+1 oy
192 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (2,362 puan) tarafından

Bebeğim bugün 5 buçuk aylık bugün başlamayı düşünüyorum ilk ne verdiniz nasıl tarifler hazırladınız kızlar

8 Cevaplar

0 oy
(30,719 puan) tarafından

Herhangi bir şey hazırlamadım ilk verdiğim şeyler biraz ıspanak suyu ve domates çorbasını tattırarak başlamıştım sonra çorbalardan falan vererek ilerledim haşlama tarzı şeyleri sevmiyordu yemiyordu o yüzden yemeklerle devam ettik biz 

(2,362 puan) tarafından

Bebeğine özel baharatsız tuzsuz çorbalar yemekler yaptın mı canım ve 3 gün kuralı yaptın mı peki yapan da varmış yapmayan da 

(30,719 puan) tarafından

Kendi yediğimiz çorbalardan veriyordum bir tık daha tuzsuz halini baharat olarak sadece nane koyuyodum 3 gün kuralı yapmadım 

-Reklam-
0 oy
(1,741 puan) tarafından

Kabak, patates, havuç üç gün kuraliyla haşlayıp verdim ben. Önce tek tek denedik herşeyi. Sonra yoğurt peynir denedik yumurta denedik sonra elma armut denedik sonrasında karıştırıp mesela havuç patates haşlayıp beraber vermeye başladım ama herşeyi önce tek başına verip denedim bizde 5bucuk aylıkken başladık 

0 oy
(3,690 puan) tarafından

Ben ilk bebeğimin yiyebileceği besinleri bir kağıda yazdım havuç kabak elma armut brokoli vs yiyeceği şeyleri not ettim alerjisi var yok ayırdım hepsini tek tek haşlayıp 2 gün verdim ben 3 gün değil alerjisi vs yoksa hemen not ettim dolabın üstün de duruyor kağıd mesela daha sonra karışımlara vs geçtim şuan 7 aylık ayın 25 de 8 aylık olacak 8 e girdiği zaman pilav ve sulu yemek yapmayı düşünüyorum bakalım YouTube veya ınstgrama felan yazınca çok tarif çıkıyor 🫶

(3,690 puan) tarafından

Aaaa ne güzel ❤️😅 25 Ekim doğumluu senin ki kaç 

(3,690 puan) tarafından

Erkekk canımmm 😅😅😅 ayyy saatiniz kaç peki 

(3,690 puan) tarafından

Allah analı babalı büyütsün inşallah canım ❤️

0 oy
(5,759 puan) tarafından

yoğurt, peynir, yumurta, mevsim sebzeleri, mevsim meyveleri ile tadım yaptır. ilk başta tarife pek gerek yok 1 kaşık yiyecek zaten hepi topu

0 oy
(2,495 puan) tarafından

İlk tatlı patates verdim sonra balkabağı havuç kabak patates yumurta avakado yoğurt diye gittim

0 oy
(1,489 puan) tarafından

İlk yoğurt verdim özel bir karışım hazırladığımda yemedi bende kendi yemeklerimizden tuzsuz vererek başladım tabi ki ayına uygun verdim gözlemledim 3 gün kuralına gerek yok dedi doktor 3 gün beklemedim yani tabiki acı vs yapmadım 

0 oy
(4,420 puan) tarafından

Un corbasi. İçine de ekstra ev yogurdu kat. Havuc kabak vs 3 gün kuralı ile dene ama çorbayla başladı mı iyi oluyor canım 

0 oy
(7,195 puan) tarafından

İlk yoğurt verdim

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 204 göst.
2 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 75 göst.
0 oy
2 cevap 147 göst.
0 oy