+1 oy
244 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (117 puan) tarafından

Ben eskiden beri karabalık bı eilenin kiziydim  bayramdarda kurban keserdik tatlısı geleni gideni çok olurdu  evlendim istambula geldik eşimin öyle bı karabalık bı ailesi yoktu gene iki üç gelen olurdu. Şimdi  Bodrum'da eşimle oğlumla yazliktayiz  bilmiyorum içim bı buruk  bayramlar daha güzel. Şimdi yazlıkta havuz var ses yok gelen yok giden yok tam kafa dinleme yeri işte bana göre değil ozamn 

9 Cevaplar

+6 oy
(11,148 puan) tarafından

Anladık kız eşinle Bodrum'a tatile gitmissiniz 🤣🤣🤣 10 dk önce de post açıp aklım kim nerde napiyo demişsin 🤣 sen normal değilsin 

Bu posta gelecek olursak her ikisinin tadı ayrı bence. Bizde kalabalık bir aileyiz güzel geçiyor bayramlar ama bazen de eşinle çocuğunla baş başa vakit geçirmek daha güzel 

(117 puan) tarafından
+1

Valah onla alakalı değil yani kafam çok  dolu buraya attım kendimi 

(11,148 puan) tarafından
+1

Canım kalk güzel bir kahvaltı yap sonra giyin hazırlan havuzun tatilin güneşin tadını çıkar.

Eski postlarina baktım sanırım seni tanıdım. Kendini çok yipratiyosun hak etmediğin hoş olmayan kimsenin kolay kolay katlanamayacigi bir hayatın var 

(747 puan) tarafından
+1

İkinci acısı postu bide 😁😁😁😁

-Reklam-
+1 oy
(1,550 puan) tarafından

Kalabalık ev tabiki o bayram havasını yaşamak hersye bedel

(117 puan) tarafından
+1

Bende seviyoeum ondan bu bayram bana zor geldi 

+1 oy
(23,449 puan) tarafından

Yer degiselim o zaman :) ben de kalabalığı çok sevmem şükür ki ayrı şehirlerdeyiz çok akraba görmüyorum 

(117 puan) tarafından
+1

Seviyorum ben ondan zor geldi bu bayram

+1 oy
(2,081 puan) tarafından

Bayramın ilk günunu severim diğer günleri tatil olabilir 

(117 puan) tarafından
+1

Aynen bayramın ilk günü bayram oldignu biliyor insan

+1 oy
(2,735 puan) tarafından

Kızıl derili ailesi gibi bende kalabalığı sevmiyorum çocuklarla zaten yeterince şişiyor kafamız gelene hizmet gidene hizmet mübarek ramazan çadırı gibi işler kaynana evi gidmek görmek dahi istemem..eşimle akrabayiz diye bir kaç gün dişimi sıkarım bana kalsa oh bı havuz bir meyve kokteyli..mis mis....

(117 puan) tarafından
+1

Bende öyle seviyorum işte . Ailen zaten çocuğun  eşin olmuş ne yapcan.  Milelti

(2,735 puan) tarafından
+1

Nedense kaçmaya yer arıyorum hicde sevmiyorum sevemedim

+1 oy
(3,283 puan) tarafından

Eskiden kalabalık çok severdim şimdi sakinliği seviyorum 

+1 oy
(747 puan) tarafından

Kendine gel Feriha bide Bayıl.feriha ne güzel hava mis şu sıcak keyfine bak ne yapacaksın milleti keşke hizde gitsek hep.aileler yakın bıktım usandım yüzlerini görmek istemiyorum.yemin ederim artık ne iş bitiyor ne kaprisleri

+1 oy
(6,637 puan) tarafından

Bayramda kalabalık ortam severim senin durum farklı eşinle sorunların vardı yanlış hatırlamıyorsam  için ondan buruktur yoksa tatilde güzel olur tabi neden olmasın 

+1 oy
(6,752 puan) tarafından

Fazlasıyla kalabalık bir bayram geçiren ben gecen bayram ailem ile değerlendirdim bu bayram eşim çocuklarım ile geçirmeyi tercih ettim  tatile filanda gitmedim qma ailemede gitmedim eşimle güzel bir kahvaltı yaptım şimdi balkonumda keyif çayımı içiyorum o kadar huzurlu ki 

İçimde tek burukluk evledimin mezarına gidemedim o sadece 

İlgili sorular

+3 oy
9 cevap 290 göst.
19 Mart 2025 Diğer kategorisinde Civciv1234 (1,596 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 100 göst.
6 Ağustos 2025 Tatil-Seyehat kategorisinde Ssibel (40 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 623 göst.
26 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Mine.k (33 puan) tarafından soruldu
0 oy