0 oy
369 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (235 puan) tarafından

imageSelam hanımlar internetten bakıyorum da insanlar nice güzel burunlarını ameliyat ettiriyorlar.Ben bu buruna katlanmak zorunda mıyım Ameliyattan korkuyorum Allahtan da korkuyorum ya birden kızarsa bana.Ama bununla da yaşayamıyorum yandan birisi bakınca deli oluyorum burnumu tutarım gözükmesin diye.dolgu yapsam Namazımı etkiler mi?hamileyim şu an ,gelecek yıllarda isterim dolgu 

image

10 Cevaplar

0 oy
(726 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Şeklini değiştirmeden biraz kemerini aldırsan günah olmaz herhalde müftüye danış istersen bazı durumlarda estetik olunabiliyor onlar daha iyi bilir

-Reklam-
+1 oy
(388 puan) tarafından

Benimde burnum büyük ve kemerli ama hiç şikayet etmedim. Allah beni böyle yaratti onun yaptigini beğenmemek ne haddime. Önce senin burnunla barışık olman gerekiyor işte o zaman insanların sana nasıl baktigiyla ilgilenmezsin. herhangi bir ciddi sağlık problemin yoksa Allah'i da düşünüyorsan önce burnunu sev. Estetik yayıldı yayilali herkes görüntü olarak aynı olmaya başladı. Öz olan tek olan Allah'ın seni yarattığı şeklidir.

(235 puan) tarafından

Beğenmemek demeyelim de sevmiyorum bana erkeksi görünüm veriyor .hep yolda biri yandan yürürken burnumu elimle kapatırım.mesela biz Kaş aldırıyoruz falan filan bunlar da mı Allahım verdiğini beğenmemek?!kendimi bu burunla mutsuz hissediyorum.dişlerime tel taktırmak istiyordum hamilelik çıktı.bu da mı beğenmemek ?!

(5,771 puan) tarafından

Kaş almak da günah

+1 oy
(46 puan) tarafından

Evet burun yapısı bozuk bu bir gerçek. Ama yakışmış size sırıtmiyor yüzünüzde . Sağlık sorunu yoksa yaptırmayın bence zor bı ameliyat çünkü 

0 oy
tarafından

Kemerin varmış evet eğer seni rahatsız ediyorsa bence olabilirsin insan aynaya baktığında mutluysa hayat enerjisi yükselir ben estetik karşıtı değilim 

tarafından

Bende yaptırmayı düşünüyorum olacak olay heryerde olur korkmuyorum :) burnuna dolgu yapılınca yukarı doğru kalkacak aynı çene ucunu daha belirgin hale getirsen burnun o kadar dikkat çekmez daha kadınsı bir görüntü elde edersin 

(235 puan) tarafından

Ameliyat mı düşünüyorsunuz?bence de ameliyat iyi.kadınsı gözükmüyorum değil mi ?😢dolguyu emzirme döneminde yaptırmak mümkün mü ?amelşyat olmam için de 3-4 senem var ,ne yapsam sizce ?şu an yaşım 29,3-4 seneye 33 falan olur.geç olmaz mı ?

tarafından

Dolguyu güvenilir bir yerde yaptır güzellik merkezinde falan değil plastik cerrahiye git elasty juwaderm güvenilir ama elasty yapı olarak daha sert daha güzel şekil alıyor juwaderm yayılıyor ben emzirirken de hamileyken de yaptırdım hiç sorun yaşamadım botoks ve cilt altına enjekte işlemler yapılmaz ama dolgu yapılıyor ama karar ver eğer dolgudan memnun kalmazsan dolgu eriyene kadar çoğu doktor yapmıyor ameliyatı bende yaptırıcam bakalım 20 snde randevum var ameliyat için tarih alıcam  

(235 puan) tarafından

Sizce 33-34 yaşlarda ameliyat gereksiz mi olur?burnum önceleri böyle değildi 15 yıl önce sanki yarandı kemik.genetik malesef (Bn şuan Rusyadayım haftaya vatana Azerbaycan’a gidiyorum Bakü’ye .orda ilgilensem mi ?ama malesef yaptırmazlar dolgu hamile olduğum için..

