+2 oy
127 göst.
Diğer kategorisinde (15 puan) tarafından

Merhaba bayanlar

Çok kararsız olduğum bir konu var

Biz Almanya’da yaşıyoruz iki kızım var (3 ve 1,5 yaşında )daha önce oturduğumuz ev daireydi ve çocuklarım çok sıkılıyordu evin içinde bahçe yok arkadaş yok insan yok.. neyse bütçemizi zorlayıp bahçeli eve taşındık (kiracı olarak) taşındığımız evin bahçesinde yan sokağa bakan tarafta sınır yok yani ev sahibi bir kaç ağaç koymuş bukadar başta rahatsız oldum sonuçta sokaktan direk bahçeye geçiliyor çocuklarım açısından biraz rahatsız etti beni ama çok sorun yapmadım. Neyse karşıda bir komşu var Türk bir aile biz ne zaman bahçeye çıksak kadın zırt deyip sokaktan direk bahçeye geliyor kızıyla başta olsun falan dedim bana da arkadaş olur zaten yalnızım burda ama çok abarttı. Sabah kahveminalıp bahçeye çıkıyorum biraz kafamı dinleyim diyorum pencereden görüyor hop yanımda öğlen çocukları çıkarıyorum yine geliyor akşam eşimle bi çıkalım bahçede çay içelim diyorum yine geliyor kızıyla artık çok rahatsız oldum 2 haftadır bahçeye çıkmıyorum artık. Yıllardır hayalşni kurduğum bahçeli ev hayalim zehir oluyor bana keyfini yaşayamıyorum. Eşimi zorluyorum artık şu sokak tarafına bir sınır çit duvar biley yapsın ev sahibiyle konuş diye konuştuk kabul etti ev sahibi bir kaç haftaya yapılacak sınır. Fakat bu arada kızlarım karşıdaki yabancı komşuların kızlarıyla çok güzel arkadaş oldular. Sınır yok diye çocuklar direk bahçeye atlatıp kızlarımla oynuyorlar. Çok güzel sosyalleşti çocuklarım. Şimdi sınır takılmasını çok istiyorum ama bir yandan sınır olunca bu sefer kızlarım yine yalnız kalacak çocuklar diğer sokağı dolanıp eve gelmezler biliyorum ne yapacağımı şaşırdım. Sınır olmazsa bu kadın zırt pırt zehir ediyor her güzel anımızı sınır takılsa kızlarım çocuklarla oynayamayacak yine yalnız kalacak. Bana akıl verin ne yapayım ben

4 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Kadına açıkça mesafe koy çocuklarının sosyalleşmesi daha önemli geldiğinde çok muhabbet etme bir iki geldiğinde evde işim var de kalk oturma belki öyle öyle keser ayağını 

-Reklam-
0 oy
(2,456 puan) tarafından

Kapı koy desem bu sefer kadın da gelecek kapıdan. Çok zor açıkça kadına her seferinde gelmesinden eşinin rahatsız olduğunu söyle. 

0 oy
(6,540 puan) tarafından

Canim sadece sizin taraftan acilabilecek bi kapi falan koysaniz. Ne bileyim kadin da gelince bi iki bisey bahane et ,bahceden iceri gec. Yemek yapcam,temizlik yapcam,cocuklari uyutcam vs. Anlar heralde. Kadin da pek arsizmis surekli surekli. Okurken ben rahatsiz oldum. 

0 oy
(170 puan) tarafından

Ne güzel işte arkadaş olsanıza kadınla ? Bende yalnızlıktan yakınıyorum..

İlgili sorular

+2 oy
7 cevap 284 göst.
0 oy
2 cevap 231 göst.
22 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,335 soru

24,043,138 cevap

329,243 kullanıcı

...