0 oy
234 göst.
Diğer kategorisinde (1,557 puan) tarafından

Bir aylık bebeğim var burnu tıkalı her an her yerden her şeyi kapıyor gece sabaha kadar uyumadı sütü zor iciyo şuan çok huysuz eşimde dedemlere bir kaç kişiye bayramlaşmaya gidecegimizi söyledi ben nazikçe çocuğum huysuz deyip durumundan bahsedip bir yere gidemeyecegimi söyleyecektim çünkü onlar öpüp kokluyor orda söylememize rağmen eşimde beni suçluyor nolcak 5 dk büyütüyorsun diye haksız mıyım gece boyunca neler çektiğimi gördü 

7 Cevaplar

0 oy
(19,580 puan) tarafından

Senin bebeğin daha ne kadarlık ki öpüp koklamak doğru değil bebek büyüse de anne babasının rızası olmadan böyle şeyler yapılmamalı 

-Reklam-
0 oy
(4,011 puan) tarafından

Sen haklısın. Bebeğin daha çok küçük bağışıklık sistemi oturmamış her şeye açık sen ve bebek gitmesin eşin kendi gitsin ziyarete. Başkasını mutlu etmek bebegimin sağlığından daha önemli değil benim için. Daha doğrusu bebeğim bu dünyadaki her şeyden önemli kıymetli. 

0 oy
(6,489 puan) tarafından

Oğlum bayramda 24 günlük dü daha doğmadan eşim dedi bu bayram sadece ben kısa bir şekilde bayramlaşır gelirim sende durursun dedi  ben gitmedim sadece kendi anne ve kayınvaliye gittik üçüncü günü kayınvalidemde otururken misafir aradı geliyoruz diye eşim duyunca apar topar kalktı görüncemde abartmayın demişti k zaman bize ama biz dinleyip kalktık gelen misafir hem kendi hem çocuğu hastaymış heryere kusmuşlar onlardan kaynama da bulaştı biz orda olsak bebeğimde hasta olacaktı sen kimseyi dinleme bebek senin

0 oy
(794 puan) tarafından

Benim bebeğim de küçük ,kurban kesmeye eşim tek gitti . Ziyaretlere de tek gidecek . Daha yeni doğmuş bebeği bayram gezmesine çıkarmaya gerek yok. Halbuki kendi çocuğu insan biraz düşünür . Hastalık bulaşır mikrop kapar enfeksiyon olur bişey olur Allah göstermesin. 

0 oy
(3,092 puan) tarafından

Çok haklısınnnn işte eşin anlayışı çok önemli 

0 oy
(1,378 puan) tarafından

Eşin haksız hastalığı daha çok ilerlesin mi istiyor ya huu

0 oy
(1,377 puan) tarafından

Allah akıl fikir versin eşine, benim oğlumda 28 günlük ben hiç bir yere gitmedim vala, gelen gelsin. 

Eşin kısa bir tebrik yapar bu bayram.

Ki benim eşimde öyle. Biz de birde 40 ı çıkmadan gezmelere vs gidilmez.

Yani ne gerek var bayrama 1 aylık bebeği götürmeye ya

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 417 göst.
25 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 307 göst.
0 oy
2 cevap 174 göst.
0 oy
5 cevap 348 göst.

Kategoriler