0 oy
177 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Arkadaşlar bayramlarda bana gelen misafir okadar çok ki başımı alamıyorum tabiki şikayetçi değilim ama hani diyorlarya artık bayramlar eski tadında değil kimse kimseye gitmiyor diye bence hatır ve sevgi ile alakalı sizin evde durumlar nasıl bakalım

4 Cevaplar

+1 oy
(22,609 puan) tarafından

Gurbetteyim çok şükür gelen giden yok ben insan sevmiyorum zaten o yüzden memnunum bu durumdan 

tarafından

Himm ama yurt dışı tabiki farklı, ziyaret tabiki iyi olur ama çok fazla olunca insan biraz yoruluyor sonuçta bayram tabiki Allah günah yazmasinda 

(22,609 puan) tarafından

Yurt dışında değilim 🙈 iki aileninde olmadığı şehirde yaşıyorum kendi işim tatilde evimde çocuğumla geçirmeyi tercih ediyorum eşim de zaten çalışıyor 

tarafından

Ooooo ne güzel kafan rahat olur bende gurbet deyince yurt dışı sandım 

-Reklam-
0 oy
(132 puan) tarafından

Canim kimse gelmese ben çok sıkılırım en güzeli bence bu sevmek sevilmek güzel:))

0 oy
(2,748 puan) tarafından

Vallah sakin geçiyor çokta memnunum bu durumdan 

0 oy
(4,306 puan) tarafından

Ilk gun kaynanamlardaydik orda topladi ortaklar bayramlasildi dun annemler babaneme gidiyomus bende gittim halamlar koye gitmis 2 teyzem var yillardir gorusmem bazi sorunlar oldu icim almiyo artik zaten biri seker kalp hastasi enfeksiyondan sakiniyolar digerinin kocasi kanser olsu tedavi goruyo o da kimseyi kabul etmiyo tedavi gordugu icin haliyle kimsem yok esimin tarafi dersen cok amcalari halalari var burda kuzenleri de gelmistir geziyolardir ama esim calisiyo benim geceye gidecek yatiyo o yuzden gelen giden olmuyo esim olmadan da ben gitmem yol bilmem iz bilmem cocukla taa oralara gidemem tek basima 

tarafından

Allah her hastaya şifa versin 

İlgili sorular

+2 oy
9 cevap 270 göst.
0 oy
5 cevap 180 göst.
0 oy
36 cevap 1,638 göst.
9 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 1,887 göst.