0 oy
144 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (260 puan) tarafından

Kızlar en son ne zaman adet olduğumu hatırlamıyorum normalde kaydederdim ama unutmuşum. Ama geçmiş gibi hissediyorum. Birde evren bana mesaj veriyor sanki. Eşimin annesiyle konuşurken üçüncü yolda diye şaka yaptı hiç adet durumundan felan haberi yok yani ondan sonra kıyma çektirmeye gittiğimiz yerde yabancı adam durduk yere dua etti bize Allah size bir de kız evlat nasip etsin dedi. Biri 4 diğeri Bir buçuk yaşında oğlum var. Telefon da aklımı mi okuyor ne karşıma hakilelikle ilgili paylaşımlar çıkıyor hep. Bir kaç gün daha geçsin test alicam bakalım inşallah öyle bir şey yoktur. Korunuyorduk bu arada prezervatif ile. Ne eşim ne de ben istemiyoruz üçüncüyü bir beş sene felan beklemek istiyorduk. Test yapınca buraya yazicam tekrar inşallah yoktur.

2 Cevaplar

0 oy
(5,370 puan) tarafından

Birkaç gün beklemene gerek yok ki erken gebelik testinde çıkar varsa :) 

(260 puan) tarafından

Gidip almaya bile üşeniyorum yani. Peki erken gebelik testinde adet günü gelmemiş bile olsa çıkıyor mu acaba 

(5,370 puan) tarafından

Evet regl tarihinden 6-7 gün önce bile yapabilirsin

-Reklam-
0 oy
(984 puan) tarafından

Hakkınızda hayırlısı olsun canım. Allah bağışlasın. Paylaş bizimle 

(260 puan) tarafından

Kız elimde bir çocuk kucağımda bir çocuk gidip gebelik testi almaya utanıyorum. Eşim yok şimdi yanımda bir kaç gün sonra annem gelicek yanımda kalacak o yüzden bekliyim en iyisi. Paylaşırım sizinle, varsa :/

(260 puan) tarafından

Negatif 

(984 puan) tarafından

Hayırlısı olsun canım. Çocukların küçük zaten 

(260 puan) tarafından

Sağol canım, İstemiyordum zaten Allah isteyenlere versin.

(984 puan) tarafından

Amin canım. Benimde 3 tane kızım var. En büyüğüm 1. Sınıfa geçti ve ben Cook yoruluyorum. Bebeğim 15 aylık yatırmiyor beni 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 249 göst.
4 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Ayselaras (304 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 194 göst.
15 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Fatma şeyhan (180 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 99 göst.
14 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Nehirhanim (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 448 göst.