+1 oy
203 göst.
Diğer kategorisinde (713 puan) tarafından

Merhaba arkadaşlar 5 gün sonra bebeğim 1 aylık olacak ama sürekli kucakta durmak istiyor uyuyor yerine koyunca uyanıyor normal mi ne yapmam lazım fikir verir misinz

5 Cevaplar

+4 oy
(4,320 puan) tarafından

kucak istemesi normal, korkar, kucak ister. Yarım kundak yap

-Reklam-
+1 oy
(1,266 puan) tarafından

Gazi vardir canim kökünü arıyordur ben slingte bulmuştum önüme bağlıyordum rahat edersin al sende 

+1 oy
(210 puan) tarafından

Evet normal böyle böyle günler oluyor bizler bebeğimize alışma süreci geçirdiğimiz gibi bebeğimizde bize ve dünyaya alışma günleri oluyor dünyaya geldiğini hissediyor ve yalnızlık korkusu yaşadığı için kucağımızda uyuyor benimde bebeğim bugun 31 günlük oldu arada hala kucakta uyuyor yatağa koyduğumda uyanıyor böyle böyle alışcaz kolaylaşacak elbet zaman geçtikçe 

+1 oy
(1,329 puan) tarafından

Kucak bebeğin en doğal hakkı karnındaki huzuru arıyor bebek bu yüzden senin kokunu istiyor ben sling aldım kucağıma bağlicam bu aylarda ne kadar anne kokusurda olursa ilerde o kadar güvenli bağ kurmuş olur daha sakin bir bebek olur sende biraz daha işlerini yapabilirsin yatağına yatırdığın zamanda yanına senin kokunun sindiği bu kıyafetini koy

0 oy
(725 puan) tarafından

Daha yeni doğduğu için sizi istiyor benimde oğlum öyleydi göğsümde yüz üstü yatardı yatağa koyunca kalkardı, gece sabaha kadar o şekilde kaldığım zamanlar oldu , yatakta yanıma yatırınca da yatardı ama beşikte kalkardı, dış dünyaya adapte olmaya çalışıyorlar korkuyorlar bu yüzden anne kucağı kokusu istiyorlar, sonradan yavaş yavaş yavaş normale döndük bana herkes dedi öyle alıştırdiniz asla durmaz daha yerde ama öyle bir sorun yaşamadık, 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 171 göst.
17 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 93 göst.
0 oy
3 cevap 124 göst.
16 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Bsrakran (121 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 120 göst.
3 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Esrat (9,232 puan) tarafından soruldu