+1 oy
505 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (8 puan) tarafından

İkinci çocuğa hamile olduğumu öğrendim tabii başta planlı bir şekilde gidiyorduk sonra eşim istemiyorum falan filan dedi tek çocuk yeter bize dedi. Ben de tamam sen istemiyorsan ben de istemiyorum  dedim. Sonuç olarak o çocuğun tum yükü de bende olacak dedim. Biz böyle konuşurken bile hamileymisim meğer tabii basta bı üzüldüm bi sevindim derken. Aksam eşime söyledim hamileyim dedim şaşırdı falan salonda oturmustuk öyle kalkıp bana sarilmasini ya da güzel bir şey söylemesini beklerken direk kalkıp odaya gitti uyuyan oğluma sarıldı ben oylece salonda kaldim. Sonra kalkip yanına gittim bı önce bana sarilsaydin sonra gelip oğlumuza sarilabilirdin dedim. Bilmiyorum ya ben mi cok hassasim yoksa erkekler mi böyle odun bilemedim ama cok kırıldım 

13 Cevaplar

+4 oy
(22,689 puan) tarafından

Sanırım oğluna kardeş geldiği için oğluna haksızlık yapıyor gibi hissediyor eşin. O yüzden oğluna sarılmış gibi geldi bana 

(8 puan) tarafından

Bana verdiği cevapta aynısı oldu. Ama yine de ne bileyim gidip sarılıp gelseydi yine anlardim gitti öyle uzanmış yanina ben de nereye gitti diye bakarken odaya gittim ben gitmeseydim gelmeyecekti belki salona. ya da daha cok beklerdim.

(22,689 puan) tarafından

Bosver dostum. Pek de büyütmeye değecek bişey değil. Kendince haklı sebepleri de varmış. Saçma olsa da 

-Reklam-
+2 oy
(2,001 puan) tarafından

Ben de olsam kırılırdim.

0 oy
tarafından

Abartacak birşey yok bence tabi sana sarılsa daha güzel olurdu ama şaşırmıştır afallamıştır belki 

0 oy
(3,114 puan) tarafından

Kırılmakta çok haklısınnnn sağlıkla kucağına al inşallah 

(8 puan) tarafından

Teşekkür ederim💐

0 oy
(4,824 puan) tarafından

Canim istemiyorum demis demekki kendini 2 cocuga hazir hissetmiyodu belli ki maddi ya da manevi olarak 2 cocuga yetisebilecek kadar guclu hissetmiyo kendini ikinci cocukta ilkinin butun imkanlari 2ye bolunecek oglunun imkanlari kisitlamacak ister istemez esin bunlar dusunuyo bence o yuzden cocuga sarilmis gence kizacak bi durum yok senlik hic bisey yok sonuctan senden cocuk istemiyorum dememis zaten bi tane yapmış ikinciyi kaldirabilecek kadar guclu hissetmiyo sadece 

(8 puan) tarafından

Ya zaten öncesinde yaptığımız konusmalarda da bunları dile getirdi. Ruhsal ve fiziksel olarak kaldiramam ikinci çocuğu dedi. Söylediğim de başta şaşırdı falan derken. Uzulmedigini ya da kaygilanmadigini aksine cok mutlu olduğunu söyledi. Ama ne bileyim daha hassas davranmasini beklerdim galiba. Örneğin bugün de kurban eti için canim ben elleyemem sen doğra dediğim icin ben dograyamam ugrasamam hepsini dağıt gitsin dedi ona da sinir oldum. 

(4,824 puan) tarafından

Et icin eline eldiven takip birlikte yapabilirdiniz senin yaklasiminda yanlis onun tepkisi de yanlis birlik olmaniz lazim canini sikma lütfen adam hazir degilim diyo bak gecen sene benim gunum gecti bizde hic istemiyoruz ben o kadar istemiyorum ki bi yandan isyan etmek istemiyorum rizki var ki geliyo o kadar korunmaya ramen olmus demekki hayirlisi boyleymis diyorum bi yandan da Allahim nasil bakcam 2 cocuga ben kendimi hic 2 cocuk annesi gibi hissetmiyorum bakamam kaldiramam diyorum 10 gun gunum gecti ruh gibiydim gizli gizli koselerde geceleri cok agladim yani bak hazir olmayinca insan sevinemiyo ben hamile değilmişim ama olsaydim ne zamana kadar boyle olcaktim bi sure sonra duzelecekti elbet kendi cocugumu sevmeyecek miydim ki sizin durumunuzda konunun seninle hic alakasi yok ki esin sana senden cocuk istemiyorum dememis zaten bi tane yapmis seni istemese onu da yapmazdi canini sikma bu senin hatan da degil esin cocugunu sevmeyecek de degil sen biraz sakin kalmaya calis surekli bu durumu esinin onune surme biraz kendi haline birak 

