0 oy
428 göst.
Diğer kategorisinde (25,181 puan) tarafından
Saçma sapan hurafelerden bıkan tek benmiyim ya birde saçma sapan soruyorlar valla akıl var mantık var ya bu insanlar nasıl inanıyor böyle şeylere anlamıyorum. Tek benmiyim bu sorulara deli olan? ?? 

9 Cevaplar

0 oy
(163,558 puan) tarafından
Hicte yanliz degilsin bende varim
-Reklam-
0 oy
(1,403 puan) tarafından
Noldu kız kim bukadar sınır etti seni
(25,181 puan) tarafından
Yav hergün değişik değişik şeyler yok erkekte böyle olurmuş kızda böyle olurmuş. En son okuduğum ayaklar erkek bebekte üşümüş kızda üşümezmiş vay ben nerelere gidem :D
(1,403 puan) tarafından
☺️☺️☺️allah seni iyi etsin bende diyom noldu ne bakiyom sen onlara onlarla yaşamaya çalışırsan yaşayamazsın boş ver aldirma
(25,181 puan) tarafından
Ya neler yazıcam varya kendimi zor tutuyom :D
(1,403 puan) tarafından
Allah iyiliğini versin tutma kendini biraki ver
(25,181 puan) tarafından
Az kaldı az :D
0 oy
(3,282 puan) tarafından

Ya Selinciğim benim annemler işte Geçen hafta köydeydim kardeşim bebeğim Aynaya bakitiyodu babam kizmaya basladi iste cocum konusamz dilsiz olurda falan doye bende baba batil batil konusma onlar gercek disi falan dedim dediki eskiler deneyimli oldugu icim diyoalr hak verdim valla :D

(25,181 puan) tarafından
Valla o deneyimden falan değil yaaa :D
(3,282 puan) tarafından
Ya bilmiyorum ben bunu savunuyorun batil diye amma iste oyle bi savunuyolarki
0 oy
tarafından

Sinir olurum batılla karşılık verene 

Birsey soruyorsun millete hemen batıl inancini soyluyor ya bana dogru olani soyle saglikli olan ne mantikli olan ne onu soyle millet  yuzunden dogru olan ne onu unuttuk. Ben asla inanmam cok sukur benim ailemdede oyle seylere yoktur inanç hatta cok kizarlar. 
Ama benim alt komşu var kadinin herseyi batil ustune kurulu 
Kuranda gecmiyen ve hadislerimizde yer almiyan hicbirseye inanmiyorum. Olmasi gerek bu diye dusunuyorum yanlisim varsa duzeltiniz arkadaşlar bende cok merak ediyorum bu batil olaylarini
(25,181 puan) tarafından
Sana katılıyorum canım
0 oy
tarafından
Hocam ciger yedim bebegimde çiger olurmu?? Ahahha :D 
(25,181 puan) tarafından
Hocam onu bırakta kız bebekse ayaklar üşümez erkek bebekse ayaklar üşür haberin var mı cahil cahil geziyoz anca ortalıkta :D
tarafından
Viiii :D bencede :D da çok şey ögrenecez kiz dur
(25,181 puan) tarafından
Aynen kız :)))
0 oy
(1,170 puan) tarafından
He bebege gusul aldırmaya calısan var:D 
(25,181 puan) tarafından
Hahaha yok artık yaaa
(1,170 puan) tarafından
40ı cıkmıs bebegimle kendimi 38.ci gün eşimle birlkte olup yıkasam olurmu diyo bu nası bi kafa anlamadım. Lohusa 40 gün ozamana kadar hayızhalindesin namaz ilişki olmaz ondan sonrada gusül alırsın aynı adet görmek gibi sonrasında bitince temizleniyorsın bu. Bebek ne alaka. Bide 38.ci günden ne alaka:D
(25,181 puan) tarafından
Allah akıl fikir versin :)
0 oy
(701 puan) tarafından
Akşam.oglanin büyük babaannesi geldi  bizde kayinvalideme gittik biz giderken gorumcem oğlanı boynundan öptü büyük babaannefe öpme kizim kusgen olur dedi  herkes birden ne alakası var dedi kadin dediğine  pişman oldu:))))
(25,181 puan) tarafından
İyi demişler :D
(701 puan) tarafından
Inanmiyuruz ama mutlaka bi diyen çıkıyor her zamam
0 oy
tarafından
Bende varım bendeee 
0 oy
tarafından
Benimde sinirlerimi çok bozuyorrrrlaaar

İlgili sorular

+2 oy