0 oy
371 göst.
Diğer kategorisinde (2,980 puan) tarafından

Biri yok digerinide doktor bağladı dış gebelikten ameliyat olmuştum ameliyatta yakılarak baglandi 2 çocuğum var ama keşke diyorum pişman oldum tüp bebekle tekrar hamile olma ihtimali var mı açaba 

8 Cevaplar

+2 oy
(2,031 puan) tarafından

O kadarını bilmiyorum ama ben karşıyım bağlatmaya çok yakın bi komşumuzun oğlu kansere yakalandı cocuk 14 yaşındaydı ve ilik gerekti ailesi 4cü cocugu yapmak zorunda kaldı cunkü kimsenin iliği uymadı yeni doğan kardeşinin iliği uydu Allah kimsenin başına vermesin hastalık vs olur korkusuyla bağlatma taraftarı değilim 

(5,573 puan) tarafından

Film hikayesi gibi off 😔 Allahım hiçbir anne babaya evladının acısını hiçbir evlada da anne baba acısını göstermesin 😔

(2,031 puan) tarafından

Amin amin cok zor günler gecirdiler 

tarafından
+2

Başa tutturulmalık bir yorum . Dinen caiz değil zaten. 

-Reklam-
0 oy
(11,467 puan) tarafından

İşte bu pişmanlık için ben karşıyım tüpleri kapatmaya ben 3. Çocuğa hamileyim asla bağlatmak istemem çocukta istemem ama tüpleri baglatmakta istemem 

(2,980 puan) tarafından

Evet malesef 

0 oy
(5,708 puan) tarafından

Baglatma turune gore aciliyomus ama hamile kalma orani tabiki cok dusuk oluyomus. Riskli diye biliyorum yani doktorlar yanasir mi bilemem. En iyisi baglayan doktorunuza danismaniz.

0 oy
(9,081 puan) tarafından

ben bilerek isteyerek baglattim ikincide. keske ilkde baglatsaymisom bilmiodum ben baglandigini yani 3 cocukdan sinra bagliylar saniyodum. dertsiz basima dert acamam emin ve net olarak baglattim . zaten ikinci cocuguda isteyerek yapmadim haliyle bir gram suphe yok icimde aslada hamile kalmak istemem . egwr hamile kalma ihtimali minnacikda olsa varise baglamadan direk rahimi falan söküp atin bana rahim lazi

degil dedim doktra imkansizinda otesinde olsun hamile kalmamam dedim.  . tup bebek seklinde bi ihtimal ama tutma sansi cok az . zaten iki cocugun varmis  3. istemek sart degilki yani durum bagli sekilde zorlamaya bi ihtiyac gerek varmiki

(2,587 puan) tarafından

Cnm merhaba bnde 2 . Cıye hamileyim devlette mi baglattın bnde dusunuyorm

(9,081 puan) tarafından

yok ozelde sezeryanim zaten sezeryanin yanina azcik daha bi ucret odemistim . dogum 5 bin di 500 tl de baglatmak icin ucret odedim 2022 yilinda

(2,587 puan) tarafından

Teskkur edrm cnm 

0 oy
(98 puan) tarafından

Çevrem de kaç kişi bağlati illeri yaşta pişman oldular 

Geri dönüşü yk galiba olsa bile riskli dye biliyrm oda tüp bebekle

Tandgm biri doğumda rahmini aldılar 3. Çocuğunu doğurdu 

Ilk gunden beri keşke almasydilar dyo ki bikac ay yoğun bakım da kaldı oda bebeği de 

(5 sezeryn oldu 3 u yaşyo ) ondn

0 oy
(6,707 puan) tarafından

Kayınvalidem anlattı aklımda kalmış bı yakını geldi biraz bahsetti kadının 5 çocuğu var kadın hastalanmış doktor kadına çocuk getrmen lazm demiş kadın tuplerini açtırıp çocuk yapmış   öylede bişey var cnm aradtr istersen 

0 oy
(376 puan) tarafından

Benimde bı tane yok şimdi hamileyim tekrar ameliyat olucam kararsızim bağlatma konusunda yaşımGenç  ileride ne oldugunu bilemeyiz keşke baglatmasaydin iki çocuğun var zaten bence tüp bebek de sıkıntı 

0 oy
(3,064 puan) tarafından

Evet tup bebekler hamile kalabilirsiniz ama normal yolla hayir

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 209 göst.
3 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde linosun anasi:) (2,241 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 624 göst.
0 oy
7 cevap 495 göst.
6 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Casperiye (9,081 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 1,028 göst.
27 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,616 soru

24,061,221 cevap

330,157 kullanıcı

...