0 oy
125 göst.
Diğer kategorisinde (103 puan) tarafından

Kızlar saat sekizden beri böyle sancım oluyordu sonra baktım dakika tuttum 10 dkkda bi sancı giriyordu sonra az önce  lavaboya gittim pembe kanlı sümüksü bişey geldi sancım şu adet sancısı gibi ama belim kopuyor ikinci gebeliğim, acaba ne yapmam lazım gidiyimmi acile yoksa sancı artmasını mı bekliyim, bide kordon vardı boynunda bir tur korkuyorum bişey olurmu bebeğe 38+5 haftalık hamileyim 

4 Cevaplar

0 oy
(22,679 puan) tarafından

5 dakikada bire düşünce gel diyorlar genelde. Ama sen git bence. Kordon olayından dolayı. Ne olur ne olmaz. 

(22,679 puan) tarafından

Allah'ım sağlıkla kolayca kucağına almayı nasip etsin inşallah 

(103 puan) tarafından

Amin canım Allah razı olsun ama hareketleri takip ediyorum 

-Reklam-
0 oy
(2,495 puan) tarafından

Riske atmayın gidin

0 oy
(1,980 puan) tarafından

Yazıyorum ama muhtemelen sancın şiddetlendi ve uygulamaya girmeyeceksin, sağlıkla sihhatle bir avazda doğsun inşallah 🤲

(103 puan) tarafından

Canım sancım var ama öyle bazen geliyor şiddetli adet sancısı gibi şu an ve belimden kasıklarıma doğrı ağrı var her eğilince kanlı sümüksü bişey geliyor 

(2,503 puan) tarafından

Doktora gitmedin daha

(1,980 puan) tarafından

Aynen gitmedin mi daha doktora? Son durumun nedir?

0 oy
(5,669 puan) tarafından

Hastaneye git. Benim nisanim geldigi gun dogurdum. Orda takip edilip acil bi durumda mudahale edilir. Magarada yasamiyoruz evde cekmeyi bekleyelim. Sen baskalarina aldirma. Ha sikinti yok eve git derlerse gelirsin ama suan gitmelisin.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 57 göst.
0 oy
4 cevap 173 göst.
+1 oy
8 cevap 112 göst.
8 Haziran 2025 Diğer kategorisinde mehlikam (103 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,878 soru

24,036,591 cevap

328,945 kullanıcı