0 oy
160 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (33 puan) tarafından

Sanki kendı isteğimle kilo alıyormuşum gibi 65 kıloykende aynı muameleydı 86 kıloykende aynı muamele senelerdr 60 larda yukarı görmeyen bn 1 senede 86 oldum 😒😒

3 Cevaplar

0 oy
(596 puan) tarafından

Yani bir senede bunca kiloyu almak büyük başarı 

(33 puan) tarafından

Doktor pcos var dedı bılmıyorum ama bn ona bağlıyorum ne kadar ugrassamda boş Sankı ben uğraştıkça vermeye çalıştıkça dahada alıyorum 

(596 puan) tarafından
+1

Troid de olsa pcos da olsa kilo aldırmaz sen yedigjn için alıyorsun 

(596 puan) tarafından

Ugrasmayacaksin sağlıksız şeyleri hayatından çıkaracaksin paketli gıdalar hamburger pizza vb yiyecekler 

-Reklam-
0 oy
(2,496 puan) tarafından

Hamilelikte bıle o kadar yedim 15 kılo aldım nasıl başardınız bazı kişilerin ailevi sorunları oluyor kendini yemeye veriyor ona birşey diyemem ama onun harici 26 kıloyu ne aldırabilir

(33 puan) tarafından

Bnde bilmiyorum nişandı düğündü telaşları derken galiba stres te yaptım 

(2,496 puan) tarafından

O zaman eski halinize dönmek için diyetisyen ve spor desteği lazım  zaman kaybetmeyin kendinizle barışın

(33 puan) tarafından

Valla bna kalsa bn kendımlede bole barışığım boyumdan dolayı o kadar Bellı olmuyo kılom ama çocuk istiyoruz doktor o yüzden pcos var kılo vermen lazım dedı 

(2,496 puan) tarafından

Evet pcos da kılo sıkntı doğum içinde zorluk olur  

(33 puan) tarafından

Aynn doktorda Ole soyledı 5 kılo bıle versen %50 dogurganlık artar dedı bu sekılde zor dedı

0 oy
(1,406 puan) tarafından

Canıml spora gitme imkanın yok mu? Bak eng üzel kuloyu sporda verirsin, ha maddi imkan yoksa kesinlikle belediyelerin spor merkezlerine git..

Ben de 68 im 1.67 boyundayım çok kilo vermeye çalıştım olmadı çünkü hep oturarak ders çalıştım, hareket alanım sıfırdı ve 7 ayda tam 12 kilo almıştım 

Ee çocuğum vardı spora gidemedim, ücretli sporlarda geceleri olanda çok pahalıydı. Belediyenin kilerde ğündüzdü..

Maddi manevi imkanın varken spora git, sonra çocuk olunca vallahi yürüyüşe bile çıkamıyorsun yani..hem kendini yememek için çok kasmamış olursun

PCO olan arkadaşım 90 kiloydu doktor ona da aynı şeyi dedi kilo verdi öyle çocuğu oldu şükür .

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 118 göst.
+1 oy
8 cevap 201 göst.
+2 oy
4 cevap 165 göst.
0 oy
4 cevap 184 göst.
24 Şubat 2025 Diğer kategorisinde iyilestirkalbini (2,088 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,888 soru

24,091,656 cevap

331,780 kullanıcı

...