+1 oy
194 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (24 puan) tarafından

Selam kızlar 

Kilo verme ile ilgili fikirleriniz varmı 

Yaklaşık bir ay önce şekeri ekmeği akşam 5 den sonra yemeği kestim iki ay önce 84kiloydum şuan 81 kiloyum kaldı bu kilodu piskolojim bozuluyor artık 60lari görmek istiyorum 😂

7 Cevaplar

+1 oy
(794 puan) tarafından

Azimle yaparsan taşı delersin bacım 🤣

(24 puan) tarafından
+1

😂😂 hahahah ben bu motivasyonla herşeyi yaparım şuan sağol bacm 😂

(794 puan) tarafından
+1

Yaparsın tabi yapanlardan ne farkın var 😄

-Reklam-
+1 oy
(931 puan) tarafından

Motivasyonunu dusurme.Bazi zamanlar hizli kilo verirsin bazi zamanlar hic vermezsin pes etme yine.Bende 82den 78e dustum.68falan yeterli benim icin cokta zayif istemiyorum

(24 puan) tarafından
+1

Bende bı 68 falan olsam yeteri zaten ☺️

+1 oy
(335 puan) tarafından

82 den 61 e düşen ben 2 ayda

(1,539 puan) tarafından
+1

Nası yaptın kizkiz

(24 puan) tarafından
+1

Tam olarak ne yaptın 

(335 puan) tarafından
+1

Öncelikle sabahlari sade kahve içtim saat öğlen 1 e kadar aç kaldım sadece yumurta haşlanmış ve yeşil çay  bu arada ekmeği çıkar hayatindan akşam ise erken saaatte yemeye calisio çok az bı miktar yedim haftada 3 kere matcha içtim şimdide spora basladim

(3,676 puan) tarafından
+1

Bende sizin dediğiniz gibi yaptım ama 2 hafta iyiydi sonra durdu acaba nerde yanlış yaptım sizin her hafta düzenli bir eksilme oldu mu kiloda 

(24 puan) tarafından
+1

Match hariç hepsini bende yaptım bakalım nolcak umarım devam eder eksilmeye bir de cia tohumu alcam bakalım ise yaracakmi kiraz sapından sonra 

+1 oy
(263 puan) tarafından

Spor çok etkili yotubeden lessi yapabilirsin veya farklı yürüyüş tarzı şeyler var onları yapmaya vaktin olursa kiloaya yardımcı 

(24 puan) tarafından
+1

Ben birde sezaryenle göbeğimden dertliyim mekik çekiyorum elimden geldigi kadar yürüyorum da inşallah olacak ,😂

+1 oy
(2 puan) tarafından

Bende kilo verme sürecindeyim. Motivasyonum şu sıralar çok düşüyor. 

(24 puan) tarafından
+1

İnşallah yükselir seninde 😂

+1 oy
(3,676 puan) tarafından

Sorma ya bende senin gibi yaptım ilk 2 hafta iyiydi 2 kg verdim sonra 1 haftam boşa gitti moralim bozuldu tekrar yeme düzenim bozuldu 

(24 puan) tarafından

Benimde son iki günde bozuldu yine 80den aşşagi inemiyorum

0 oy
(114 puan) tarafından

Bende kendi kendimi motive ediyorum iki haftada 6 kilo verdim bu hafta hiç vememisim ama yinede spor yapıyorum kilo vermezsem bile vücudum şekilleniyor ama sonuna kadar gidicem bende özellikle bayramdan sonra baya bir sıkı diyete gircem yine 

(24 puan) tarafından

Ay. İnşallah 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 81 göst.
0 oy
8 cevap 113 göst.
3 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Pampers (381 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 439 göst.
21 Şubat 2025 Moda kategorisinde Ftm1907 (623 puan) tarafından soruldu

Kategoriler