Çok şükür evlat sahibi olabiliyoruz ama çok zor hakikaten. İlk aylarda insanın ağzının tadı yok. Halsizlik ve mide bulantısıyla baş edilemıyor. Sürekli yatmak istiyorum. Hasta gıbı hissediyorum. Yemek yapmak, yemek istemiyorum. Kilo bile verdım. Allah'ım sen kolaylaştır hepimize 🥺
Üstüne ikinci hamilelik 3 yaşında bir oğlun olup gurbette olman kimsesiz olman ,ve ilkide ikincisininde tüp bebek olmasi
Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. Benim de ıkıncı bu. Ayıptır sorması tüp bebek fiyatları ne kadar merak ediyorum. Öylesine sadece merak bir bebek umudu ne kadara mal olabilir diye
Devlet Hastanesi'nde yaptık birincisinde 3 yıl önce 30 a yakın gitti gidiş geliş yemek ilaç hersey dahil .
İkincisinde 100 bin net ilaçlar +hastane parası . sperm cozdurme 2,500 embiriyo dondurma 5 bin.
Yol parasi yeme içme 10 bin
Çok maliyetliymiş. Insallah hep iyi ki dersiniz hayırlı evlat olsunlar
Allah yardımcın olsunnnn ♡
Aminn tesekkur ederim 😖
Kızım on yaşında oğlum bir buçuk yaşında ve hamileliğimin son ayı bu hamileliğim beni maf etti hem bebek, mide bulantısı, aserme asla dinlenemiyorum yatamıyorum bu yüzden ilk aydan başlayan bel bacak ağrıları pertim çıktı bide sezaryen, artık yarın gidip doktora bir an önce sezeryana alın diyecek duruma geldim , diğer iki hamileliğim o kadar iyiydi ki hiç bilmezdim hele aserme kusma mide bulantısı tiksinti nedir bilmezdim bu üçüncü de hepsini yaşadım ilk defa gerçekten hamilelik yaşadım sanki tabi küçük bebeğin olmasida aşırı zorladı beni
Yaş aldıkça hamilelik zorlaşıyor derler. allah yardımcımiz olsun
Allah'ım neler çektim ağlıyordum artık ben hamile değilim kesin ben kanser oldum anne çok kötüyüm ben diye Instagram da hamileler gülüyor eğleniyor tatil yapıyor geziyor spor yapıyordu ben felçli Ali Rıza bey gibi yatıyordum günümün yarıdan çoğu klozet başında kusarak geçiyordu en iyi ben anlar seni geçecek inan geçecek ama zamanı var azıcık sabır
Ağlanmaz mı 🥺 çok kötü aylarca hasta olduğunu düşün aynı şey bi farkı yok bence
Gerçekten öyle çok zor 12 haftalık oldum ama midem bulanmasa bile iştahım olmuyor yataktan çıkmak bile istemiyorum ne yemek ne ev işi sürekli bir halsizlik var kızıma hamileyken böyle değildim enerjim yerindeydi doyduğumu bilmezdim o derece çok yerdim tabi her hamilelik bir olmuyor ama ilk buna göre daha kolaydı
Yaş aldıkça hamilelik zorlaşıyor derler belki ondandır
26 yaşındayım alakası var mı bilmiyorum
Hepndua ettim rabbim dağına göre kar verir diye hamileleligimi hiç birsey anlamadim kaldim.ve doğurdum..simdi büyütürsen aynı duayı ediyorum 😁😁
Ne güzel 🙂 sağlıcakla buyusun
1,507,922 soru
24,612,717 cevap
364,155 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın