0 oy
235 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (63 puan) tarafından

Arkadaslar gecende bahsetmistim, oglum 5 yasinda kreşe gidior, orda bitane cocuk surekli oglumu dövüyor alay ediyordu ,ne kadar ögretmenlere söylediysemde hic orali deil ve umursamazlatdi  bende kreşi degistiridm. Ama ikitane ayakkabisi yok oglumun kreşte,kayboldu,gecen esim gitti bulamadi. Bende bugun mesaj yazdim ögretmenine oglumun 2 cift ayakkabisini bulun ve bulursaniz haber verin,sonucta baya pahali ayakkabiydi die yazdim.  Sizce iyi yaptimmi?onlarla hic muhattap olmak istemiyorum ama öylede olmaz tam 2 cift ayakkabi, bitane deilki.

Sizce dogru yaptimmi?

7 Cevaplar

+1 oy
(22,865 puan) tarafından

Yani bu üslupla ben kavga ettiğim.kisilerle konuşurum. Çocuğumun öğretmeniyle değil. Bulun ne demek. Hocam ayakkabılar yok. Bulunamadı.  Bı daha bakar mısınız denir. Ne bileyim almaya gittiğinde konuşulur. 

(63 puan) tarafından

Evet canim yani söyle yazdim,esim pazartesi geldiginde bulamamis,siz bulun buldugunuzda haber verin, pahali aldik baskalari giysin die deil, bulursaniz haber verin. Saygilar.

Iyimi yazmamismiyim

(22,865 puan) tarafından
+1

Valla sonuna yazdığın saygılar bişey değiştirmez. Üslubun sert  olmuş. Biri bana böyle yazsa gıcık olurum. Ben de öğretmenim. Çocuğumun da öğretmeni var. Ne velilerimle ne oğlumun öğretmeniyle böyle konusmam. Bulmanızı rica ediyorum hocam. Tekrar göz gezdirir misiniz. Falan demeyi tercih ederim. Bu tarz konuşmanın zararını da görmedim. 

-Reklam-
0 oy
(4,420 puan) tarafından

doğru yaptın tabii ki, şimdi hiçbir şey ucuz değil. tavsiyem, kreşte ki çocuklar için isim etiketleri oluyor mühür gibi kıyafete, ayakkabıya mühür vuruyorsun, etiket gibi görünüyor. onlardan al

(115 puan) tarafından

Hem muhur hem etikiet canim,ona ragmen yok,iste sorumsuz ögret.enler. iyi yaptim ,dimi ,dedim bulursaniz haber verin

(4,420 puan) tarafından

tabii ki iyi yapmışsın ama öğretmen umursamıyorsa ucuz şeyler al bir dahakine

0 oy
(1,435 puan) tarafından

Ucuz olsun pahalı olsun neticede kişisek bir eşya kaybolmaması lazım hem de ayakkabı yani.

(63 puan) tarafından

Aynen canim hemde 2 cift ayakkabi, yani bir ciftte deil. Yani biraz utanma olur insanlarda,ama nerde.nerde hasta insanlar var beni buluyor ugrastiriyorlar. Degistirdim kreşi ,Insallah yeni kreşte iyi insanlarla denk getirir Rabbim 

0 oy
(4,678 puan) tarafından

Tabi ki dogru yaptin, koyacak yerleri bello degil mi

(63 puan) tarafından

Vardi canim ama yok yani bulamadik,isim de yazili ama yok hem 2 cift ayakkabi canim

Pazartesi esim gitti kalan esyalari getirdi ama ayakkabi yok bugun yazdim yani bu kadarda olmaz.belliki birileri aldi ,bakalim hanimefendi ne diycek

0 oy
(17,116 puan) tarafından

Sorumluluk almıyorlarki maalesef böyle durumlarda. Geçen sene benim kizimin panduflari kayboldu. Öğretmene söylemiş eşim, yenisini alın demiş kadın. 

(63 puan) tarafından

Hahaha gerizekali kadin iste,bunlar bakalim ne diycek,bize ne der kessin

0 oy
(170 puan) tarafından

İyide öğretmen ne yapabilir böyle bir durumda Allah aşkına ?

(63 puan) tarafından

2 tane cift ayakkabi ama canim bitane olsa lanet olsun tamam diyecem,bide ikisinide yeni almistim,mart ayinda. Yani bi baksinlar,belki bulurlar, cunku biz o kreşi biraktik.mesajda dedim bulun ve bulursaniz haber verin die.

(170 puan) tarafından

Haklısınız para kolay kazanılmıyor ancak üslubunuzu doğru bulmadım birde öğretmen bunun takibini yapmak için öğretmen olmuyor yani anaokullarında stajyerler olur genelde onlar ilgilenir bu işlerle ama onların da suçu değil yani başka bir çocuk yanlışıkla giymiş bile olabilir 

0 oy
(3,158 puan) tarafından

Kreş dediğinize göre kapida çocuklarla ilgilenen yardimcilar olması lazım onlara soylemelisiniz ayakkabı dan öğretmenin haberi yoktur. Ayrıca üslubunuz aşırı yanlış böyle bir mesajla olumlu bir sonuç alamazsınız. Stajyer e emir veriyor gibi 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 158 göst.
0 oy
16 cevap 430 göst.
30 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde ASENA40 (23,437 puan) tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 182 göst.
0 oy
3 cevap 119 göst.

Kategoriler

1,469,361 soru