+1 oy
378 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,209 puan) tarafından

Arkadaşlar bir sene önce köyde keyfi bir çiftlik aldım aile köyünde bahçesi evi tam gönlüme göre çeşit çeşit meyveler ektim evin içini borç harç gönlüme göre yaptm. Ama kaynanamlar benimle yaşadığı için (kaynanamlarla aram çok iyi bu arada) ama eltilerim kayinlarim ortak ev gibi görmeye başlıyorlar. Mesela bin kez yatacak yer yok dememe rağmen bir yıldır küs yüzüme bakmayan eltim inatla yatıya gelmek için kuduruyor. Neyse kesin konuştum yatıya bayramda kimseyi kabul etmiyorum yer yok diye. Koyunumuzu gelir keseriz kafasına girdiler ya abi izin aldın mı gelebilirmiyiz dediniz mi. Bu arada gelip gidiyor ama benimle asla konuşmuyor. Eşime demiş senin hatrin için geliyorum eşimde demiş ki eşimin hatrini bilmeyenin yanımda hatri yok. Bu lafın üzerine bile senin ayağını kesmen lazım asla ne dersem diyim anlamiyorlar. Diğer eltimde ablamın koyununu köyde kesecez diyip duruyor algilamadim başta ama benim evden başka ev yokki nerde gelip kesecekler. Bu arada cidden sessiz sakinn biri değilim gayet güzel had bildiriyorum ama salağa yatıyorlar anlamamazliga vurup gelip gitmeye devam ediyorlar

11 Cevaplar

+1 oy
(1,277 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Yuh okurken ben utandım gelme denilen biri nasol gelebilir aklım almıyor kendi kurbanını geçmiş bide ablasının kurbanını getirecek üstelik sorsadan yuh dedim bu kadarına tapu sizin üstünüze mi kayınpedirinin üstünemi

(2,209 puan) tarafından

Benim canım. Arabamı ve altınlarımi sattım birikmiş paramı verdim yetmedi elden borç aldm eş dosttan ve eşya alacak param kalmadı ailem döşedi evi. Kayinbabam kaynnam annem babamdan farksız çok seviyorum onları ama beraber yaşıyoruz diye babamız destek oluyor ozaman babamın evi triplerindeler. Şehirdeki evde benim evleri yok diye benimle yaşıyor eşimin anne babası diğer gelinleri yaşamak istemedi ben istedim şimdi kıymetli oldu

(1,277 puan) tarafından

E kimin yanındaysa ona destek çıkıcaklar tabiki ne alaka baksınlar ozmn madem o kadar paralarında gözleri var tapuyu inşaallah eşin üzerine almıştır yoksa bunlar Kaynanalar öldüğü gibi miras davası açarlar size elinizden gider eviniz

-Reklam-
+2 oy
(2,705 puan) tarafından

Keçe den yüzünüzmü var derdim ?insanlara durması gerektiği yeri gösterdiğinde ilk siz saygısızlık la itham edilirsiniz ki böylesi  saygıyı bilmez kendine saygısı yokki susacagi gelmeyeceği yeri bilmiyor

(2,209 puan) tarafından

Ya kesinlikle söylüyorum gelip ben senin evini kullanıyormuyum sen yokken gelip kaliyormuyum hiiiç babamısin demiyorlar. Arada kaynanam kayinbabam kalıyor onlara üzülüyorum yoksa daha beter konusacam

+1 oy
(2,453 puan) tarafından

Bunun önünü kesecek olan eşin canım kardeşi ile konuşacak başka çaresi yok kadın arsız belli belki kaynın utanırda getirmez karısını. Tam anlamadım ama eltin hem kendi kurbanını hemde kendi ablasının kurbanını mı sizde kesmek istiyor. 

