Didim Altınkum da Laur Otel deniz sıfır 5 tane yüzme havuzu var çocuklar için akşamlari eğlence aktivite var şu kaydiraklari var .24 saat yemek bulabileceğin ücretsiz alacarte restaurant var.Yemekleri lezzetli biz çok sevdik 3 defa gittik bu sene düşünüyoruz tekrar. ama otel dışına çıkayım gezeyim dersen pek birşey yok.
Ben kendim alanyaliyim otelleri fena değildir 5 yıldızlı verdiğin paranın hakkını alırsın ama çok da sıcak ya ne bileyim denizi de bir şeye yaramaz pek .dalgalı derin dibi taşlik falan .deniz konusunda tavsiye etmem .deniz keyfi yapayım diyorsan hele ki cok da iyi yuzemem çocukla rahat edeyim dersen Alanya Antalya tercih etme .Ama havuz yeter dersen tabiki tüm şehirlere göre Alanya daha ucuzdur .
Bodrum'da Costa luvi var oradan da memnun kaldık ,rixos var yine merkez Gümbet tarafinda.cocuk olunca öyle koylara plajlara gezeyim zor oluyor denize sıfır olan otelleri tercih etmelisin .Birçok yere gittim ama kalite olarak en çok memnun kaldığım Didim Laur otel oldu .Şimdiden iyi tatiller dilerim