0 oy
124 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (107 puan) tarafından

Başını vurdu bişi olurmu kusma fln bişi yok uyuyacak simdi

image

6 Cevaplar

0 oy
(2,501 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Benim oğlum çok düştü bir kere ön tarafını vurdu doktor ön taraftan korkmayın oranın kemiği kalın arkadan korkun demişti. Düşmenin üzerinden iki saat geçtiyse uyku hali yoksa (uyku saatinin dışında bir uyku hali) kusma yoksa korkmayın. 

(107 puan) tarafından

Ay çok saol çok korktum .ne zmn geçer ki malum yarın bayram çok belli olur mu yarin

(2,501 puan) tarafından

Onu bilemem canım çocukların vücudu hızlı tazelenir ama bugün belli olur muhtemelen

-Reklam-
+1 oy
(1,383 puan) tarafından

Genelde basının arkası daha tehlikeli oluyor. Doktora görürseniz de takip edin dicektir. 2 saat uyutmayin gözlemleyin yine de bence 

(107 puan) tarafından

Bı kaç saat oldu vurali  yenide uyudu

0 oy
(107 puan) tarafından

Bakar misiniz

0 oy
(107 puan) tarafından

Başına gelen oldu mu

0 oy
tarafından

Yüzeysel sürtünmüş gibi acıyorsa krem falan yazarlar yarın istersen bir götür birkaç saat oldu demişsin altta kusması baş dönmesi gözlerinde kayma gibi değişik belirtiler yoksa 2 saat geçtiyse gözlemleyerek uyutabilirsin ama sürekli kontrol et çocuğunu korkma bir şey olmaz ya

(107 puan) tarafından

Binlerce şükürler olsun yok onlar sağol

0 oy
(22,876 puan) tarafından

Bişey olmaz Allah'ın izniyle. Ön taraf baya dayanıklı oluyor bence. Zaten yorumda da ywzmissin birkaç saat oldu diye. 2 saat uyutmayin diyolar ya. Geçmiş yani. 

(107 puan) tarafından

Çok sağol çok kötü oldum

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 106 göst.
29 Nisan 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Aysegul&20 (6,941 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 63 göst.
0 oy
6 cevap 85 göst.

Kategoriler

1,469,519 soru

24,073,359 cevap

330,800 kullanıcı

...