tarafından

Hamile olduğun için önce bebek 1 yaşına girene kadar bekle onun sağlığı hepsinden daha önemli:) canın ne zaman isterse yaptır bende 27 yaşındayım bebeğim 15 aylık artık sorun olmaz diye düşünüyorum şuanda gitsense boşa olur hamilesin

0 oy
(2,971 puan) tarafından

Kemerli burnun var

(235 puan) tarafından

Evet ya psikolojimi etkiliyor yaptırsam günah mı olur ?ameliyattan korkuyorum 😞

0 oy
(19,550 puan) tarafından

Sağlıkla ilgili sıkıntı çıkarıyor mu sana bu haliyle yani nefes almak vs herhangi bi sorun var mı yoksa sadece görüntüsü mü rahatsız ediyor 

(235 puan) tarafından

Sağlık derken hep burnum doludur,kuruyor.bilmem anlata bildim mi ?görünüşü ziyadesiyle beni rahatsız ediyor 

0 oy
(9,079 puan) tarafından

yoo degilsin niye katlanasinki olursun ameliyat mis gibi. sahsen goz rwngim haric her yanimi estetikleyebilirm yeterki param olsun:))

(235 puan) tarafından

Ama ölümler de oluyor bacım korkuyorum hamileyim şu An çocuğum neredeyse 3 yaşıma gelsin ondan sonra yaptırmak isterim korku giderse )dolguya nasıl bakıyorsunuz?bence burnum uzar 😭

(9,079 puan) tarafından

dolgu olmaz ki dolguyu 6 ayda bi surekli yaptiracaksin bi sureden sonra o dolgu burunu hepden mahvedecek. cok minik kusurlarda dolgu olur arada bi./3’in dolgu ist tarafa yaparlar haliyle burnun daha iri daha buyuk olur. alcak yeri yukseltmek degil yuksek burun sirtini indirmek gerek seninkinin . atin olumu arpadan olsun sahsen ben kucuklugumden beri masada kalacagimi bilsem burnumu yaptiricam yinede derdim calisir calismaz yaotirdim 12 sene once. begenmedim tekrar yaptirdim yeni. olursem bi durun heykeli dikin kavisli kalkik mezar tasim burun seklinde olsun dedim 😂😂😂 hicte korkmam valla ölursemde nasip derim ameliyat olmasamda belki baska sekil olcekdi

yine ayni gun ve saatte bilemeyizki. bebegi emziriken zaten olmaz. benim ikinci oldugu icin gigus taltimdan kesip kaburgamdan kilirdak alip burnuma koydular . kikirdak burunda kalmadigi icin . yani hem kaburgam acildi hem burnum ama herseye deger asla pisman degilm cehennem gibi bir 15 gun gecio ama gonullu olarak yine yaptiririm yani ole bi gerek olsa kokmadan 

0 oy
tarafından

Doğal daha farklı oluyor ama estetik yaptıranlarda hepsi birbirlerine benziyorlar bana göre ama doğal farklı bence en güzeli Rabimin verdiği

0 oy
(8,632 puan) tarafından

Bu burna dolgu olmaz iyice büyür ameliyat şart. Sen kendini nasıl mutlu hissediyorsan öyle yap çok zorlu bir süreç değil. Çevremde yaptıranlar var 

(235 puan) tarafından

Yakın gelecekte görünmüyor yaptıracağım İnşaAllah 3-4 ve ya 2-3 seneye.İnşaAllah masada kalmam 🤲🏻

0 oy
(270 puan) tarafından

İnsanın amaliyatlaburun şeklini değiştirmesine eden gunahdiyorsunuz. Allahaskina . Brndehamileyim. Emzirmesurecim bitsin gülüş tasarimindan gidi aldirmasina ve burun amaliyati yaptırmaya kararlıyım. Yaşımda 33. 36 ta dusunuyorum. Ekstra bir sorun olmasa yaptircam

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 601 göst.
25 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Ferda74 (156 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 135 göst.
0 oy
22 cevap 580 göst.
16 Mart 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 88 göst.

Kategoriler