Arkadaşlar bir sene önce köyde keyfi bir çiftlik aldım aile köyünde bahçesi evi tam gönlüme göre çeşit çeşit meyveler ektim evin içini borç harç gönlüme göre yaptm. Ama kaynanamlar benimle yaşadığı için (kaynanamlarla aram çok iyi bu arada) ama eltilerim kayinlarim ortak ev gibi görmeye başlıyorlar. Mesela bin kez yatacak yer yok dememe rağmen bir yıldır küs yüzüme bakmayan eltim inatla yatıya gelmek için kuduruyor. Neyse kesin konuştum yatıya bayramda kimseyi kabul etmiyorum yer yok diye. Koyunumuzu gelir keseriz kafasına girdiler ya abi izin aldın mı gelebilirmiyiz dediniz mi. Bu arada gelip gidiyor ama benimle asla konuşmuyor. Eşime demiş senin hatrin için geliyorum eşimde demiş ki eşimin hatrini bilmeyenin yanımda hatri yok. Bu lafın üzerine bile senin ayağını kesmen lazım asla ne dersem diyim anlamiyorlar. Diğer eltimde ablamın koyununu köyde kesecez diyip duruyor algilamadim başta ama benim evden başka ev yokki nerde gelip kesecekler. Bu arada cidden sessiz sakinn biri değilim gayet güzel had bildiriyorum ama salağa yatıyorlar anlamamazliga vurup gelip gitmeye devam ediyorlar