(2,209 puan) tarafından

İki eltim biri kendi kurbanını diğeri ablasının kurbanını bahçemde kesmek istiyor. Bu arada geçen hafta şehir dışındayım eşim iki çocuğum annesi babası köyde kaynım arıyor aa ne güzel durun bizde gelelim yatıya diyor. Benim eşimde gelin çay kahve gerekirse yemek ama yatıya olmaz biz burdayz diyor tlfnu kapatıp eşim bide yengesini arıyor sakin bak abim biyle dedi biz burdayz yer müsait değil gelmeyin yatıya yemek yiyin kalkın bakın bukadar açık şekilde. Noldu bikiyormsnz yatıya geldiler. Kaynanamlar bukadar kişi aynı evde uyuyamaz diyip kaldip şehre diğer evimize geçmişler onlar gurursuz kalmışlar yatıya. Kii kayinbabam demiş yüzlerine bu şekilde yapacaksanız hiç gelmeyin bu nedir

(2,453 puan) tarafından

Ayyy ne kadar yüzsüzler çok ayıp ya. Davet edilmeyen yere daveti bırak istemiyoruz demişsiniz açık açık ama bu kadar olmaz. Çok istiyorlarsa kendilerine ev yapsınlar. Valla şehirde eviniz varsa onlar gelicez diyince biz yokuz evde derim.sehire gittik derim. 

+1 oy
(23,009 puan) tarafından

Tut kolundan at dışarıya kavga ise kavga küs olduğum insanın evimde ne işi var haberli geliyorlarsa o seninle konuşmayan eltini ara veya kocasını onu telefona iste sizi evimde istemiyorum diye yüzüne söyle 

(14,894 puan) tarafından
+2

Aynı kafadayım benle konuşmayacak eve gelecek yok öyle dünya 

(2,209 puan) tarafından

İnan söylüyorum hatta görümcem korkulur senden çekiniyorlar biraz sakin ol diyor nasıl olayım 

(23,009 puan) tarafından

Seni gaza getirmek istemem ama ya eşinde ya da eşinin ailesinde bir sıkıntı var. Senin sözünün hükmü yoksa ona çanak tutan birileri var eşin karım istemiyor gelmeyin veya kaynanan burası bizim değil onun evi demesi lazım 

(2,209 puan) tarafından

İşte sorun bu eşim bunu söylüyor kaynanam kayinbabam desteğim rahatsız oluyor kız gelmeyin böyle her hafta misafirlikmj olur diyor gözümün önünde seven isteyen kimse yok onu bu huylarından ötürü ama anlamıyor

0 oy
(979 puan) tarafından

Hahaha güldüm kusura bakma 🤣 bunlar çok arsız o kadar lafa rağmen çok tuhaflar 

(2,209 puan) tarafından

Gül kız ağlanacak halime

0 oy
(14,894 puan) tarafından

Geldiklerinde çıksın tatsızlık alın koyununuzu gidin de. İstemiyorum dedikçe benle küsken bu ne hadsizlik 

(2,209 puan) tarafından

Şöyle düşün ilk geldiğinde selam vererek girdi selamını bile almadım bakmadım yüzüne. Hiç birşey olmamış gibi geçti mutfağa aciktik diyip yemek hazırladı ki ben bilerek hazirlamadim çok saçma hareketler anlatsam şok olursnz. Köyde herkes akraba ve herkes ondan bahsediyor şuan bu ne yuzsuzluk hem konuşmuyor hem geliyor

0 oy
(9,300 puan) tarafından

Kaynanan ve kayınbabana önceden söyle bakın gelmelerini istemiyorum anlamıyorlar gelince kovacağım siz üstünüze alınmayın darılmayın de sonradan tut kolundan at dışarıya yüzsüzlükte değil bu başka bir boyut 

0 oy
(3,133 puan) tarafından

Zorla gelirse zorla kapı dışarı atarım laftan anlamayana bu bile çok öyle yapın o zmn hiç gelmezler hadsixler

0 oy
(1,963 puan) tarafından

Şu yaşıma geldim böyle bir yüzsüzlük ne gördüm nede duydum 😯😯😯

0 oy
(4,895 puan) tarafından

Oha arsiz resmen allah yardımcın olsun 

0 oy
(4,037 puan) tarafından

Kitle bahçenin kapısını açıp giremesinler kimseyi evimde istemiyorum de. Kaynananla da konuş . Bizimle yaşadığınız için burayı sizin eviniz gibi görüp beni hiçe sayıyorlar onlarla konuş çözüm bulamazsanız haneye tecavüz ediyorlar diye polise şikayet eder artırırım hepsini de eşinde yanında olsun. Korksun gözleri biraz.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 116 göst.
0 oy
5 cevap 186 göst.
+1 oy
6 cevap 292 göst.

Kategoriler

1,467,096 soru

24,039,621 cevap

329,059 kullanıcı

...