(8 puan) tarafından

Haklısınız galiba teşekkür ederim💐

(4,526 puan) tarafından

Canım konu dışı ama hamilelik et doğramaya engel değil geçen sene 39+2 idim kurban bayramında 3 kurban doğradım kestikten sonra elini güzel yıka yeterli :) sonuçta 9 ay boyunca illaki yemek yaparken et kıyma elleyeceksin

(8 puan) tarafından

Ya orası öyle de ben en azından ilk üç ay dikkat edeyim diyorum yoksa dediğiniz gibi 9 ay boyunca hic mi dokunamayacam sanki

0 oy
tarafından

Soru sorup cevap vermemek de moda oldu galiba

(8 puan) tarafından

Sizin yorumunuzu farketmedim ben yoksa diğerlerine cevap verdiğim gibi verirdim size de

0 oy
(5,807 puan) tarafından

Kötü birşey yapmamış ama sonra sana sarilsa iyiymiş. Sen gidip sarilsaydin

(8 puan) tarafından

Kötü bir şey degil ama düşüncesizlik etti yani o beni kırdı 

0 oy
(766 puan) tarafından

Abartıyosun. 

(8 puan) tarafından

Olabilir

0 oy
(2,075 puan) tarafından

Ah canım bende aynısı oldu hamile oldugumu ögrendim ogluma sarıldım hala daha öyle en ufak duyguda öyle ona haksızlık olacak diye aglıyorum

(8 puan) tarafından

Ben de ilk öğrendiğimde o düşünceye kapıldım gün boyu gidip gelip öpüyordum onu

(2,075 puan) tarafından

Canım ben 5. Ayım hala aynıyım 

0 oy
(5,077 puan) tarafından

Kadın olsa anlayayım. Hamile olduğunu öğrenince ilk çocuğa ne olacak nasıl ilgilenicem vs diye duygusallaştı diyelim.

Sen öyle deyince ne dedi?

(8 puan) tarafından

Sanki ona haksızlık yaptık gibi düşündüm onun için direk gidip ona sarıldım diyor

(5,077 puan) tarafından

Eşin hamile bi kadından daha duygusal biri heralde o ne öyle. Sonra senin gönlünü almıştır inşallah.

(8 puan) tarafından

Bem dedikten sonra gelip sarıldı da ama bir anlamı kalmadı artık benim için 

0 oy
(2,495 puan) tarafından

Kırılacak birşey göremedim ben sonuçta yabancıya değil kendi oğluna gıdıp sarılmış içinde yaşadığı şeyler var demekki istemiyorum da demiş umarım yeni gelen bebişinize adaletli davranıp duygu karmaşası yaşamazsanız Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

(8 puan) tarafından

Teşekkür ederim inş 

0 oy
(1,115 puan) tarafından

Ay kıyamam ben de olsam kızıma sarılır ondan özür dilerdim miras ikiye bölüncek diye 😄

(8 puan) tarafından

Bölünecek mirasimiz da yok bizim😁

0 oy
(170 puan) tarafından

Bence eşiniz çok hassas duygusal birisi oğlunun zorlanacağını düşünüyor diğer bebiş gelince verdiği tepkiyi buna yorumladım o an sizi düşünemedi muhtemelen 

(8 puan) tarafından

Aşırı duygusal zaten ilk hamilelgimde de ben mi hamileydim o mu belli değildi 

(170 puan) tarafından

Bende öyleyimdir ve bende olsam böyle düşünürdüm bu eşinizin kişiliği yapabileceği bir şey yok degişmesi çok zor anlamaya ćalışın bence onu.

(170 puan) tarafından

Ve belkide küçüklüğünde anne babadan eşit sevgi almamış olabilir eşinizin kardeşi var mı ? Bu yüzden de korkuyor olabilir

(8 puan) tarafından

Ben de öyle yapmaya çalışıyorum yoksa bu hamilelik uzun sürer 

(8 puan) tarafından

10 kardeş olduklari için paylaşım konusunda bir şey dememe gerek yok😊

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 455 göst.
10 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 755 göst.
25 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde fatos18 (2,056 puan) tarafından soruldu
0 oy