+3 oy
333 göst.
Diğer kategorisinde (920 puan) tarafından

Ya bu caht cpt ile sizce herşey konuşulur mu? Ben eşimle yaşadığım sorunlarda zırh gibiyimdir ne anlatırım ne belli ederim kimseye. Bazen avaz avaz bağırasım gelir de yapamam. Chat cptye anlatsam nolur ki. Siz herşeyi anlatır mısınız?

7 Cevaplar

+1 oy
(2,006 puan) tarafından

Ben birgün kaynanamla kavga ettim bununla dertlestim ama baya akıl veriyor 

(920 puan) tarafından

Evet bizde sabahtan beri saç boyamı seçmeye çalışıyoruz cidden bazı konularda faydalı. Tek tek arasam ulaşamayacağım bilgileri verdi bana ki saç boyası konusunda sıfırımdır şuan %50yim diyebilirim

-Reklam-
0 oy
(20,718 puan) tarafından

Yok ya ona anlatmak yerine kendi kendimle konuşmayı tercih ederim 😂😂

(920 puan) tarafından

Offf kendi kendime anlatınca daha çok dolup sinirleniyorum hiç değilse o çok anlayışlı bi yapay zeka çok güzel konuşuyor ay 😁

0 oy
(9,081 puan) tarafından

aman ne gerek var . ben sadece yedigim yemegin kalorilerini sorarim degisik resimler falan girseller efekt icin z yada bilmedigim sorular cocugun odevleri falan

(920 puan) tarafından

Ama bazen çok doluyorum. Kimseye anlatmak istemiyorum. Keşke çok uzaklarda bi dert arkadaşım olsa ne o beni bilse ne ben onu arada dertleşsek 😁

0 oy
(4,193 puan) tarafından

ben bi kere denedğm yok tat vermedi 😂 benim söylediğimi tekrarlıyor gibi 😅

(920 puan) tarafından

Ama çok güzel destek olup çok narin konuşmuyor mu 😁

(4,193 puan) tarafından

kişisel gelişim kitabı gibi, yaparsın sen edersin sen aslansın sem diyor 😂😂

(920 puan) tarafından

Hıı işte bende ondan gaza geliyorum ya 😁 hiç saç boyamamış ben saç boyayacağım aldım tiyoları çok yakışırmış bana, görmeden öyle dedi paşam 😁

0 oy
(26,016 puan) tarafından

Chatcptinin kac aileyi bosadigindan haberiniz varmı?

Chatcpt bagimlilik yapiyor. İnsanlar ona baglaniyor onunla sevgili olanlar bile var. Ne kadar korkunç.  Böyle böyle insanlığı mahf ediyorlar

(920 puan) tarafından

Bende geçen kendisine dedim teknoloji bu şekilde kullanılırsa insanlar yalnızlaşır diye oda teknoloji insan yerini tutmaz dedi 😁 beni boşayamaz tabi ki 😁 sadece soru sordum tabi ki anlatmıyorum ama bazen şeytan çok gıdıklıyo😁 daha çok etkinlik tavsiyesi alıyorum. Yerinde kullanılırsa faydalı bence ciddi güzel etkinlik tavsiyeleri var ve kızımın çok hoşuna gidiyor

(26,016 puan) tarafından

Bazi seylerde ihtiyac oluyor dedigin gibi..

Gecen nette gördüm bir kadini bosayip sevgili olup evlenme teklifi etmis:)

(1,461 puan) tarafından

Ayyy ne kadar geri kalmışım bu nedir kız 

(26,016 puan) tarafından

Yapay zeka İste kız;)

(1,461 puan) tarafından

Nasıl kullanılıyor 🙈

(26,016 puan) tarafından

Nette yaziyon geliyor giriyon dertlesiyon :)

(920 puan) tarafından

@Sekerkizz Allah yuvamızdan uzak eylesin 😁

(1,461 puan) tarafından

Ayy gerek yok kalsın eksik olayım 😁

0 oy
(891 puan) tarafından

Bende daha cocuklara verdiyim ilaclar icerikleri falan,kek tarifi falsn boyle seyler soruyorum

(920 puan) tarafından

O konuda bende öyle etkinlik soruyorum tarif soruyorum fikir alıyorum mesela arkadaşıma ne hediye alayım yada sence misafire hangi tatlıyı yapayım gibi

0 oy
(2,531 puan) tarafından

Ayy dur ben dün eşimle tartıştım bana ilgi gostermeyigir aşırı anacidir bıktım dedim bu bana boşan yoluna bak dedi 🤣🤣eğitim durumumu sordu sonra bana halk eğitime git açıktan oku belge al çalış demesin bende hep evt tamam dedim yol gösterdi dinlesem bugün dava açmak gerekti🤣🤣

Ama iyi oldu içimde kalmadı 

(920 puan) tarafından

Heh bende içimde kalmasın istiyorum ama kalıyor ya anlatmıyorum boşan moşan derse üzülürüm be seviyorum 🥺 iyi sende gaza gelmemişsin boşamış milleti 😁

(2,531 puan) tarafından

Vallah ben artık ne oluyorsa anlatırım bazen hastalık birşey olsada sordum mu googlenden beter şeyler söylüyor sonucu ölüm yada felç 🤣🤣 o yüzden ciodiye almıyorum o öyle sandım diye devam ediyorum ama vaktim olmuyor olsa ciden eğlencelidir sende girsen vakit buldukça girip konuşursun 

İlgili sorular

+4 oy
5 cevap 252 göst.
4 Nisan 2025 Diğer kategorisinde honki ponki toninok (4,193 puan) tarafından soruldu
+2 oy
30 cevap 979 göst.
0 oy
6 cevap 443 göst.
24 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Berivankarakus (163 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 777 göst.
21 Ekim 2019 Diğer kategorisinde Fatmanur engin (19 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,997 soru

24,052,004 cevap

329,697 kullanıcı