+1 oy
417 göst.
Diğer kategorisinde (217 puan) tarafından

Sırf konuşmak için konuşan insanlar dün eşimin bir arkadaşının annesi denk geldi sen düğünde zayıftın şimdi de mi öylesin dedi 63 kilo falanim neyse bu ne hadsizlik falan içimden öyle dedim tanımam düğününe geldim falan dedi bende görmedim dedim ki gormustum onemseemedim neyse oğlumu gördü zayıf biraz dedi bende kim zayıf benim oğlumun normali bu dedim sonra lafı çevirdi annesi babası da zayıf yooo boyu uzun iyi yani demek istedim dedi size göre zayıf görünebiliriz şişman olduğunuz icin demeye getirdim sustu böyle itici insanlardan sizinde çevrenizde var mı eşimde sinir oldu maasini falan sormuş kadın sinir oldum 

9 Cevaplar

+8 oy
(698 puan) tarafından

Ben de senin gibi insanları anlamıyorum yanlış anlaşılmasın ben kimsenin kilosuna laf söyleyen biri değilim ama biri bana şişman dese de zayıf dese de güler geçerim bu denli asla bozulmam boş mevzular bunlar sanki kadın anana babana kufretmis gibi hissetmene anlam veremiyorum 

(5,949 puan) tarafından

Ben de böyle hayatında bayramdan bayrama belki göreceği insanlarla atışmayı anlamıyorum. Hayatı bu kadar zorlaştırmayın yahu. Herkesi takacak herkese cephe alacak ve herkese had bildirmeye kalkacak kadar uzun değil hayat. Vallahi ben de güler geçerim böyle muhabbetlere, fitiz ailecek derim keyfime bakarım. Böyle insanlarla tartışmam bile. 

(217 puan) tarafından

Ben gereken cevabı verdim zaten size göre normaliz siz kilolusunuz dedim sustu 

(5,949 puan) tarafından

Siz kilolusunuz demek de o kişinin kilosu ile uğraşmak aslında. Siz ondan farklı olmadığınız gibi o kişiyi gereksiz ciddiye alıp laf sokayım hesabına giriyorsunuz. Böyle şeyler dert edilmez keyfinize bakın, hele de bayramda falan. Buraya post açabilecek kadar takılacak bir mevzu değil. 

(217 puan) tarafından

Size göre normaliz demek istedim sadece o da sustu 

(698 puan) tarafından

Bence bir kadın birinin şişgosun demesini çok takiyorsa azmetsin zayiflasin zor değil diyete girip zayıflamak bazı insanlar kilolariyla barisiktir bazılarıysa her söylenene alınır kimse sana sisgo demekse de bir gün ailecek yürürken bir çocuk anneeeee bak bu kadın çok sisgooo diyebilir bilmeden 

-Reklam-
+1 oy
tarafından

Şu maaşı soran kişilere ayar oluyorum, destek mi çıkacaksın neden soruyorsun anlamıyorum 😁 çocuk kısmına gelecek olursak yıl olmuş 2025 hâlâ daha 50 yıl geriden geliyoruz 

(217 puan) tarafından

Bende sen şişman olunca kilonuz bize zayıf gelmiş olabilir dedim 😀

+1 oy
(24,070 puan) tarafından

Bizim millet herbokolog olduğu için her konuda bilgisi ve fikri var. Özellikle de üzerine vazife olmayan konularda 

(217 puan) tarafından

Gereken cevabı verdigimi düşünüyorum 

0 oy
(3,449 puan) tarafından

Maalesef çok fazla var ama ben ağzının payını veriyorum o tarz insanlara 

(217 puan) tarafından

Ben iyi dememiş miyim sana göre zayıfım diye ahah

0 oy
(212 puan) tarafından

O dediklerin kaynanam kayinbabam gorumxelerim eşim kayinlarim eşimin akrabalari oyuzden bayramda bile kaynanama bile görmedim 

0 oy
(29,221 puan) tarafından

Benim görümcelerim de kilolu hepsi ben zayıfım ve çok yemek yemiyorum onlara gittiğim zaman sen hiç bişey yemiyon kuş kadar yedin yok şöyle böyle zayıfsın diye konuşuyorlar kendilerine göre az yiyormuşum ben ama aslında benim potansiyel zaten o😁

Sende boşver cevap vermeye bile değmez oğluma da aynısını yapıyorlar mesela başka bebeklerle kıyas yapıyorlar umrumda değil ama başka bebekler kilolu diye o da kilolu olmak zorunda değil yapısı böyle deyip geçiyorum 

0 oy
(3,522 puan) tarafından

Kaynanam yetiyor 😹 evet canım sezaryen göbeği gitmedi hemen bi daha mı hamilesin diye soruyorlar bol giydiğim halde😼 ben gerçekten hamile olan kişiye bile soramam kolay kolay hamile misin diye. Belki kilo almıştır üzülür diye düşünürüm.

0 oy
(5,378 puan) tarafından

En sunir oldugun insan tipi sanane yani bisey dememeye calisiyorum ama bazen kasiniyolar Allah bize sabir versin gercekten 

0 oy
(325 puan) tarafından

Hadsizlikten başka bir şey değil ya. Hak edene hakettiği gibi davranacaksın. 

(217 puan) tarafından

İyi dememiş miyim sen şişman olunca sana kcuuk geliyoruz diye sence 

(325 puan) tarafından

İyi demişsin kız lafını esirgeme böylelerine. Zaten sustuğumuz için tepemize çıkıyorlar onların anladığı dilden konuşmak gerekiyor

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 114 göst.
0 oy
0 cevap 58 göst.
17 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Nudem (162 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 157 göst.
17 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Nudem (162 puan) tarafından soruldu
+2 oy
2 cevap 143 göst.

Kategoriler