elimden makas alyo bunu yaşayan bilir linçlemeyin zor bir durumdaym gerçekten