+1 oy
282 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,149 puan) tarafından

Cildiyeye gitsem bişeyler önerir mi kızlar kafayı yicem aralıktan beri bitmedi giti neler neler denedim gaz yağı sirke şampuan sprey herşeyi denedim nafile 

10 Cevaplar

0 oy
(2,705 puan) tarafından

Bitex diye  bit spreyi var 4kutu bitirdim iki bebeğin stresi desteksiz bebek büyütmek gibi gibi.... Gecdi şükür kafam rahat erdi tüm çamaşırlarımı 60da yıkadım yattigom yastik örtüm dahil... çocukların yada eşimin kıyafetini ayrı yıkadım denersen feraha erersin....cildiye bakmıyor bu arada...

(3,149 puan) tarafından

Canım nasıl kullanılıyor o sprey senin biti mi benim 5 yaşındaki kızmda 2 yaşındaki kızımda bende var 

(2,705 puan) tarafından

All kutu ///3ll\ltane kullan bit tarigidla var içinde 150llira dikkalt ed kimi yerde /500/  cocuklalraldal kullanabiliyon

-Reklam-
0 oy
(5,669 puan) tarafından

Tek tek temizlemedikce bi tane sirke kalsa urer. Ayrica evdekilerde tek fek kontrol edilmeli. Ve cildiye bakmaz.

(3,149 puan) tarafından

Canım benim saçımı temizleyecek biri yokki 

(5,669 puan) tarafından

Banada cocuklardan bulasmisti. Miraderm in bit bogan bi spreyi var. Yag seklinde eczaneden almistim. Onu siktim sacin her yerine, 8 saat kadar bekliyosun. Sonra sık tarakla tek tek ayira ayira taradim. Yine kendi sampuaniyla yikadim. Sonraki 1 hafta gunde 3 kere ayira ayira tek tek sık tarakla taradim. 2 3 gunden sonra hic yakalamadim. Bu arada nevresimi her gun degistirdim. Bunu yaparken sacim belime kadardi

(3,149 puan) tarafından

Canım bana geçti kızlarımda var sirkeleri nasıl temizledin 

(5,669 puan) tarafından

Tek tek saclari ayirip sık tarakla tara. Birde bit yagi var eczanede dedigim gibi onu mutlaka sık yika. Tek tek ayirip tara ama butun butun degil tutam tutam. Annem kucukken bize gecince tek tek elle temizlerdi. Ben elime alamadigimdan tek tek ayirip tarayaram temizledim. Benimkiler erkek ama kolay temizlendi. Ilk bit bulastiginda bana gecmisti o zaman cogaldigi icin 3 numara yaptirmistim. Ikincisinde tutam tutam taradim. Kendimi de ayni sekilde tutam tutam taradim.

0 oy
(3,129 puan) tarafından

Ben saçımı sıfıra vurdum onlar yüzünden kızımı eşimi ben temizledim sonuç kurtulduk bitti beni temizleyen olmadığı için mecbur sıfıra vurdum belimi geçen sacimi🥺

(3,149 puan) tarafından

Ya artık bende kızımı o raddeye geldim canım yani 

(3,129 puan) tarafından

Durmadan kızının saçını temizle sirke dök beklet sonra tara hiç durma 2 3 gün içinde inan bitiyor sende mecbur ya sıfır vur yada bilen biri sacina baksın 

(3,149 puan) tarafından

Canım beyaz sirke mi döküm sıkılıyo hemen 5 yaşında kızım bakarken 

(3,129 puan) tarafından

Evt beyaz sirke saçı baya siril siklam olsun sirkeden sonra saçını yazma bağla onlar boğulur sonrada bit tarağı ile tara duş aldır tekrar tara hatta tek tek bak eline birsey ver telefon çünkü durmuyorlar baya inceledigimiz için 

(3,149 puan) tarafından

Tablet veriyorum ama işte sıkılıyo 

0 oy
(271 puan) tarafından

Çay ağacı yağını saça sür ince bit tarapı ile tarayıp güzelce durula daha sonra yastık çarşaf her şeyi yıka bi kaç gün tekrarla tamamen biter

(3,149 puan) tarafından

Canım ne şampuanlar kullandım banamısın demiyo 

(271 puan) tarafından

Yastık kılıflarını filan sürekli değiştir tamane geçene kadar kıyafet, koltuk o bu her yere bulaşır bit oradan oraya sürekli geri gelir. 

(3,149 puan) tarafından

Koltukları nasıl yapcam ki oturuyorlar 

(271 puan) tarafından

Silsen yeter veya bi.sğre odasında dursun 

(3,149 puan) tarafından

Biri 5 biri 2 yaşında canım 

0 oy
(2,974 puan) tarafından

Oturan bacim tek tek şirketleri temizliceksin yoksa bitmez ciddiyete fayda etmez yada sıfıra vurdurcaksin

0 oy
(52 puan) tarafından

Canım bit şampuanı al onu kullan . Nasıl kullanuyorsun bilmiyorum ama daha önce başıma geldi 3 yıkamada tamamen sirkeleri ile kurtuldum. Kafana bit şampuanıni dök iyice köpürt 10-15 dakika bekleteceksin sonra yıka istersen bit tarağı ile de tarayabilirsin hepsi ölüyor kesin dene ikingunde bir öyle yap dua edersin bana

(3,149 puan) tarafından

Paranit  kullandım canım şampuan haftada 1 gün kullan dediler 

0 oy
(952 puan) tarafından

En guzel ilac mayones kizim fena bitlenmisti ilacsiz mayonez ile temizledim 

(3,149 puan) tarafından

Canım sirkeleride yok ediyo mu 

(952 puan) tarafından

Hayir onlari tek tek öldirmen lazim bit taragi ile tara seni temizleyecek birini bul bir gunde biter

(3,149 puan) tarafından

Canım 2 kızımdada var 

(952 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Onlari sen temizle senie esin temizlesin cok kolay bit temislemek Inan biz **** olduk suan canim cikiyor cok zor

(3,149 puan) tarafından

Deneyim canım geçmiş olsun 

0 oy
(7,668 puan) tarafından

Canım sirkeleri çekmen lazım yoksa bitmez. Biz öyle kurtulduk

(3,149 puan) tarafından

Canım biri 5 biri 2 yaşında durmuyorlar ki 

0 oy
(763 puan) tarafından

Çok illet bisey canım ya umarım kurtulursunuz cildiye bakmıyor diye biliyorum 

0 oy
(6,869 puan) tarafından

Bit sampuani var en son lisede yakalandım ben annem sık tarakla beyaz bir havluya tarayip temizlemisti bir kac seferde bitmisti bir de lavanta kokusuna gelmiyormus bit diye biliyorum cocuklara bit tokalarindan alabilirsin

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 162 göst.
29 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Beratinannesi (118 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 124 göst.
2 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gülhira (923 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 18 göst.
+1 oy
1 cevap 72 göst.

Kategoriler

1,466,934 soru

24,037,177 cevap

328,988 kullanıcı

...