+1 oy
73 göst.
Diğer kategorisinde (170 puan) tarafından

Merhaba hanımlar öncelikle bayramınız mübarek olsun bundan iki hafta öncesi kadar bir özel gereksinimli bireylerin olduğu bakım merkezinde bakıcılık işine başlamıştım ancak bir gün çalışıp çıktım oradaki bireyler ile olmak hoştu ancak çalışınlar ile iletişim kurmakta zorlandım birilerinin bana iş öğretmesi beni biraz zorluyor sanırım birde biraz utangaç bir yapım var iletişim kurmakta zorlanıyorum uzun zamandır evde plduhım için o gün başım felaket ağırdı migren gibi gözlerimden yaşlar geldi birde kurum uzakta ben 1 saat suruyor erkenden kalktım çıkış saati dört dörtte çıktım otobüste tam dörtte geçiyor ve saat başı bir saat otobüs bekledim filan derken o gün benim için kötü geçti belki zamanla alışırdım hem de şimdiye kadar zorluk görmemiş biriyim zorluk görmem bunun beni geliştirmesi gerektiğini düşünmeye başladım bu aralar velhasıl kelam bugün bayram diye bayramlaşmaya gittim müdür hanımdan telefonda izin alarak o orda olmayacağını ama gidebileceğimi söyledi çok da tatlı birisi zaten neyse oradaki özel gereksinimli bireyler hemen sarıldılar sorular sordular gerçekten mutlu oldum onları görünce iş zor bi iş her türlü bakımlarını yapıyorsun uzakta olduğu için gitmek gelmek sıkıntı ama bugün pes etmeyip dişimi sıkıp devam mı etseydim acaba dedim oradaki çalışanlarda neden bıraktın alışırdın sen yine gel bence filan dediler bende aslında biraz pişman olduğumu söyledim olsun müdüre hanım seni yine alır dediler sizce tekrar başvurmalı mıyım ayıp olur mu? Yani bence olur gibi ki müdüre hanım bana hemen karar verme biraz düşün de demişti... Ama inanın o gün hayatımda ki en zor günlerden biriydi ama zorluk görmem gerektiğini düşünüyorum ki en azından belki bu utangaclıgımdan iletişim kuramamaktan kurtulurdum ne düşünüyorsunuz? Tekrar başvurmak yüzsüzlük mü olur? 

1 cevap

+1 oy
(2,829 puan) tarafından

Tekrar başvurabilirsiniz ama işe alım süreci yöneten biri olarak söylüyorum çoğu şirket politikasıdır çalıştığı personeli tekrar almaz. İhtiyaç duyarsa kendi çağırır. İhtiyaçları varsa başvurun yine de 

(170 puan) tarafından
+1

Eleman ihtiyaçları varmış ama hani dalga geçer gibi mi olur ki

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 179 göst.
24 Şubat 2025 Diğer kategorisinde iyilestirkalbini (2,088 puan) tarafından soruldu
+3 oy
2 cevap 79 göst.
+2 oy
7 cevap 369 göst.

Kategoriler

1,468,391 soru

24,057,651 cevap

329,989 kullanıcı

...