dolgu olmaz ki dolguyu 6 ayda bi surekli yaptiracaksin bi sureden sonra o dolgu burunu hepden mahvedecek. cok minik kusurlarda dolgu olur arada bi./3’in dolgu ist tarafa yaparlar haliyle burnun daha iri daha buyuk olur. alcak yeri yukseltmek degil yuksek burun sirtini indirmek gerek seninkinin . atin olumu arpadan olsun sahsen ben kucuklugumden beri masada kalacagimi bilsem burnumu yaptiricam yinede derdim calisir calismaz yaotirdim 12 sene once. begenmedim tekrar yaptirdim yeni. olursem bi durun heykeli dikin kavisli kalkik mezar tasim burun seklinde olsun dedim 😂😂😂 hicte korkmam valla ölursemde nasip derim ameliyat olmasamda belki baska sekil olcekdi
yine ayni gun ve saatte bilemeyizki. bebegi emziriken zaten olmaz. benim ikinci oldugu icin gigus taltimdan kesip kaburgamdan kilirdak alip burnuma koydular . kikirdak burunda kalmadigi icin . yani hem kaburgam acildi hem burnum ama herseye deger asla pisman degilm cehennem gibi bir 15 gun gecio ama gonullu olarak yine yaptiririm yani ole bi gerek olsa kokmadan