Kızlar 8 yıllık arkadaşım memleketten benim olduğum yere gelin geldi 2 ay önce bu bayram araba aldık borca girdik baya kurban kesemedik konu komşu sağ olsun et getirdiler arkadaşımın annesi 2 gün sonra memleketten gelecek kadın gelmeden bana mesaj attı benim payımı ayır diye ben de teyze kurban kesemedik dedim bu sabah arkadaşım mesaj atti kaynanasigil inek kesmiş ihtiyacı olanlara dağıttık dedi iyi Allah kabul etsin dedim siz kestiniz mi dedi yok dedim kesemedik bu sene sağ olsun komşular getirdi annem yarın gelecek diyor onlar da kesmedi eniştem bir yemeklik vermiş ona sana gelen etlerden sen de bir pay ver ona geldiğinde diyor kaynanan inek kesmedi mi dedim payını ayırmadı mı onlar da hepsi ayırdılar sağ olsun dedi sen de ayırmayı unutma ne diyeceğimi bilemedim kurban kesmeyen birinden kurban istenmesi saçma değil mi eşimle kaynanamdan habersiz versem günaha girmiş olmaz mıyım kaynanama söylesem rızası olmaz çünkü vermesem de arkadaşım gönül koyar küser ne yapacağım bilmiyorum
Ağzım açık okudum böyle bir şey insan nnasıl der
Böyle biriyle arkadaş olmak tuhaaf asıl
Vermek zorunda degilsin kurban kesmemissiniz ki
Ay tövbe bunuda ilk defa duyuyorum kurban kesmeyen birinden kurban payı beklemek çok afedersin ama zıkkım yesinler verme .
Bu nasıl üslup ya payımi ayır ne insan en yakınında bile kesmese isteyemez ki sen kesmemissin ne payı ortaya pay yok ki tabiki verme
O arkadaşın koyacağı gönüle 🤬🤬 Allah aşkına gönül koysun bırak. Böyle saçmalık mı olur
Bugün gelecekti merak ediyorum ne yaptığını akşam yaz bari
Kesmedigim kurbanın nesini ayıracagim kusura bakma önümüzde ki yıl kesersek veririm ama bu sene yok de.
Durup durup sinir oldum bir daha yorum yapacağım Arkadaşınla konuşursan
maalesef canım etrafta bir sürü inek kesen tosun kesen var ama burda da bir komşum arkadaşım var ona da vereyim diyen yok ki o yüzden size verecek kadar etim yok millet kurbanı keseyim de dolabımı doldurayım kafasında kesiyor kurbanı veya hep ihtiyacı olmayan tanıdıklarına veriyorlar de Ama lütfen de.
1,512,151 soru
24,665,595 cevap
366,957 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın