0 oy
280 göst.
Diğer kategorisinde (50 puan) tarafından

Kızlar ahlâk düzelten güzellestiren dua varmıdır vardır illaki neler okumalıyım hangi esmaları hangi dualar ahlâk güzellestirir ben kendim için okumak istiyorum ahlakım hiç güzel değil hiç ama nolur bana bildiğiniz duaları söyleyin kendime oluyayım

Mesela sıkıntıya giriyorum eşime hayatı zindan ediyorum sebepsiz yere kavga çıkarıyorum benden boşan diye adamı zorluyorum sürekli kıskançlık hasetlik fesatlık çirkin kelimeler le adamı kendimden uzaklastrmaya çalışıyorum sokakta yolda arabada bağırıp çığlık atıyorum kendimi arabadan atmaya çalışıyorum Allah rızası için linçlemeden bana dua edin hemde söyleyin kendime okuyup üfleyyim hiç yapıcı bie kadın olamyorum hep yıkıcı sözler le kendimi çirkinlestiryorum ve kendimi düzeltemiyorum şeytan hep vesvese verio duruyor bana beynimde kurgu yapıp duruyorum iste kocam seni beğenmiyor bak seni çirkin buluyor ailesi seni istemiyor kimse seni sevmiyor herkez sana katlanıyor vs tarzında kimse sana değer vermiyor bu düşünceler beni kemirip duruyor kardeslerim  ben ne yapabilirim bu durum karşısında  vesvese bana çok şey yaptryor intihar et sen değersizsin zarar ver kendine eve eşine saçlarımı falan kesmeye kalkıyorum esim elimden makas alyo  bunu yaşayan bilir linçlemeyin zor bir durumdaym gerçekten 

10 Cevaplar

+1 oy
(3,439 puan) tarafından

Duaya sığınmak güzel birşey ama öncelik bir psikiyatri tedavisi görmelisin

(50 puan) tarafından

Evet farkındayım ve psikolojik olarak çöküntü yaşıyorum neden böyle oluyorum neden böyle oldum ben bu kadar değildim 

-Reklam-
+1 oy
(3,732 puan) tarafından

Doktor sana daha iyi gelir sanki duadan once

+1 oy
(1,861 puan) tarafından

Her gün bir defa cuma suresi okumak ahlakı peygamber ahlakına çevirir. Adet ve lohusalıkta okunmaz. 

0 oy
(2,565 puan) tarafından

Dua var mi bilmiyorum ama senin acilen destek alman lazım bide sana bunu yapmana sebep olan bir neden olmalı şunu sor kendine benn neden değersizim? Veya neden ben bunları yapıyorum çocukluktan gelen agir travmalar bastirmalar var bende bi ara senin gibiydim ama çocukluktan kalma sebepler azıcık bas kaldırsak kafamıza bastılar babam olsun halalarim olsun hep onlar yüzünden üstüne yaşadığım zor şeyler eklendi evlilik eşimin ailesi sürekli tartışmalar hepsi bi etken sen önce kafanı düzelt düşüncelerini destek almaktan çekinme 

(50 puan) tarafından

Çocukluk evet ben çok ağır şeyler atlattım kesin bir dr gitmeyi düşünüyorum cidden

(2,565 puan) tarafından

Git bencede Rabbım gönlüne şifa versin inşallah seni cok iyi anlıyorum 

0 oy
(2,495 puan) tarafından

En kısa zamanda tedavı görmenizi önerırım sağlıklı hareketler değil söyledikleriniz ahlak düzeltmek yerine iç sesinizi susturmak için görüşün

0 oy
(1,757 puan) tarafından

O düşünceler asla boş değil, değer ilgi sevgi olmadığı zaman çoğumuzda oluyor ,aslında güzeliz değerlidir ama bizim beklentilerimiz çok fazla kadınlar hep duygusal erkekler bizim gibi değil.odun hepsi aynı inanki ve ben içime atmaktan bi hal oldum baktım kimsenin umurunda değilim kafama göre takılıyorum ve çok.kisi yok sayıyorum ben bu yasa asla gelmeyeceğim sende takma desende kalbindeki o sızıyı bilirim...

0 oy
(841 puan) tarafından

Yasemin çayı iç stresi alıyor iyimser yapıyor

(50 puan) tarafından

Tamam canım sağolasın 

0 oy
(1,642 puan) tarafından

Herkes doktor demiş ama ben o şekil bir durum olduğunu düşünmedim zamanla oluşan sevgisizlik ilgisizlik böyle bir insana dönüştürmüş seni eşinle severek mi evlendin bilmiyorum içinden o his geldikçe hiç bir şey yokmuş gibi davran başka odaya git dışarı çıkmasını şöyle sakin bir şekilde o düşüncelerin geçiyordur illa ki bunu yazdığına göre geçtikçe bı arada olsun namaza başla vesvesenin önüne geçecektir 

(50 puan) tarafından

Rabbim razı olsun kardeşim 

0 oy
tarafından

Ya Halim Ya Gaffar Ya Gafur Ya Tevvab

(50 puan) tarafından

Allah razı olsun kardeşim 

0 oy
(3,522 puan) tarafından

100 defa el Halim esmasını okumanın iyi geldiğini duymuştum. İstersen araştırabilirsin. Allah yardımcın olsun. 

(50 puan) tarafından

Allahım razı olsun kardeşim 

(3,522 puan) tarafından

Amin cümlemizden inşallah 

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 1,023 göst.
10 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Annne3 (230 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 203 göst.
27 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Kizlarimmmm21 (1,313 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 765 göst.
5 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
23 cevap 1,835 göst.
28 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Meleklerivar (1,319 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,973 soru

24,132,373 cevap

334,116 kullanıcı

...