+1 oy
159 göst.
Diğer kategorisinde (108 puan) tarafından

Dizilerde filan bayramda yalnız olmanın parodisi yapılır ve bn saçma bulur gülerdim. Ama şuan iki çocukla herkesin bayram ziyaretine gelip gitmesini izliyorum. Normalde eşim yanımda olurdu. O da arkadaşının düğünü için gitti dün sabahtan. Bugün gece gelecek. Çok yalnız hissediyorum 

4 Cevaplar

+1 oy
(4,667 puan) tarafından

Bizim içinde bu bayram bayağı buruk geçti.  Kimsemiz yok eşim çalışıyor izni yok . Oğlumla ben takılıp duruyoruz sıkılıyoruz.  Ama ne diyelim sağlık olsun ...

(108 puan) tarafından

Biz de aynı çok sıkıldık.

(4,667 puan) tarafından

Yapılacak da bir şey yok ki yapalım öyle kaldık☹️

-Reklam-
0 oy
(1,376 puan) tarafından

Gurbetteyim eşim oğlum ne kapimizi açan oldu ne arayıp soran bayram nedir onu bile bilmez olduk .

(108 puan) tarafından

Ya insan olmayınca yokluğu bilmezmis. Çok doğru. İnsan bayramlaşmaya gitmeyince bayramlaşmaya gidenleri izliyor. Bugün dedim ki içimden. Bitmedi gezmeniz tozmaniz. Apartman bomboş herkes bı yerde biz evdeyiz 

(1,376 puan) tarafından

Hiç sorma ya birde tek olduğumuzu bildikleri halde kapıyı çalıp bir iyi bayramlar diyen bile yok bir hastalık olur artık hastaligida geçtim doğumda bile tektim eşimden başka kimsem yoktu bir arkadaşım vardı geldi doğuma ama bir faydası yoktu ayaktayım şimdi ikinciye hamileyim doğumda ne yapacam die düşünüyorum çünkü bu kez arkamda oğlum olacak

0 oy
(197 puan) tarafından

Bende çok yalnızım.ne güzel gündüzleri komsularla oturuyorduk.herkes ailesinin evinde bayram telaşında.bende kızımla evde bunaldım.o da çok sıkıldı kocam da calsiiyor.

(108 puan) tarafından

Bn komşularla oturuyordum da eşimle çok vakit geçiriyordum . Onun yokluğu da boşluk yarattı bnde

0 oy
(593 puan) tarafından

Sözde bizde eşimin memleketine gittik bayrama ama bayram yaşamadık ben öyle görmedim 4 senedir alıştım iyice artık sıkıntı yok benim için ama ailemin yanında bayram olduğu zaman çok gezer ve egleniriz

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 328 göst.
+2 oy
15 cevap 842 göst.

Kategoriler

1,471,267 soru

24,096,236 cevap

332,097 kullanıcı

...