+1 oy
96 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (159 puan) tarafından

Kizlar ben bir kaç gün önce vicudumda morluklar yayıldigi için fakültede cildiye bölümünde biyopsi verdim ve bel ağrısı topuk ağrısı çok yaşıyordum 

Ve ağır morfea hastasiymisim ve ağrılarım için de ramatoloji bölümüne gideceğim haftaya ve Dr çocuk düşünme sprail taktir acilen ddi ve bu hastalık çok ciddi bir hastalikmis şoka ugradim daha yasım 27 tamam 2 çocuk var ama ilerde yine olur diyordum takı bu hastalık beni bulana kadar 

Bu hastalık neden kaynaklandi neden oldu anlamadim tabi herşey Allah'tan bir sinav ama psikolojik olarak iyi değilim yaşayan bilen bana anlatabilir mi bu hastaligi

3 Cevaplar

+1 oy
(2,087 puan) tarafından

Hiç duymadım.  Rabbim acil şifalar versin .

(159 puan) tarafından

Bende duymadım gormedim ve çok şaşkınım teşekkür ederim 

-Reklam-
+1 oy
(2 puan) tarafından

Eklemleri tuttuğu zaman hareket kısıtlılığı yapan şekeri ve tuzu çok sevmeyen bı hastalık

(159 puan) tarafından

Tutunma yok testlere göre tedavi başlanacak ama hiç bir bilgim yok çok şaşkınım 

0 oy
(2,496 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun tabiki doktor doğru olanı demiş öncelik çocuk olmamalı rabbim şifa versin önemli olna sağlık ve morel geçmiş olsun

(159 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim.oyle ama insanın üzülmemek elinde değil ne yapalım Rabbinden gelene diyecek bişey yok ama Allah affetsin üzüldüm çok 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 72 göst.
0 oy
4 cevap 289 göst.
16 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Happymommy (2,143 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 854 göst.
3 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Gizemm (8,061 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 91 göst.

Kategoriler