+1 oy
297 göst.
Diğer kategorisinde (3,674 puan) tarafından

Kızlar ben almanyada yaşıyorum, ve türkiyeye ilk defa gideceğiz ailece, tatil yeri olarak nereyi önerirsiniz 3 yaşında kızım  var ona da uygun olsun istiyorum.

Baktığım ve bildiğim yerler bodrum, antalya, alanya 

En cok ta alanya konusunda fikrinizi almak isterim 

23.06 da gitmeyi düşünüyoruz 5 gün için filan gidecek olanlar nekadar ödüyorsunuz 

11 Cevaplar

+1 oy
(5,126 puan) tarafından

Ben bugün Marmaris'e baktım 5 gece için Ağustos ayına düşünüyorum 60 bin civarı fiyat daha öncede gitmistik oraya sevmiştim. Marmarisde güzel çocuk dostu otellere bakabilirsin 

-Reklam-
+1 oy
(5,209 puan) tarafından

Ben karadenizi seviyorum canım 

Trabzon ordu tarafini 

+1 oy
(3,045 puan) tarafından

Antalyayi tercih etti 5 yıldızlı hoteller cazip geliyor bize küçük bebekle bakalim bu sene nasıl olacak 

+1 oy
(553 puan) tarafından

İyi geceler bence ayvalık tarafını düşünün derim ben bu tarafta oturuyorum bence çok harika ve biley sorucam konudan bağımsız almanya da yaşam nasıl biz de alalh nasip ederse kısa sürede almanyaya gidip yerleşicez tabi önce eşim gidecek 

+1 oy
(163,325 puan) tarafından

voyage belek super otesi  max royal kalitesi muuggg ve the land off legens cocuklu aileler icin en ideali

tarafından

Baby boyum sana mı demişim iyi okusana alttaki yoruma dedim

(9,081 puan) tarafından

yurtdisinda yasayan turk gurbetcilerdir bence onlar :)). bi haftalik tatile 600 700 bin vermek herkeain harci degil 😂😂

tarafından

@BabyBoyum sana demedim ki alttaki yoruma dedim o baya kucumsuyor 

(163,325 puan) tarafından

cankus bi gurbetci baska bi gurbetciyi nerde gorse tanir ;) turk tatilcilerle dolu oteller

(9,081 puan) tarafından

😂😂😂 hahaaa😂

+1 oy
(183 puan) tarafından

Fethiye muglaya gidin derim cook güzel bi yer dalamana uçarsınız direk 

+1 oy
(2,493 puan) tarafından

Biz Mersin e gideceğiz ama daha önce satın aldık 5 gün herşey dahil aquapark oteli 46bin di. Şimdi 56 olmuş. Daha önce de gitmiştik güzel bir oteldi. Ama şöyle izole bir otel merkeze uzak gezilecek yer yok. Siz hem gezip hem tatil yapmak istiyorsanız antalya da merkezi yerlere bakabilirsiniz. Ama söylediğiniz tarihler için fiyatlar yüksek çıkabilir

+1 oy
(3,338 puan) tarafından

Ege tarafini tercih ederim cocuklarla daha rahat edersin mugla fethiye o taraflar gibi

+1 oy
(9,081 puan) tarafından

simdi soyle ne tarz bir aile yapiniz var bilmiyorum ama biz mesela orta halli mutasip bi aileyiz :) esim mesela sevmio cok ustsuz guneslenen cok fazla alkol tuketilen bi plajda otelde falan coluk cocuk ailecek takilmak olmaz diyor. benim icin sorun yok ben degisik farkli yerleri severim busene oraya gdersek diger sene de oteki yere gdelim derim ordaki ustsuz turistler ruslar beni ilgilendirmez ben aciyomuyum acmiyorum . esim izellikle bakayim demez goz gorur illaki vokta umrumda olmaz benim biz kendi kendimize takilacaz netocede ama esimde babamda der yani yanimizda alkol alan kisiyle ayni yerde voluk cocuk hoslanmam derler.  cok umursamiosan alanya cesme.-antalyada mesela kaşta falan olelerinpek olmuyor. biz vocukla en cok villada rahat ettik. otelde cocugun uyku saati geliyor diye kostur kostur odaya cikip uyutuyordum vocugu.:) villada isteyen istedigini yapio havuzlu olunca . cocugu uyutup biz havuza giriyoruz mesela. benim esim uyumayi sever. oglene kadar uyur o onun icin tatil uyumak. benim icinde mesela oglen dicagina gunese tam gelmeden yuzmek isterim havuz deniz. otelde kahvalti yap et oglene kadar denize yada havuza esim gicik oluodu uyutmuyotum cunku. villada o uyuyor biz takiliyoruz havuzda herkes mutlu. ben size niye yuzuyosunuz diyormuyim dio benim icin tatil yatmak dio cikio isin icinden😂😂 yeme icmede mangal olunca ben bi salata yapiyorum mis gbi hic sorunsuz issiz

+1 oy
(1,741 puan) tarafından

Türkiye'de en iyi oteller Alanya'da eğer otel çok iyi olsun dışarı hiç çıkmanıza gerek kalmasın diyorsan Alanya. Yok gezmek istiyorum koyları göreyim denize en güzel yerden gireyim diyorsan Fethiye tarafları 

0 oy
(1,350 puan) tarafından

Didim Altınkum da Laur Otel deniz sıfır 5 tane yüzme havuzu var çocuklar için akşamlari eğlence aktivite var şu kaydiraklari var .24 saat yemek bulabileceğin ücretsiz alacarte restaurant var.Yemekleri lezzetli biz çok sevdik 3 defa gittik bu sene düşünüyoruz tekrar. ama otel dışına çıkayım gezeyim dersen pek birşey yok.

Ben kendim alanyaliyim otelleri fena değildir 5 yıldızlı verdiğin paranın hakkını alırsın ama çok da sıcak ya ne bileyim denizi de bir şeye yaramaz pek .dalgalı derin dibi taşlik falan .deniz konusunda tavsiye etmem .deniz keyfi yapayım diyorsan hele ki cok da iyi yuzemem çocukla rahat edeyim dersen Alanya Antalya tercih etme .Ama havuz yeter dersen tabiki tüm şehirlere göre Alanya daha ucuzdur .

Bodrum'da Costa luvi var oradan da memnun kaldık ,rixos var yine merkez Gümbet tarafinda.cocuk olunca öyle koylara plajlara gezeyim zor oluyor denize sıfır olan otelleri tercih etmelisin .Birçok yere gittim ama kalite olarak en çok memnun kaldığım Didim Laur otel oldu .Şimdiden iyi tatiller dilerim 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 54 göst.
0 oy
0 cevap 55 göst.
0 oy
1 cevap 103 göst.
16 Ekim 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
14 cevap 306 göst.
27 Mart 2025 Tatil-Seyehat kategorisinde Serapse (247 puan) tarafından soruldu

Kategoriler