+1 oy
236 göst.
Diğer kategorisinde (213 puan) tarafından

Eşim her bayram ayrı baslik çekiyor gece annemgilde kaldık oğlumla sabah erken gelme kahvaltısını yapsın çocuk sonra alır gidersin dedim ona bozulmuş gelmedi almaya her bayram kendi takılır ben oraya gitmek istemiştim kaynanamgile eşim gelmek istemedi demiş sonra etleri falan getirdi soguk davrandı bende beni gidene kadar arayıp sorma ayrı başlık çeken sensin dedim siz olsanız ne yaparsınız 

2 Cevaplar

+1 oy
(2,831 puan) tarafından

Bir çok ilişki uzmanını takip ederim. Eşle yayılan ayrı yatak, geçirilen ayrı vakitte ilişkiniz zedelenir. Onun ailesi sizin aileniz yaparsanız olmaz. Sizin aileniz eşiniz. O nereye siz oraya, siz nereye eşiniz oraya. Bu tür triplerde ancak eşinize zarar verir. Eşiniz aileniz. Artık aileniz öncelik değil bu yüzden ortak karar verip sırayla kalmayı yapmalısınız. Siz sanırım ki eşinizin kaldığı yerde kalmak istememissiniz. Bende olsam bende soğuk yaparım 

-Reklam-
+1 oy
(6,541 puan) tarafından

Canim bayram sabahi cocuk kendi ailesiyle olsun istemis anladigim kadariyla. 1 gunlukte orda yapsaydi nolurdu ki 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 129 göst.
8 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 239 göst.
5 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sinemkuzey (48 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 439 göst.
23 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Prenses 67 (675 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 502 göst.
29 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ayselanne (367 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,915 soru

24,104,673 cevap

332,631 kullanıcı

...