+2 oy
361 göst.
Diğer kategorisinde (126 puan) tarafından

Merhaba kızlar eşime güvenim yok maalesef güvenimi zedeledi zamanında. Dün gece koltukta uyumuşum eşim dısardaydı eve geldi zil sesine kalktım gelir gelmez beni çocuklar beklıyor yayla evine gidicez rakı içelim dediler dedi bende hayır gitmeni istemiyorum evinde kal dedim ama asla dinlemedi gittiğinde saat 10 filandı bana gece 1 gibi gelirim dedi bende gelir diye tekrar uyumuşum bi kalktım saat 1.52 kaç kere aradım telefonumu acmadı saat 2 bucağa kadar zaten uyumadım gelir diye ve eşim sabah 8 de geldi siz olsanız ne yaparsınız ne düsünürsünüz bana uyumuşum dedi üstelik uyusada insan o telefonun sesini illaki duyar telefonunu sessize almıs belli ve dünde wp de son görülmesini kapatmıs. Canım çok sıkkın yüzüne belli etmedim ama içimden kötü şeyler geçti biseyler hissettim ne biliyim en kötüsüde bunu dışa vuramadım ailem yılda 1 kere geliyolar onların yanında bişey belli etmedim 

10 Cevaplar

+2 oy
(7,565 puan) tarafından

Ben olsam ne yapacağımı hiç yazmayayım. İçki zaten evlerden ırak düşünemiyorum bile Allah yardımcın olsun.

(126 puan) tarafından
+1

Çok sağol kafam durmuş halde okadar canım sıkkın

-Reklam-
+2 oy
(10,991 puan) tarafından

Ayy yorum yapmicam...

Mübarek günde o zikkimi içen adam her boku yer...

(126 puan) tarafından
+1

Of of içki bahane zaten o farklı şeyler yaptı diye düşünüyorum .. İçimde kötü hisler var genelde hissettiğim herşey çıkıyor.. 

(10,991 puan) tarafından
+1

Bana göre içki bütün kötülüklerin anası. Onu içip o kafayla herşeyi yapabilir. Hakkında hayırlısı olsun canım cidden üzüldüm senin adına 

+1 oy
(22,853 puan) tarafından

Kafasına göre çekip giden evim var deyip dönemez 

+1 oy
(1,330 puan) tarafından

Daha once burda buna benzer post acılmjstı sanırsam eger degılse de üzerine falan kokla ılla kadın kokusu sıner

+1 oy
(2,491 puan) tarafından

Çok normal bu hissiyatın oluşması çünkü sözünde durmamış telefona bakmamış arkadaşlarini tanıyorsanız veya onların eşlerini ağızlarını arasanız sizinki kaçta geldi çok eğlenmişler galıba gibisinden

+1 oy
(2,673 puan) tarafından

Bizde böyle at gibi giden ** gibi dönerde kapıda bekler köp.ek olur. Siz böyle tepkisiz kalarak bedel odetmeyerek daha kotulerine zaten zemin hazırlıyorsunuz. Bir adam evde çoluk çocuk varken karısı varken sabah 8 de eve geliyorsa ona adam demiyoruz. Böyle insanlara da heba etmeyin ömrünüzü. Almayın eve, alın uzaklastirma. Aklı gelir başına. 

0 oy
(17 puan) tarafından

Bacım bak açık konuşayım niye sessize aldı 1 son görülme niye kapalı 2 ve niye sabaha kadar gelmedi 3 o sese kim olsa uyanır ya kaç kere aramışsın belli işte yani illa söyleten mi  hissettiklerin doğru bir adam zaten evliyken arkadaşlarıyla içmeye Bağ  evine gidemez yani 

0 oy
(3,020 puan) tarafından

Vallah soru işareti oluşacak davranışlarda bulunmuş daha çok şey yazardım da yazmıyım bende 

0 oy
(1,541 puan) tarafından

İçki içen gece hayatı olan biriyle nereye kadar bilemedim 

0 oy
(3,671 puan) tarafından

Kadın bir şeyden şüphelenirse o nedense hep doğru çıkar bu birincisi 

İkincisi ise içki içen adamdan ne beklenir ki güzel kardeşim şuuru kaybeder ne halt yerse yesin hatırlamaz ailesi bile aklına gelmez 

İlgili sorular

+2 oy
4 cevap 186 göst.
14 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde Dli bri (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 751 göst.
4 Aralık 2021 Diğer kategorisinde bkulbilge (668 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 1,087 göst.
25 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde aysegulguleryuz (102 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 372 göst.

Kategoriler

1,465,812 soru

24,021,314 cevap

328,232 kullanıcı

...