0 oy
283 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Buzlukta kemikler var onları nasıl değerlendirebiliriz yemeklik olarak

7 Cevaplar

0 oy
(142 puan) tarafından
Bn etini soyup düdüklüde nohutla birlikte pişirdim üstünde kalan etleride nohutun arasına kpydum nuhutu paketleyip buzluğa attım öyle kullanıyorum 
tarafından
Kaç saat pisirdiniz
(142 puan) tarafından
İki saat kısık ateşte
tarafından
YouTube de, 8 sat yazyo
(142 puan) tarafından
Valla gayet güzel pişti bnm düdüklü 10 lt tam doldurdum bir kilo nohut sıyırdığım kemikler üstünde et bırwkmadım ama çok az kaldı üstünde belki YouTube daki kemikler etlidir bilmiyorum ama ocağınoza ve düdüklünüze bağlı büyük gözde kısık ateşte ama yaklaşık yarım saat kadsr da yüksek ateşte pişirdim
-Reklam-
0 oy
(9,080 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Bi buyun sogan biraz havuc patates . Ve kemikleri at haslansin duduklude. Etleri didikle yereuniz suyunu suz. Corba pilavlara katarsin . 

Annem

Patatesi kup kup dograyip  soganla etleriyle kavuruyor oylede gizel olur

image

image

image

tarafından
Cnm benim herif bana normal kemik getirdi et yok üstünde kiz için yemeklerine koyayım diye nasıl yapacam ben onu
(9,080 puan) tarafından
Etsizleri      Buyuk bi tencereye koyyoruz biz annem babam iki. Ben esim iki bide kardesim toplam 5 hisse kurban kemikleri. Baya kazan gibo tencere:). Sogan havuc patataes biraz kararbiner tuz  komple atio annem. Kisik ateste. Aksam atiyor sabah kadar kayniyo 8 10 saat terasta ocakta. Sonra sogumaya hbirakiyo suzup. Sonra ustu beyaz beyaz yag parcacikli alti jöle gibi jel oluyor. Onu tam jole gibi olmadan ilik kivamdayken buz posetine koyyoru z tum sene yetio hem yerden tasarruf yukari resim koyyom bak
tarafından
Attığın resimdeki posetten bendede var kullanınca kesiyor musun poşeti

Suyu bitmiyor mu o kadar saat

O kadar malzemeyi neden atıyorsunuz tat mi veriyor
(9,080 puan) tarafından
Suyu bitmio cok kisik ayarda pisio. Zaten ilikli kemik suyu  en az 8 saat haslanmaliymis iligini tam versin peltelewwin diye. Hem tat veriryor hemde. Sebze mebze vitamini suyuna geciyor ya haslaninca . Bizede suyu lazim zate. Yok elimle kirip cikariyorum ilac tabletinden ilac cilarir gbi bazen iki bazen bes kup hani az corba yaptiysam iki uc parca. Koca dolu tencere yaptiysam bes alti parca atiyorum
tarafından
Çok teşekkürler yapayım bende bugün o zmn puf noktan var mi ben ocakta yapacağım:)
0 oy
(14,928 puan) tarafından
Duduklude hasla zaten eti ayrılır o şekil ister çorbaya kullan ister pilav üstüne ister nohut fasulye falan canım içine minik soğanlar oluyor ya adını unuttum normal soğan yerine ondan eklersen özellikle nohutlu çok lezzetli oluyor 
0 oy
(4,167 puan) tarafından
Büyük bir kazana koyuyorum, çok az sirke döküyorum ilikler çabucak çıkıyor. Sonra süzüp kutularda donduruyorum. Çorbalara kullanıyorum. 
0 oy
tarafından
Corbalara 1 tane birakiyorm kaynatip kele paca gibi yapıyorum 
0 oy
tarafından
Ben güzelce kanlı suyunu çıkarıp et suyu yaptım mis gibi bembeyaz yağlıca yeneklerime kullanıyorum 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 427 göst.
25 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elif.m.05 (1,541 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 205 göst.
20 Mart 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 512 göst.
25 Temmuz 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Minikii (982 puan) tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 693 göst.
24 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Esvet (59 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,839 soru

24,116,867 cevap

333,274 kullanıcı

...