+3 oy
549 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Ben hepimizin yerine kaynana sefası sürüyorum 😄 oğlanı da kitledim kahvemi aldım oturuyorum nasıl geçiyor bayramınız  10 gündür burdayım ne zaman gidecegim ben de bilmiyorum 

image

17 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Bende tam kahvemi yaptım anlık postu açayım dedim senin postu gördüm gerek kalmadı 😁 afiyet şifa olsun canım ohhh tadını çıkar kızz 😂

(4,054 puan) tarafından

Sağ ol canım ❤️ o şu an evi dağıtmakla meşgul yapışır bana birazdan öperim ❤️😄

(3,211 puan) tarafından

Hayırlı bayramlar kızlar ❤️

Trabzonda bizde de soba yanıyor köy serin ,merkez yanıyor☺️ Akşam çok sarıyor soba

tarafından

Ay Allah'ım yaniyoruz şuan on dakika uyumak istedik ama mümkün mü üzerimde oyun parkuru kurdu çocuk ya 

(222 puan) tarafından

Afiyet olsun abla

tarafından

Çok teşekkür ederim derya  nasılsın canım hayırlı bayramlar bu arada 

A&H&M  hayırlı bayramlar canım 💜 sorma köyün en sevdiğim yanı da bu yazın ne kadar da sıcak olursa olsun muhakkak akşam serin oluyor çoğu zaman  soba yakıyoruz 😁 gündüzleri de dışarı ne kadar yanarsa yansın evimizin içi serin sanki klima var gibi 😁

-Reklam-
+1 oy
(4,410 puan) tarafından

Ben varimmmm 1inci gun kaynanamdaydik kurbani hallettik ortaklarla yedik kaynanamin bulasigini topladim evini topladim oyle kendi evime gectim 2 kurbani vardi onun cunku evde de once gec olmadan paylari ayarladim koluma taktim komsulari gezdim 12de anca bitti isim 2inci gun de bastim babanrmr gittim annemlerle bugunde temizlik gunu Allahtan camasirlari yikamisim aralara sikistirip 3 makina camasir katladim ortuleri soktum makinaya attim onlari serdim dudukluye et koydum tencereye kemik koydum onlarda pisiyo 10 dk mola verdim salonlakucuk odayi suprup silip mutfaga gececem cok sicak suan orasi ordan aksama anca cikarim heralde 

tarafından
+1

Bende ayakalrimi uzattım 😄 okurken yoruldum kız maşallah 

(25,976 puan) tarafından
+1

Napiyon mervis nasilsin:)

(4,410 puan) tarafından

Ay napiyim kiz ilk gun etle cok ugrastim 2inci hun anneler gidiyoruz dedi daha kovalar bile yikanmanisti etler curuyecek diye korkuma buzdolabinin sebzeligine bol bol poset sardim onun icine etleri doktum elimdeki bittikce ordan doldurdum agzi kapali da plsa buzdolabina koku sunmustir mokrop olmustur icinde bisey yoktu zaten bosaltmistim bayram oncesi e napiyim mecbur biraktim gittim hepsi bu gune kaldi aman dunde gezdim canim sagolsun 

@Sekerkizz elhamdülillah kusum napiyim ugrasip duruyorum hala cocugu uyuttum mitfaktan devam sen napiyosun 

(25,976 puan) tarafından

Bende oyle mrvisim oturuyom boşluk bu gün baya;(

(4,410 puan) tarafından

Bos gunse yat kiz 

(25,976 puan) tarafından

Uyku tutmuyor uzanip duruyom öyle:(

(4,410 puan) tarafından

Niye kiz

tarafından

Kocisini özledi merve

(4,410 puan) tarafından

Ya anasini ozleyecekti ya kocasini aman Rabbim baska dert vermesin iyi yapmış 

(25,976 puan) tarafından

Mervis öyle 2si bir arada olmuyor mutlaka birini ozluycem

Şimdi yarım hissediyom kendimi. Ahanda yatagq girdim sanki bir tarafim eksik buruk icim:(

(4,410 puan) tarafından

Ah kusum benim kac ay ayri kalacan 

(25,976 puan) tarafından

3 ay mervisim.bakalim belki iyigelir aşkımızı tazeleriz bilmiyom simdiden sevgili doneminde gibiyiz telefonda:)

(4,410 puan) tarafından

Daha erken donemez misin 1 ay falan kalsan gittin olmuyo mu oyle balim demekki hayirlisi boyleymis bi dahakine birlikte donersin artik 

(25,976 puan) tarafından

Yok mervisim vize için 3 ay kalmam gerek yoksa ulkeye 5 yıllık giremem . 

(4,410 puan) tarafından

Eniste de mi gelemez hic 

+1 oy
(5,261 puan) tarafından

Güzel kahvaltı sonrası şimdi ev temizliyorum cnm oturma odası koridor bitti şimdi mutfağa gecicem sonra yatak odası aman aşırı aşırı sıcak aydın birde 38 haftalık gebeyim maf oldum ödemden ayaklarım şişmiş ya 

Sanadaa afiyet olsun cnm sür keyfini 

tarafından
+1

Ayakalrimi uzattım gelinlik keyfini sürüyorum 😄 kaynanam sağolsun gece hallettik beraber onlar simdi kızımı alıp çıktılar ben de bebemi yatırdım dinlenmeye geçtim 

+1 oy
(1,107 puan) tarafından

Afiyet olsun bende anamın evinin sefasını sürüyorum bahçeden vişne topladık yegenlerimi bekliyorum dört gözle gelselerde bi ev şenlense

tarafından
+2

Torunlar tabi :) kızım o kadar mutlu ki kalabalık aile ortamı çocuklar falan 

+1 oy
(26 puan) tarafından

image

geldim ben de günaydın 
tarafından
+1

Ohh afiyetler olsun senin manzara da güzel kız :)

0 oy
(108 puan) tarafından

Bu da bnden olsun. Herkese afiyet bal şeker olsun 

image

tarafından

Afiyetler olsun kız :)

(108 puan) tarafından

Teşekkür ederim 🥰 

0 oy
(2,917 puan) tarafından

image

afiyet olsun  bnde 1 saat kadar önce ictimdi  oğlanı uyuttum  makyajımı yaptim  kiz ile oturuyoruz  ,kocamın uyanmasını bekliyorum   anneme gidicez 
tarafından

Kocam şehir dışına çıktı gezmek için gelmesini bekliyorum bende :)

(2,917 puan) tarafından

Allah kavuştursun 🌸🤗

0 oy
(25,976 puan) tarafından

Afiyet olsun balim♥️

Benimde esimgitti bosluktayim sanki. Kizimi uyutuyorum.sonrada aktivite yalarim:)

tarafından

Allah kavuştursun canım benim❤️

tarafından

Aha başladı mı hasret 😄 kız alışırsın birşey olmaz Allah ölümlü ayrılık vermesin nerdesin sen ailende misin

(25,976 puan) tarafından

Teşekkürler nerom🥺❤️

Amin sevgim amin🌹

Annemlerden yeni geldim evimizdeyim.yari yariya kaliyom iste ordada burdada

(25,976 puan) tarafından

Kislar kosun postuma bakin yastigin yazisi kötü duruyormu

0 oy
(1,589 puan) tarafından

Buradayım Aşkom 😂ama kahvem yok jsnsnsn

tarafından

Ooo ulaş beycim nerelerde dur tahmin edeyim köyde ağaca falan mı tırmanıyor 😄♥️

0 oy
(2,819 puan) tarafından

Afiyet olsun bende yazlıktayım yarın dönüş. Kahve içicemm 

tarafından

Ben ne zaman dönerim Allah bilir artık 😄

0 oy
(6,632 puan) tarafından

Afiyet olsun canım sefan olsun 

Allah'ıma şükürler olsun muhteşem geçiyor 

İlk gün evden çıkmadık yattık dinlendik 

2 ci gün bı Eminönü yaptık boğaz turu attık gezdik 

Bugün de ben gitmedim diye annemler geliyor bizden kurtuluşun Yok dediler gelmeseydiler akşam üzeri yine kahve içmeye gidecektik ama olsun oturur ailemle içerim 

Hem yemek yapıyorum hem balkonda sgra kahve yapıyorum 

image

tarafından

Afiyetler olsun kocamla bayramdan önce gezdim ama hava çok soğuktu şimdi onun işi var gitti gelecek onu bekliyorum bende Maraş Mardin Hatay turlayacagim 😄

(6,632 puan) tarafından

Kazasız belasız inşallah canım bizimde doğu gezisi planımız var ama ameliyatimi olduktan sonra bu halde uzun yol çekemem 

tarafından

Ne ameliyati Busra hayır İnşallah 

(6,632 puan) tarafından

Bağırsaklarim dışarıda ya canım içeri alinacak 

tarafından

Allah şifa versin şimdiden çok geçmiş olsun 

0 oy
(1,448 puan) tarafından

Misafir gelecek bekliyorum 

0 oy
(1,382 puan) tarafından

Afiyet şifa olsun 

tarafından

Sağol canim

0 oy
(1,242 puan) tarafından

Brn olsam o bahçeyi bıtakıp gitmezdim Sevgiiçiceğim

(1,242 puan) tarafından

Elhamdülillah yoruldum be Sevgi sabah süpür sil. Domates çorbası, köfteli pattis bezelye yemeği yaptım. Kabak kızarttım yoğurtlarım. Pilav yaparım. Abimleri bekliyorum nasibse gelcekler. Çok heyecanlıyım. İki tepsi baklava yapmıştım. Birini yedik. 2.yi şerbetledim.

imageBir güzel duş alsam diyorum şimdi kahvemi içtim. 

Bide bak benim oğluşumun bayramluklarına teyzesi bak ...Bayram geldi diye o kadar sevinçli kiii. Abim gelcek bebeği var onu sevecek diye havalara uçuyor. 

image

tarafından

Kizzz benim yakışıklıma bak yaay oku buna bol bol çok seviyor kuzum bebekleri ♥️ ya evet diğer tarafta salıncak falan var erik ağaçları kayısı agaclari çok güzel aşağısı çocuklar eve girmiyor 

tarafından

Yaa hamarat hatunun halı Baska tanı maşallah ne güzel olmuş kız 

(1,242 puan) tarafından

Ancak bakabildim bildirimlere yavrum 

0 oy
(4,054 puan) tarafından

Bacım sabah 8, cocugu ilk uykusuna yatırıp kalkınca içiyorum 😄 birkaç saati var daha yani kahvenin. Afiyet olsun

tarafından

Kız sen yurtdışınsaydin dimi 😄 ya onca kahve uyku açmaz mi öyle bir uyku çöktü üstüme 

0 oy
(222 puan) tarafından

En son kahveyi dört ay önce içmiştim hiç bir şeyn tadı kalmadı bende afiyet olsun ablam

0 oy
(693 puan) tarafından

Afiyet olsun benim yerime de bir fincan iç hatta bulabilirsen kocaman bir kupa en son ne zaman gönül rahatlığıyla birşeyler yiyip içtim bilmiyorum yaa 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 237 göst.
3 Temmuz 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Aysegul&20 (6,764 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,463,580 soru

23,988,929 cevap

326,870 kullanıcı

...