+1 oy
286 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (111 puan) tarafından

Oğlum ben eşim yazlığa  geldik    Bodrum'a . Neden bilmiyorum hiç mutlu olmuyorum hep kimler ne yapıyor hep milletin ailem insanların ne yaptığını merak ediyorum  hayattan hiç keyif almayı bilmiyorum anı yasamiyorum bu durum beni üzülüyor 

6 Cevaplar

+2 oy
(11,879 puan) tarafından

Kocan aldattığı için olabilir mi?

(9,081 puan) tarafından
+1

heee dogru. yani bencede oyle . bende diyorum bodrum gibi biyerde yazligin varsa kim napiofuye dusuncek kadar degersizmi hayat diyede boyle bi durumda insan cennette olsa duramaz zaten

-Reklam-
+1 oy
(3,220 puan) tarafından

İşte beynini senin yönetmen lazım ben aylar öncesine kadar herşeyi kafaya takardım artık depresyona girmiştim hiç birşeyden keyif almazdım ve Allah razı olsun kendi semtimden bir arkadaş ile tanıştım iyiki tanıştım bana öyle bilgiler nasihatler verdi ki o an anladım hayatı insanları kafaya takmamam gerekiyormuş şu 3 günlük dünyada kendimize dert edip kendimizi hasta mı edelim bak tatildesin beynine sinyal ver güzel bir gün ailemle tatilin tadını çıkarıcam de 

+1 oy
(11,069 puan) tarafından

Senin piskolojik sorunların var bacım..ben tatile yazlığa gidicem aklımda kim nerde ne yapıyor olacak 🤣 kız bırak kim naoarsa yapsın sen ana odaklan ne güzel esin yanında çocuğun yanında başkasi naparsa yapsın 

+1 oy
(1,248 puan) tarafından

Kolay şeyler yaşamamışsın. Merakını bilmem ama mutlu olmaman normal yaşadıkların açısından. Eski postlarına dayanarak bu arada yorumum . Allah içine ferahlık versin 

(111 puan) tarafından
+2

Aynen çok zor bı hayatım oldu haklısın 

+1 oy
(9,081 puan) tarafından

kimselerden sanane kiz bodrum gibi biyerde yazligin varsa oh mis keyfine bak iste .

+1 oy
(23,200 puan) tarafından

Benim eşim ve oğlum yanımda ise kimseye ihtiyacım olmuyor çok şükür aileme dair de iyi olduklarını bilsem yeterli 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 135 göst.
+1 oy
3 cevap 281 göst.
11 Mart 2025 Aile & Aşk kategorisinde Elifnazzz (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 214 göst.
0 oy
8 cevap 205 göst.
12 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler