+2 oy
621 göst.
Diğer kategorisinde (5,521 puan) tarafından

Eşimin arkadaşı geldi ailesiyle bize ilk defa

çay içtik yemek yedik meyve yedik yaklaşık beş saat bizdelerdi iyi hoş konuştuk sohbet ettik 

Kadını uğurlarken numarami verdim kaydetti çağrı atacaktı çaldı mi acaba dedi (aşağı inmiştik)  telefon evde dedim neyse ben sonra mesaj atarım dedi atmadi

Düşündüm de ayıp olmadı mı yani 😀 

Normalde ben herkese numaramı vermem verdiğim insan da böyle yaptı

Onların yaşadığı yere gezmeye gidince evlerine gitmeyelim dedim eşime doğru mu düşünüyorum

15 Cevaplar

+8 oy
(163,244 puan) tarafından

ben post acip yorum yapanlara cevap vermemeni uygun bulmuyorum

-Reklam-
+4 oy
(6,651 puan) tarafından

Kendin diyorsun kaydetti diye çağrı geldi diye düşündü belki  bu yaklaşımin hiç doğru değil 

+3 oy
(1,185 puan) tarafından

Hele bekle yarın atar belkı insanlık hali unutmuş olabılır

(5,521 puan) tarafından

Üzerinden günler geçti

+3 oy
(170 puan) tarafından

Okadar insan yorum yapmış dönüş yok siz ayıp etmediniz mi peki ?

+2 oy
(1,912 puan) tarafından

Doğru düşünüyorsun ama unutmuş olabilir eğer yazmazsa oralı olma sen de yaninada gitme 

+2 oy
(15,321 puan) tarafından

Bizde bir sefer eşimin iş arkadaşının evine gittik bu duruma benzer yaşadık kadına ısınamadım nedense sonra hiç görüşmedim 😂

(5,521 puan) tarafından

Ben de ısınmadığim insanlarla görüşmek istemem yani bu durumu anlayabilirim belki de kadın evine gitmeyeyim diye böyle yaptı

(5,521 puan) tarafından

Ama birkaç kez dedi evime bekliyorum sizi 

+2 oy
(280 puan) tarafından

Bu tarz şeyleri bnce kafana takma .belki sonrasında başka yere de uğramışlardır bı konu geçmiştir unutmuştur kadın .insanlık hali .kesinlikle seninle alakali bir durum olduğunu düşünmüyorum 

(5,521 puan) tarafından

Sen olsan evine gider misin

(280 puan) tarafından

Davet ederse eşi eşini veya kendisi seni giderim .Yani böyle durumları bizde yaşıyoruz o an bişey oluyo ve aklımızdan tamamen gidiyo .insanlık hali bı artniyet görmedim  

+1 oy
(764 puan) tarafından

Bence cokta buyutulecek birsey deyil.Unutmus ola bilir aramiz size ulasamammis ola bilir takilmayin kucuk seylere

+1 oy
(154 puan) tarafından

İnsanlarla anında bağ kopartmaya hazır olmamak lazım unutmuştur olabilir kestirip atmışsınız hemen

+1 oy
(22,488 puan) tarafından

Unutmuştur kız. Hemen kötü düşünme. Benim yaptığım oluyo valla. 

+1 oy
(108 puan) tarafından

Kız çok alingansiniz. Unutmuştur. Gidersiniz onun teliyle ne işin var. Esin arar geliyoruz der. Ayiplik bişey yok bnce

+1 oy
(1,166 puan) tarafından

Çaldımı demişya çaldırmış kadın demekki düşmedimi teline kayıt çaldırdıysa sonradan niye msj atsınki ztn ben olsam atmazdım yani 

(5,521 puan) tarafından

Hayır çalmadı yanindaydim kadının. Daha calmadan kapatti

+1 oy
(870 puan) tarafından

E çağrı attım geldimi acaba demiş. Belkide numarayı 1 rakam falan yanlış yazdı. Yanlış numaraya mesaj attı bilemezsin ki

+1 oy
(4,498 puan) tarafından

Ah be bacim bende bazen yapiyorum onu unutup gidiyorum kmcoluk cocuk ev isi koca su bu derken kafa mi kaliyo gelki o da benim gibi dalgindir bekle gorusmek konusmak isterse yazar arar zaten baktin adim yok tamam gitme 

+1 oy
(639 puan) tarafından

Canım bunda alınacak ne var ki 

Sana ayıp ne olmadı 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 223 göst.
7 Mart 2024 Moda kategorisinde Happymommy (2,144 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 286 göst.
0 oy
9 cevap 354 göst.