0 oy
231 göst.
Diğer kategorisinde (3 puan) tarafından

Kızlar çocuğum ağustos ta 4yaşına gircek benı cok yıpratan bi erkek çocugu göz teması var adını söyleyince cevap veriyo otizim değil ama çok tuhaf davranıyo vuruyo küfür ediyor yapma dıyoruz etme diyoruz daha fazla yapıyo sürekli ağlama sürekli eşyaları kırma napıcam bi şey söyle yin lütfen çok yıprandım kimseye oturmaya gidmıyorum rezil ediyor beni

7 Cevaplar

+1 oy
(6,637 puan) tarafından

4 yaşında ki çocuğun küfür etmesi şaşırtıcı nerden kimden öğreniyor benimkide hırçın örnek bugün çarşıda yapmadığı kalmadı kendini ifade edemediği için oluyor bunu biliyorum o yüzden üzerine gitmiyorum ama şükür söylemiyor 

-Reklam-
0 oy
(2,565 puan) tarafından

Dönemsel ya valla 6 yaşında olacak şu dediklerinin zirvesini yaşıyoruz inan evde beslenmiyor erkek çocuğu Allah affetsin kendi doğurduğum çocuğum olduğunu bilmesem vallahi geri iade etcem o kadar ama işte :) 

(3 puan) tarafından

Ya karşıdaki insanlar delli gözüyle bakıyolar bu çok zoruma gidiyor bu ne zaman a kadar böyle sürecek napıcam bilmiyorum

0 oy
(70 puan) tarafından

Canım kardesi var mı birde kendini ifade edebiliyor mu ve de onu sakin karşılamanız sinir öfke vs olmaması cok önemli bunların hepsi etkiler bu yas cocugu 

0 oy
(1,600 puan) tarafından

Tablet telefon varsa böyle oluyor etrafında böyle bireyler varsa öyle oluyor bu otizm veya gereksinimli bir çocuk hareketi değil zaten 

0 oy
(14,669 puan) tarafından

Küfrü nerde öğrendi? Tuhaf olan yetiştiği ortam eğer küfür varsa. 

0 oy
(22,699 puan) tarafından

Bu çocuk küfürü nereden biliyor ya çevresi kötü ya da ekrana maruz kalmış hangisi ise ondan. Çocuğu uzaklaştırın 

0 oy
(2,671 puan) tarafından

Demmeki sizin evdede bu küfürler var çocuk nerden öğrenecek 4 yasinda  ilgisini hep başka şeye çekmeniz lazım sürekli.ilgi yani

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 137 göst.
0 oy
1 cevap 83 göst.
28 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Abcdefkjlmn (269 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 213 göst.
0 oy
1 cevap 154 göst.
20 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Bla Bla bla (511 puan) tarafından soruldu

Kategoriler