0 oy
221 göst.
Diğer kategorisinde (17 puan) tarafından

Kızlar çocuğun park yatağında mum gibi bisey buldum elimle çıkmadı yıldız gibi üçgen gibi bir şekli vardı öncesinde toz ve ip buldum yatağın başka yerlerinde acaba bu bir büyü mü ben doğum yaparken 4 dun gorümcemle evdelerdi kaynanam ve ondan sonra çocuk hastanede kaldı 2 gün yine fırsatları oldu ve temizlik yaptık adı altında bütün eşyaların yerlerini değiştirdiler rüyamda sürekli birileri beni dövüyor yada karabasan geliyor sonra evde fısıltı takırtı duyuyorum biseyler durduk yere düşüyor çocuk sıçrayarak korkarak uyanıyor kaynanamin evinde çok iyiyiz ama kendi evimizde kavgalı dkmız yok büyümü acaba bu şey evde çok fazla karınca böcek var ve fare var gibi ama hiç bir yerde fare izi de yok 

3 Cevaplar

0 oy
(2,101 puan) tarafından

Sen oku üfle vesvese gelmiş sana 

-Reklam-
0 oy
tarafından

Evin her tarAfını sirkeyle sil ayrıca yastıklarını falan da kontrol et 

(17 puan) tarafından

Yastıkta ip yumağı vardı ve kaynanamin verdiği kıyafetler kokuyordu çöpten alınmış gibi aynı kokusu yıkıyorum geçmiyor bisey mi sürdü ki 

0 oy
(3,405 puan) tarafından

Fare var gibi ama izi yok ne demek 

(17 puan) tarafından

Biseyler kemirilmis gibi önümden hızla birsey geçiyor tuvalette falan soğan kabukları var  ama fare olsa bir diski olur bir yatak altına falan fare tuzağı koydum gelen yok mutfağa tuzak koydum kıyısından bile geçmemiş yere un serdim hiç iz yok ama poşetler yırtılmış kutuya soğan kabuğu koydum kabuk gitmiş ama kutudaki un da hiç iz yok bozulmamış bile 

(4,329 puan) tarafından

Sogan kabuğu 3 harflilerin parası diye duymuştum yıllar önce. Swn bir hocaya görün 

İlgili sorular

+3 oy
7 cevap 302 göst.
+1 oy
5 cevap 273 göst.
+1 oy
11 cevap 782 göst.
11 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde KEBELEK (1,753 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,492 soru

24,125,658 cevap

333,733 kullanıcı