+1 oy
263 göst.
Diğer kategorisinde (58 puan) tarafından

Kızlar bu aralar çok sinirliyim herkese patlıyorum ,sinirimi eşimden ,çıkarıyorum, agresifim doluyum, ama nedenini bilmiyorum, sizce neden öyleyim bir haftadır öyleyim😐 yani nasıl desem eşim uzaklara gitse ,evliliğimiz bitse umrumda olmaz herşeyden soğumuşum, bıkmışm, ne yapmalıyım ne önerirsiniz ,😔😔😔

8 Cevaplar

+3 oy
(2,495 puan) tarafından

Sen kendinin neden öyle olduğunu bilmiyorsun bizler nasıl bilelim ki hiç o kadar ileri görüşlü olamadım üzgünüm yardımcı olamayacağım

(58 puan) tarafından

Alttaki yoruma bak cvp yazdım ne düşünüyorsun bu konuyla 

-Reklam-
+2 oy
(27,840 puan) tarafından

Neden dolayı sinirlisin seni soğutan şeyi biz bilemeyiz ki ne yaşadığını anlatmadan 

(58 puan) tarafından
+1

Ben eşimle kaç defa kavga ederken bana kardeşim lafını kullandı bi kaç defa bende,çok sinirlendim ,dedim orosp.ulara baka baka kardeş gibi görüyorsun artık beni ,ve dedim ki bidaha kardeşim de bundan sonra kardeşliği gösteririm sana haksiz mıyım ya bide elinde telefon hiç düşmüyor ilgisiz sohbet yok bişey yok bıktım 

(27,840 puan) tarafından

Öncelikle ikinizin de sakin olması lazım sen sinirlenip hemen kötü söz kullanma sonuçta güzel bir dille de diyebilirsin bak bana bu kelimeyi kullanma kırılıyorum vs bu şekilde de konuşabilirsin eşinde aynı şekilde dikkat ederse bir sorun çıkmaz çıksa da bu kadar büyümez yani rahatsız olduğun şeyleri kavga ederek değil konuşarak çözmeye çalış 

(58 puan) tarafından

Sakinken söyledim yine aynı değişmiyor yine kullandı bu kelimeyi canım çok sıkkın 

+1 oy
(58 puan) tarafından

K

I

Z

L

A

R

R

R

R

0 oy
(23,923 puan) tarafından

Kimse sorun yokken durduk yere soğumaz ya da sinirli olmaz nedenini biliyorsundur bilmiyorsan da düşünerek bulabilirsin o sorun her neyse onu bulup çözmen gerek 

0 oy
(3,433 puan) tarafından

Bazen bu durumlar yaşanabilir yorgunluk, uykusuzluk, çocuklar sorunlar bu hale getiriyor bende bir dönem öyleydim ama toparladım kendimi çünkü eşimle aram bozuldu artık eve gelmek istemiyordu kendini durdurmayı başarmalısın

(58 puan) tarafından

Haklısınız ,eşime çık git defol diyorum tahammül edemiyorum bişeye sanırım dediğin gibi kendimi kontrol etmeliyim 

0 oy
(4,933 puan) tarafından

Genelde en büyük sebep, monotonluk, yalnızlık ve yorgunluk oluyor. Hayatını bilemem ama yalnızsan ve kendine ayıracağın bir vaktin yoksa, sosyalleşmiyorsan ve eşin de anlayışsız biriyse öfken bunlardan kaynaklanıyor olabilir. Ara ara çocuğunu eşine bırakıp, bir arkadaşınla kahve içmeye çık, yürüyüş yap, kendine vakit ayır. Emin ol iyi gelecektir. 

0 oy
(1,469 puan) tarafından

Yalnızlık asosyallik ilgisizlik yardım edilmeme kendine vakit ayıramama gibi bir sürü şey 

0 oy
(219 puan) tarafından

Kadınlar erkeklere göre duygularını daha yoğun yaşarlar. Aslında evlendikten sonra çocukluk tavmalarimiz patlak veriyo.kadin annesiyle empati kurmaya başlıyor annesinin evlilik acılarını yaşamaya başlıyor. Mesela annesinin babasına karşı gösteremediği tepkiyi öfkeyi kadın eşine karşı gösteriyor sebepsiz yere. Durduk yere kendini bağırırken buluyosun mesela. Eşim disardayken özlüyorum ama eve gelince ona catiyorum. Sebebi ise annesinin babasina karşı gösteremediği hıncını eşine karşı gösteriyor.  

Ben bı yerde okumuştum bunu çünkü sebep bulamiyodum araştırma içerisine girmiştim. Asıl sebep bilinçaltıymis meğer. Tabi size mantıksız da gelebilir bunlar

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 102 göst.
8 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Annesininmasali (1,281 puan) tarafından soruldu
+3 oy
3 cevap 156 göst.
+2 oy
8 cevap 413 göst.
0 oy
4 cevap 607 göst.
26 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Masallah. (65 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,231 soru

24,122,078 cevap

333,531 kullanıcı

...