0 oy
177 göst.
Diğer kategorisinde (678 puan) tarafından

Gözlerim doldu ağlayacağım yutmak zorundayım 

Biliyorum 

otururken babama bi şeyler sordum ama kesinlikle kızacagi bişey değildi bana okadar bağırdı çağırdı ki iki çocuk annesiyim tamam baba haklısın dedim 

Eşimi bekliyorum gelsiin kalkacağım kaynanam gilde bayram güzel ama oda kendi doğurduk larina anne malesef buraya geldim büyük bir sevinçle buda böyle 

Her bayram böyle yıllarca gitmeyim biye. Gelmiyorsun demez çayı bile korkarak içtim sofrada çok oturani yemek yiyeni sevmez gitmek istiyorum ailemi uzaktan sevmek istiyorum ailesiyle zaman geçirenlere imreniyorum hakkınızı helal edin doldum 

4 Cevaplar

+4 oy
(678 puan) tarafından

Gurbet sadece uzakta olana değildir gurbet 4 duvarın arasida gurbet gurbet iki kasinin ortası gibi değer görmeyince heryer gurbet aramızda 20 dk yok ah keşke diyorum kilometre lerce uzakta olsaydim

-Reklam-
+1 oy
(22,964 puan) tarafından

Bazı babalar öyle ben benimki ile en son hamile iken laf dalaşına girip evime küs dönmüştüm huyu öyle geçimsiz maalesef o yüzden çokta sorun etmem şimdi de gittiğimde çok ikili diyaloğa girmiyorum ben 

(678 puan) tarafından

Bende girmedim kız evime geldim 

0 oy
(678 puan) tarafından

Şuan bile bağırıyor anneme bana çocuklar korkuyor çok üzüldüm 

0 oy
(3,086 puan) tarafından

Üzülme ya ne yapacaksın anne babalar bazen böyle davranıyor üzülme moralini bozma canım 

(678 puan) tarafından

Herzaman böyle ama Cook sıkıldım 

(3,086 puan) tarafından

Benimde annem öyledir he söylesem batar her hareketim onu delirtir hiç anne kız gibi değiliz oğlu baş üstünde ben ayak altı ama takmıyorum mümkün oldukçada mesafe koyucam artık 

(678 puan) tarafından

Ben zaten babam yüzünden gidemiyorum 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 467 göst.
22 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Melek8663 (958 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 368 göst.
2 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 389 göst.
23 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde muallime.hanim (300 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 369 göst.
17 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,370 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,710 soru

24,034,543 cevap

328,868 kullanıcı

...