+1 oy
110 göst.
Diğer kategorisinde (103 puan) tarafından

Kızlar 38+5 haftalık hamileyim dün gece nişanım geldi pembe kanlı şimdi sancım var ama adet sancısı gibi belim ağrıyor çok, her eğildiğimde kanlı nişan gibi sümüksü bişey geliyor bu nedir doğum başladımı çocuğun hareketleri iyi çok şükür ne yapmam lazım sürekli baskı yapıyor hareketleri çok aşağda hiss ediyorum ama bu her eğilince ya da çiş yapınca kanlı bişey gelmesi normalmi

8 Cevaplar

+1 oy
(103 puan) tarafından

Bilen yokmu ya lütfen yardımcı olun

-Reklam-
+1 oy
(135 puan) tarafından

Benim de ilk nişanın geldiğin de gitim 24 saat hastanede boşun boşuna sancı çektim en son sezaryen oldum bence şuan gitme ama suyun filan gelirse bekleme git nişan doğum dan birkaç gün önce gelebiliyor 

+1 oy
(5,607 puan) tarafından

Normal olmayabilir bence git 

+1 oy
(251 puan) tarafından

Dediğin şey nisan ama nisan geldi diye dogum başlamamış 2 gün sonra da olabilir 10 gün sonra da bebeğinin hareketleri önemli onları takip et sancı sürelerini takip et sanci arasi azalınca 5 dk ya düşünce hastane git evde yönetmeye çalış hastane de daha zor 

+1 oy
(5,646 puan) tarafından

Dogum baslamis doktora gidin. Ben nisanim geldigi gun dogurdum.

+1 oy
(632 puan) tarafından

Herkesi bir değil. Bekleme git benim nisan gece geldi ertesi gün öğlen gittim hastaneye Dr dedi suyun hiç kalmamis hemen suni sancı ile başlattı doğumu.

+1 oy
(22,853 puan) tarafından

Nişan doğum başlangıcı değil doğumun habercisi ben üç gün sonra doğurmuştum ama sabah nişan gelince ne olur ne olmaz diye hastaneye gitmiştim sonra eve geri geldim sancım tutup dayanılmaz olunca gittim tekrar 

0 oy
(275 puan) tarafından

Nisan olabilir bence normal dogum baslamadi dogumun basladigini gercekten sancilarin sıklıgiyla anlarsin. 5 dakikada bir sanci geliyor arada biraz duruyor tekrar cogaliyorsa o zaman dogum basliyordur acele etme

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 598 göst.
18 Kasım 2021 Diğer kategorisinde elis (2,032 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 98 göst.
7 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Tostininin annesi (190 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,468 göst.
20 Temmuz 2019 Diğer kategorisinde ❤️Asmin Deroş❤️ (4,756 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 124 göst.
8 Haziran 2025 Diğer kategorisinde mehlikam (103 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,678 soru

24,019,787 cevap

328,174 kullanıcı

...